Trods de lydisolerende headsets overdøver det ikke en hel sal, der larmer.

dupreeh med opsang til danske fans

Ovenpå nederlaget i semifinalen til mousesports var dupreeh ude på Twitter med både et tak til de danske fans, men også en opsang.

De danske stjerner fra Astralis kommer ikke i aktion i finalen senere i dag til ESL Pro League Finals, da de i går aftes blev slået ud i semifinalen af mousesports. Efterfølgende var dupreeh ude på Twitter og sige tak for støtten til de danske fans. 

Men der var også en lille opsang til netop en del af de danske fans, som ikke opførte sig helt fair i løbet af kampen.

Med det mener dupreeh, at der var flere gange hvor publikum var højlydte i specifikke situationer. Hvilket, som dupreeh også skriver i et efterfølgende tweet, ingen spiller, på nogen måde kan ignorere. 

I denne situation høres det tydeligt at lydniveauet øges, når Xyp9x kigger i retningen mod modstanderne, der står på den anden side af væggen og booster.

Broken block

Det er desværre heller ikke første gang, den slags opleves, da der til Majorens New Legends Stage i Katowice tidligere på året også var problemer med lige netop dette, da publikum ghostede ved blandt andet at råbe: "Last on B, last on B". 

Det er også derfor, flere turneringer har lydisolerede båse, som spillerne sidder i, når de spiller på scenen, men det skaber en vis distance til spillerne for publikum, og derfor foretrækker flere at se spillerne på scenen normalt, så de bedre kan se og høre spillernes reaktioner.

Flere melder dog også om, at lydisolerende båse slet ikke ville have været en løsning i går, blandt andre moses.

#1(Med 7 svar)
8. december 2019 kl. 12:18
cleansation
Forstår simpelthen ikke, at der ikke at er en nul tolerance over for sådan noget. Jeg kan forstå at man på tv ikke mente det var unfair, men det er jo mere eller mindre snyd (selvom spillerne selv ikke kan gøre for det).

Imo hvis nogen ghoster, så skulle de smides ud med det samme. Lidt hårdt, især når der er mange unge mennesker der. Men ville tro det har en præventiv effekt.
#2(Med 3 svar)
8. december 2019 kl. 12:31
thebody1403
Ja det sker alt for ofte. Det er på tide at man begynder at smide dem ud.
#9(Med 2 svar)
8. december 2019 kl. 13:29
An0nym
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Skulle man måske 1000 mennesker ud?
De må begynde at bruge de lydtætte bokse hvis de synes problemet bliver for stort.
#17(Med 0 svar)
8. december 2019 kl. 15:14
xdpiratmanden
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Problemet er at de player booths der ikke er helt lydtætte... Så det ender alligevel med at du kan høre ting.. Den er kun lyd dæmpende
#22(Med 0 svar)
14. december 2019 kl. 20:30
thebody1403
Ja man kunne starte med at give dem en advarsel om at de næste gang bliver smidt ud så de kender konsekvensen. Men ja. Smid 1000 mennesker ud hvis nødvendigt.
#11(Med 2 svar)
8. december 2019 kl. 13:41
b1ng0_o
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
hvis du nu tager det clip med dephh, hvor publikum råber "Last on B, last on B" som et eksempel, der sidder en hel sal og råber med.. Skal hele salen så smides ud?... forstår godt din/jeres frustration, men det er jo ikke en holdbar løsning. Det vil nok være bedre bare at sætte noget fokus på emnet, præcis som dupreeh gør det.
#16(Med 1 svar)
8. december 2019 kl. 15:03
cleansation
Ja det er klart, at det bliver svært i ekstreme tilfælde som det Dephh klip du nævner. Men i takt med at csgo fan basen vokser, tror jeg kun der kommer flere som er villige til at gøre sådan ting her, selvom de godt ved hvad pro's holdninger osv er til det, da de bare vil se 'deres' hold vinde.

