blaq var blandt deltagerne i gårsdagens udsendelse.

VOD fra 'Live fra balkonen' med tidskoder

Nu er udsendelsen fra gårsdagens talkshow landet med dertilhørende tidskoder, så du let kan finde lige det emne, du helst vil høre noget om.

I går vendte vi tilbage med talkshowet 'Live fra balkonen' hvor fem paneldeltagere debatterer en masse emner over et par matchmaking kampe.

Panelet bestod i går af Martin og Sander fra Dust2.dk, den tidligere AGF-spiller blaq, Jonas Gundersen fra NiP og agent og TV-kommentator VNG.

I løbet af talkshowet satte panelet et fantasy hold til DreamHack Open Leipzig, gla1ve kom på årets hold i 2019, og blaq fik lige fortalt os alle, at han har spillet med roeJ.

Derudover var der også en større snak om, hvad status er på CS Tour og samarbejdet mellem events, hold og spillere, som ikke er optimalt. Panelet kom selvfølgelig også omkring North og MSL.

Nedenfor ses en oversigt over de overordnede emner, som blev diskuteret under showet.

Du kan også bare se hele episoden herunder.

#1(Med 0 svar)
23. januar 2020 kl. 11:39
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Fuck. Hvor. Lækkert!
#2(Med 0 svar)
23. januar 2020 kl. 11:39
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Spændende og gode diskussioner. Især delen om talenter til at kunne overtage fra dev1ce hvor der er så mange i spil!
#3(Med 3 svar)
23. januar 2020 kl. 11:46
JERN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Seriøst danmarks bedste esportsrelaterede podcast! Pisse godt værtskab Martin og skide gode gæster! Mit eneste ønske var at de ikke spillede imens. Nogengange mister de lige fordybelsen i samtalen og ikke reagere på hvad de andre siger.
#6(Med 1 svar)
23. januar 2020 kl. 12:34
Rejin
Major deltager
Yeah enig ! Synes også det mister lidt ved at spille samtidig ! Man kunne dog godt lave noget andet sjovt ! Men at spille CS tager for meget haha
#7(Med 0 svar)
23. januar 2020 kl. 13:50
JJMISK
Synes også at nogle var for optaget af at spille cs i stedet for at snakke
#10(Med 0 svar)
23. januar 2020 kl. 15:09
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Calc som er newb. Har råbt af ham.
#4(Med 0 svar)
23. januar 2020 kl. 11:50
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
God omgang i går aftes.

Vigtigste takeaway er nok at blaq har lavet Roej og siden har mistet sin værdi som spiller 🤷‍♂️

Jokes aside synes jeg egentlig panelet kommer rigtig godt rundt om emnerne og forholder sig forholdsvis neutralt til emnerne.
I forhold til projekt CS tour, tror jeg at det der mangler er en upartisk tovholder det b der ikke er. Fedtet ind i hverken det ene eller andet event, som kan tage sig af selve tour delen og stå for promovering af den, samarbejde med sponsorerer osv, så dem der gerne vil afvikle et godt event, ikke lige har den ekstra ting at spekulere på i en travl tid op til events.
Ideen med touren er rigtig god, men den mangler en struktur og noget at både spille for, skrive om som medie og investere i som sponsor.
#5(Med 0 svar)
23. januar 2020 kl. 11:56
FROYYY
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Mere af det!
#8(Med 0 svar)
23. januar 2020 kl. 13:51
JJMISK
Fed podcast! Måske ik spil cs for meget, da nogle af jer ikke rigtig snakkede, men bare sad og spillede
#9(Med 1 svar)
23. januar 2020 kl. 14:11
vorborg
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Fra Flames perspektiv så har vi i hvert fald prøvet at vende retur på så meget som overhovedet muligt ift. CS Touren, og ift. at Sander siger ingen vendte retur ift. format til GGW, så svarede vi dem i hvert fald ift. vores tanker.
Derudover ved jeg også at Steffen er aktiv derinde, og laver forespørgsler til andre events/hold/spillere.

Desværre er GGW vores første tour stop, da Reload som vi havde sat tid af til desværre blev rykket. Og vi har også prøvet at skabe den optakt som i taler om har manglet, prøvet at skabe noget mere interesse selvom vi nok har mest at tabe ved det.
Og jeg vil da også sige at optakten fra holdenes side + antal tilmeldinger til GGW er rigtig positivt i min optik, hvilket jeg ser som fremskridt.
Jeg mindes i hvert fald ikke et event i nyere tid, som ikke er Copenhagen Games, med det antal tilmeldte, og holdene der interagere med hinanden op til start.
Samtidig ved jeg også at flere af holdene under os går op i hvilke events der giver point, som blaq også så rigtigt siger.
-
Dertil er jeg enig i at der generelt mangler folk i CSGO alliancen der tager ansvar, eller som minimum vender retur på forespørgsler - og en form for projektleder ville ikke være en dum ide, når folk ikke vender retur.

Jeg er enig i at streams til turneringer burde tage sig meget bedre ud, og jeg håber at GGW kommer til at vise vejen.

Dertil er jeg også enig i at et simplere point system ville være foretrukken, da holdene ofte skifte spillere etc. hvilket gør det svært at have en korrekt opdateret stilling eftersom spillerne tager point med sig når de leaver. At der ingen opdateret stilling er, gør det selvfølgelig klart sværere at følge med i.
#11(Med 0 svar)
23. januar 2020 kl. 17:04
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Cool, de ringede bare til mig og bad om min mening, fordi ingen spillere havde meldt tilbage, men selvom det så kun er jer, så er det sgu stadig fjollet, for spillerne er generelt ikke sene til at brokke sig, hvis formatet ikke lige passer dem.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.