Den danske coach drømte om, at North ville spille sig videre til arenaen i Odense.

mithR: "Drømmen er at spille foran et dansk publikum"

North ville rigtig gerne have spillet i arenaen i Odense, men særligt CT-spillet sørgede for, at det ikke kom til at ske, fortæller mithR til Dust2.dk.

Mange af de danske tilskuere i Odense havde formentlig håbet på at se North i arenaen, men sådan gik det ikke, da løverne tabte to kampe i gruppespillet til henholdsvis Liquid og ATK.

North var ikke blandt favoritterne til at nå slutspillet, men spillerne havde helt sikkert drømt om det alligevel. Holdet må dog erkende, at særligt spillet som CT slet ikke var godt nok til at gå videre.

Det er der rigtig mange grunde til, svarer coach mithR på spørgsmålet om, hvorfor de ikke endte i arenaen, inden han fortsætter: Vi får ikke rigtig vores CT-sider til at fungere, men vi er egentlig ret tilfredse med vores T-sider, hvor vi har arbejdet på en struktur, som opsætter nogle tydelige rammer for den måde, som gade skal calle på, og det system spillerne skal følge. Så vi er langt hen ad vejen ret godt tilfredse med vores T-sider, men vores CT-sider er bare ekstremt kritisable lige nu og mangler noget system, nogle faste aftaler og noget struktur. Vi rammer bare heller ikke individuelt niveauet, der skal til for at komme langt og nå ind i arenaen.

North nåede at spille tre maps i Odense, og på de tre maps blev det blot til 12 CT-runder, så det er forståeligt, at de langt fra er tilfredse med det.

mithR er normalt en humørbombe, når man møder og snakker med ham, men det er tydeligt, at resultatet i Odense har påvirket både ham og spillerne, for det er med en både trist, ærgerlig og seriøs mine, at han må erkende, at de ikke kun har skuffet sig selv.

Det er selvfølgelig sindssyg nedtur at ryge ud til ATK, især når det er på hjemmebane i Odense, og man virkelig har en drøm om at komme ind og spille foran et dansk publikum. Vi har haft nogle udfordringer på det sidste med at være favoritter, både på LAN og online, og vi er et sted lige nu, hvor vi er sultne efter at få nogle succesoplevelser og komme langt i en turnering. Så det påvirker os rigtig negativt, og vi er rigtig skuffede. Det er ikke acceptabelt over for os selv, vores fans og klubben.

Har en sportspsykolog tilknyttet

Det danske hold, der tidligere var top 10 i verden, er lige nu rangeret som nummer 22, så der venter en masse arbejde forude, hvis holdet vil tilbage i det fineste selskab.

Derfor har North blandt andet tilknyttet en sportspsykolog, som skal arbejde med spillernes mentale tilstand, for efter en lang periode med flere skuffende resultater er det naturligt, at det tærer på dem mentalt.

Vi har fx lige fået en sportspsykolog ind, som hjælper os med noget af det mentale pres, som der ligger på vores skuldre lige nu. Det er klart, at når man har været i en nedadgående kurve i så lang tid, som vi har nu, og udskiftningen af valde også betyder, at man mister 20% af sine point, og man samtidig kan mærke, at de fans vi har, gerne vil se os vinde, så er det selvfølgelig mega hårdt, at man ikke kun skuffer sig selv, men også skuffer dem. 

mithR fortæller ligeledes, at de i øjeblikket særligt arbejder på nogle strukturelle ændringer i spillet, mens det også handler om at få hver spiller til at være den bedste version af sig selv, og derfor er der mange parametre, som der kan og skal skrues på hele tiden.

Når man har sådan nogle resultater, som vi har her i Odense, er det vigtigt at kigge på, hvilke momenter i spillet, der fungerer for os. Og så skal man arbejde videre på det, som man føler går godt, men samtidig være meget klar over at skære det, der ikke fungerer, ud, afslutter mithR i Odense, hvor Dust2.dk fangede ham.

Norths næste event er allerede den 13. december, hvor DreamHack Open Sevilla skydes i gang.