Jeg husker også en dreamhack (tror jeg det var?) hvor North spillede mod G2, og et par stykker fra publikum flere gange råbte hvad der skete, og man kunne se det direkte på spillet i clutch situationer. Der ville det ihvertfald ikke være særlig svært at stoppe det.
#18(Med 0 svar)
8. december 2019 kl. 15:19
b1ng0_o
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Så længe der bliver gjort opmærksom på problemet og "normen" er at respektere spillernes ønske, så mener jeg det burde være tilstrækkeligt.
Der vil altid være idioter, men så længe antallet af idioter er minimalt, så skal det sku nok gå.
Det er måske også en mulighed at indføre en bøde-ordning og fremtidig karantæne mod dem der ghoster, hvis altså lovgivningen ellers tillader det. Lidt ligesom at bruge romerlys på et stadion(dårlig sammenligning, men ja..) :P
#3(Med 7 svar)
8. december 2019 kl. 12:45
k4sper
Den er svær. Prøv at tænk, hvis man gik ind og regulerede på den "almindelige stemning" Det er jo ikke unormalt, at stemning eskalere når man oplever en mulig spændende situation i spillet. Især, når det er ens "klub/hold" der spiller og man har investeret krop og sjæl i at støtte holdet.
#4(Med 6 svar)
8. december 2019 kl. 12:43
MumaCe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg er helt enig her. Fokus må være på at spillerne slet ikke kan høre og måske endda se fansne.
#5(Med 5 svar)
8. december 2019 kl. 12:52
k4sper
Fans, skal ses og høres. Esporten, tænker jeg ikke kan overleve uden det parløb mellem fans og spillere. Måske burde pro spilleren være deres ansvar bevidst og ikke udnytte det? Det er jo tydeligt at xyp spiller på det, i artiklens video.
#6(Med 3 svar)
8. december 2019 kl. 13:04
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Argh, det er jo altså også en umulighed.. Skulle han så gå frem og lade sig dø velvidende om at der nok sidder en? Eller vende om og ændre i mid-round taktikken? Det kan man jo ikke.

Det er svært at sige hvad der skulle kunne gøre udslaget for jeg kan godt forstå som du siger, at man skal kunne se og høre fansene, men det her går jo ikke. Jeg synes personligt man skal teste med lydisolerede bokse og hvis det skulle have en negativ effekt, så må man bare lave nultolerance over for det og simpelthen begynde at kyle folk ud for at statuere eksempler.

En af runderne havde det sågar en negativ effekt for Astralis. ropz er ved at liste kort på Overpass og glaive står tucket ind, men fordi crowded pludselig råber ååååååååååh, så vender ropz om, enten fordi han tror han bliver flanket, eller fordi han forudser nogen holder vinklen (han var 1v2).

Men never the less er det godt Astralis tager afstand fra det.
#12(Med 2 svar)
8. december 2019 kl. 13:44
k4sper
Er problemet, at spillerne ikke kan koncenterer sig, grundet udefra kommende støj skal det løses. Evt. med lydisolerede båse. Der er jeg, helt sikkert med på ideen. Men at prøve på at løse problemet ved at lave en facitliste på hvordan man som menneske oplever en kamp og udfolder sin jubel og begejstring synes jeg er forkert. "åååhhhhhhh" er vel bare en god følelse :D Dog, er man bevidst ude på at snyde ved specifikke råb eller skiltning til spilleren, så er det ud af arenaen.
#13(Med 0 svar)
8. december 2019 kl. 13:51
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg mener bestemt heller ikke at jeg har opskriften, jeg luftede bare nogle tanker. Jeg skal sgu ikke begynde at gøre mig klog på ting jeg ikke ved noget om :D

Og helt enig i det sidste du siger.
#19(Med 0 svar)
8. december 2019 kl. 15:24
b1ng0_o
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det med spillernes koncentration.. Det SKAL en PRO-spiller kunne administrere og magte. Man lydisolerer heller ikke et stadion fordi målmanden ikke kan fokusere når modstanderens publikum råber. Men ja.. er da enig med det sidste ;)
#7(Med 0 svar)
8. december 2019 kl. 13:09
MumaCe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det kommer ikke til at fungere. Man bliver nød til at lukke ned for at spillerne kan høre fansne, for det ødelægger kvaliteten med unfair fordele og at spillerne ikke kan høre ingame sounds.
#8(Med 1 svar)
8. december 2019 kl. 13:26
Sheru
Spillerne bliver nødt til at sidde i bokse. Færdig. Slut. Punktum.
#14(Med 0 svar)
8. december 2019 kl. 14:21
Jigsaw
+1
#10(Med 0 svar)
8. december 2019 kl. 13:30
rijaH
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Det bliver jo en del af spillet, når man rykker det på LAN. Ønsker man ikke stemningen fra publikum, med hujen og lign. i de situationer og alle andre, så er det jo nærmest ligegyldigt at de er der. Hvis det skal undgås må der være noget mere lydisolerende end kun headsets, hvis de ikke er gode nok.
#15(Med 0 svar)
8. december 2019 kl. 14:43
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Ud med dem eneste der hjælper!
#20(Med 0 svar)
8. december 2019 kl. 17:59
Lifedance
Dem der råber "boost" tvivler jeg på han kan høre. Det han kan høre er mange publikum på een gang, der begynder at huje og råbe når han sigter derop af. Og man kan jo ikke smide +100 publikum ud.

Soundproof containere, go for it.
#21(Med 0 svar)
8. december 2019 kl. 21:52
Toby
sjovt at komme med en reprimande til publikum, da det er meget tydeligt at xyp9x virkelig selv søger infoen på klippet i artiklen. Måske man som spiller også skal/kan kigge ind af mhhh. :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.