Obsidian præsenterer nyt lineup

Obsidian sikrede sig oprykning til JoyBuggy.dk 1. Division, og organisationen forventer, at de rykker op i POWER Ligaen i næste sæson.

Obsidian har netop offentliggjort organisationens nye hold, som tæller fribz, Hannibalx, Sims og stez, mens den sidste spiller endnu ikke er helt på plads.

Obsidians tidligere hold deltog i 2. Division, hvor de sikrede organisationen en førsteplads og dermed oprykning til JoyBuggy.dk 1. Division.

Holdet, der sikrede oprykning, løb dog ind i nogle problemer, der resulterede i en række udskiftninger og usikkerhed om fremtiden. Obsidian har derfor rystet posen og fundet et helt nyt hold uden gengangere fra det tidligere mandskab.

Vi har en meget bestemt standard og nogle høje krav, vi ønsker opfyldt ved ønsket samarbejde. Det var noget, de her drenge, som udgangspunkt, opfyldte tilfredsstillende. Samtidig er de under en velkendt vinge, nemlig Phoey, som tidligere har haft et samarbejde med os. Dengang måtte vi, modvilligt, gå hver vores vej. Men igen er vi samlet om en flok talenter, og det er jo i virkeligheden, hvad det her handler om. Phoey er en kanon træner og har en fantastisk forståelse for det at bygge et hold, og heldigvis er de her drenge meget modtagelige. fribz, som er vores IGL har en vidunderlig og meget tydelig enighed med Phoeys fremgangsmetoder, og det letter jo begges byrder i det at skabe og forme et hold. De er alle sammen nogle maskiner på banerne, så det skal nok blive godt, siger ejeren af Obsidian til Dust2.dk.

Spillerne er klar til at indtage JoyBuggy.dk 1. Division, og de er faktisk så selvsikre, og de forventer at spille sig op i POWER Ligaen med det samme.

På kort sigt er der fokus på 1. Division, hvor vi ser os selv stå ganske fint blandt de andre hold. Med al respekt for de andre hold, så ser vi os selv ende i toppen af vores division og rykke op i POWER Ligaen. Der er vanvittig dygtige spillere på mange af de deltagende hold, men vi regner stærkt med at kunne skyde fra os og bruge vores taktiske forståelse for spillet til at give os en fordel i vores matchups. Så for at citere buNNy fra det tidligere lineup, da de rykkede sig op fra 2. Division: "Alt andet end oprykning vil være skuffende", siger fribz og fortsætter:

På længere sigt, og med Copenhagen Games rundt om hjørnet, ser vi os selv lave en håndfuld overraskelser og helt klart komme ud af grupperne, hvor vi derfra vil sigte så højt, at der ikke er andet for end hårdt arbejde og konstant forbedring. Når vi så til den tid er havnet i POWER Ligaen, ønsker jeg blot at uddele, lige så vel som at modtage, en masse røvfuld, så vi derfra blot kan rykke os og udvikle os som spillere/hold. Derudover er der ikke meget mere at sige, end at vi vil kæmpe os igennem ESEA Open, når den nye sæson starter op og gøre vores bedste for at nå så langt som vores evner og viljestyrke tillader os.

Obsidians nye lineup lyder som følger:

  • Danmark fribz
  • Danmark Sims
  • Danmark stez
  • Danmark Hannibalx
     
  • Danmark Phoey (coach)
#1(Med 0 svar)
10. februar 2020 kl. 18:06
walle
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
gl stez og hanni :D
#2(Med 2 svar)
10. februar 2020 kl. 18:07
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Hvem er sidste?
#3(Med 0 svar)
10. februar 2020 kl. 18:11
HumanIC
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
+1
#4(Med 0 svar)
10. februar 2020 kl. 18:25
fribz
zEAN var oprindeligt på vores line-up, men jeg tog en chance ved at tage en snak med holdet og lede efter nogle andre værdier i en spiller. Så i øjeblikket tester vi en spiller, men intet er slået fast med garanti endnu.
#5(Med 0 svar)
10. februar 2020 kl. 19:07
AlexBorg
gl hanni! :D
#6(Med 11 svar)
10. februar 2020 kl. 20:04
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg forstår simpelthen ikke at man vælger at gå officielle uden at være fuldtallig. Hverken som organisation eller som hold.

Når det er sagt ønsker jeg det absolut bedste for både fribz og stez, to spillere der begge har talentet hvis de kan holde motivationen og disciplinen ved lige.
#7(Med 10 svar)
10. februar 2020 kl. 20:30
stenvang
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
+1
Det er lidt ligesom at annoncere et bryllup. Bare uden at have en partner.
Så heller lige vente til alt er på plads :D
#8(Med 8 svar)
10. februar 2020 kl. 21:37
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Ja, præcis. Det virker ihvertfald absurd at man taler om at være favorit til toppen af en liga, når man ikke engang ved hvem ens 5. mand er endnu 😬
#9(Med 7 svar)
10. februar 2020 kl. 21:57
fribz
Der må jeg så lige komme ind. Vi er 5 mand og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at vi fortsat forbliver os 5 sammen. Den eneste årsag til, at det bliver udtalt som “usikkert”, er blot for at det skal fremstå så professionelt som muligt, og at vi ikke bare hiver en person ind uden at “teste” ham ordentligt først. Så udtalelserne er ikke blot et gæt.

At man så kunne have udskudt nyheden, der er jeg ganske enig, da det ikke just hastede. Der havde vi dog ikke noget at skulle have sagt og kom selv som en mindre overraskelse :) Så ser godt hvor de få spørgsmålstegn kommer fra, men fremtiden for vores lineup står klart og tydeligt blandt spillerne.
#10(Med 6 svar)
10. februar 2020 kl. 22:54
Thranum
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Du modsiger altså dig selv i dine udtalelser :D

Først så tester i en spiller = Man stadig er ved at finde ud af om han passer til holdet.

Derefter skriver du, at du/i ikke er et sekund i tvivl om at i fortsætter med den spiller?
#12(Med 5 svar)
10. februar 2020 kl. 23:12
fribz
Beklager hvis mine direkte ord ikke var direkte nok.

Vores org leder skriver, at fremtiden omkring 5-mand stadig er uklar (da vores org gerne vil se os spille noget mere med ham), som jeg derefter blot citere videre her i kommentarfeltet for at forholde mig neutral til nyheden. Da min gode ven sirr så kommer med sin næste kommentar, så føler jeg et behov for at blive mere direkte omkring sagen.

Vi som spillere, er ikke et sekund i tvivl om, at vi gerne vil spille med den gut her. Dog for at være professionelle, som vores org selvfølgelig ønsker fra os, så hedder det at vi “tester” ham, indtil de er villige til at offentliggøre det fulde lineup.

Hvis det stod til os andre, så var der 5 navne i denne nyhed, men der er visse folk som gerne lige vil se os sammen lidt længere tid, før de stiller sig frem og siger “go” for offentliggørelse af sidste mand.
#13(Med 1 svar)
10. februar 2020 kl. 23:37
Thranum
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Tak for uddybningen :-)

Held og lykke med holdet!
#14(Med 0 svar)
11. februar 2020 kl. 00:04
fribz
Tak for at svare pænt igen, selvom jeg lige blev lidt spydig.

- Tak!
#15(Med 2 svar)
11. februar 2020 kl. 01:21
Kristja
Af ren nysgerrighed. Hvorfor får i så ikke lov til at annoncere denne 5 mand, hvis i selv er sikre på ham som valg?

Er det fordi orgen er fast besluttet på jer 4 spillere, men ikke ved om de selv ønsker den omtalte 5 mand på holdet? Hvem har de så tænkt sig i skal spille med, siden de har så stor indflydelse på dette? :D
#16(Med 1 svar)
11. februar 2020 kl. 01:50
fribz
Vi går blot meget op i, at alle skal føle sig tilpas ved de beslutninger, som der bliver taget :) Så hvis en part gerne ønsker at tingene får lidt ekstra tid, så bliver det behov også opfyldt.
- Vi prøver blot at skabe så godt et samarbejde som muligt, hvor alle føler at de har et ord indført. Ingen skal føle sig overrumblet.
#17(Med 0 svar)
11. februar 2020 kl. 02:29
Kristja
Lyder meget fornuftigt, og tak for god respons :)
Held og lykke til jer!
#18(Med 0 svar)
11. februar 2020 kl. 09:51
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det er den vildeste analogi den der!!! 😂
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.