#1(Med 1 svar)
6. december 2019 kl. 20:06
foli
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det går ikke skide godt i løvelejren, men det er ikke umuligt at komme tilbage til top10
#4(Med 0 svar)
6. december 2019 kl. 20:40
Dothero
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Tvivler sku, men man skal aldrig sige aldrig :-)
#2(Med 3 svar)
6. december 2019 kl. 20:09
arseface
Skift nu bare Cajun ud med msl og kom videre. Det var åbenlyst en fejl at kicke msl og åbelysr en fejl at tage Cajun tilbage. En sportspsykolog og nogle strukturelle ændringer hjælper ikke når man har sat holdet sammen uden at tænke sig om.
#7(Med 2 svar)
6. december 2019 kl. 21:15
cleansation
Helt enig. Desuden skal jugi også væk, han er elendig og har været det i lang tid nu også på optic. Gade kan man give til efter majoren
#9(Med 1 svar)
6. december 2019 kl. 21:48
maggieb
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jugi er jo ikke elendig, jugi skal jo bare en god caller på holdet fordi den er helt galt med calls.
#14(Med 0 svar)
7. december 2019 kl. 00:55
cleansation
Han var også elendig under Snappi og Valde.

Vi kan være helt enige om at der skal en rigtig IGL til. Men Jugi misser så mange nemme skud, som man ikke kan skylde på Gade og hans håbløse calls.
#3(Med 0 svar)
6. december 2019 kl. 20:13
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Håber dælme ikke de først lige har fået en sportspsykolog ind(?). Astralis gik ud for lang tid siden og påtalte hvor stor en indflydelse det havde og hvor meget det betød individuelt og for holdet - jeg troede at de fleste tophold lyttede til andres succeser og gratis råd og tog dem til sig. Især når man føler man burde gøre det bedre og er rådvilde til/ over hvorfor man ikke gør det.
#5(Med 0 svar)
6. december 2019 kl. 20:42
sn0lle
Fornuftigt take han har på. Som jeg ser det skal de tage delen med spillernes individuele niveau mest seriøst
#6(Med 14 svar)
6. december 2019 kl. 21:18
cleansation
Det er drømmen at North snart får nogen kompetente folk ind ind over holdet. Og hvad fans? Der er satme ikke mange, og de fleste bliver blocket på Twitter osv når de er uenig i jeres hjernedøde roster moves, så intet at sige til at der ikke er mange followers osv. Luk lortet
#10(Med 0 svar)
6. december 2019 kl. 22:17
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det er forhåbentlig ikke rigtigt, at Norths SoMe strategi køres som var det en indebrændt DF’er?
#12(Med 9 svar)
6. december 2019 kl. 23:41
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Har du noget der underbygger påstanden om blokeringer?
#13(Med 1 svar)
7. december 2019 kl. 00:53
cleansation
Tja mig selv og så en anden på sideliniens forum. Han var rimelig neutral og sagde bare noget med at holdet er blevet for dårligt og så fik han block, ikke engang noget specielt toxic. Imens jeg selv skrev noget om at en inkompetent ledelse havde ødelagt holdet og skulle kickes først.
#18(Med 0 svar)
7. december 2019 kl. 12:15
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Du er det man kalder en rigtig rygte-/gyllespreder 😅😅
#15(Med 6 svar)
7. december 2019 kl. 08:38
Slot
Guld Sæsonkort Sæson 15
Vi blokerer ingen for at være hårde i betrækket. Langt fra. Kigger jeg ned over de 60 profiler, vi har haft blokeret på de sidste 3 år, så er min vurdering, at 90% er bot/scam/troll-profiler.
#17(Med 0 svar)
7. december 2019 kl. 10:28
MrBlond
Det er sku osse fair. Især når man vi snakker bot triller etc det er så dumt.
#20(Med 3 svar)
7. december 2019 kl. 15:49
cleansation
Det undrer mig ikke, at i synes dem som mener jeres roster moves er helt væk, bare er trolls eller bots. Men jeg mente nu heller ikke bare Norths officielle profil, men Mithr osv. Man vil så gerne være en rigtig sport, men man kan slet ikke tage kritik. Det tweet som fik mig blocked fra ham var 'but the community was still wrong, when calling out the hopeless roster decisions year after year, right?'
#22(Med 2 svar)
7. december 2019 kl. 16:02
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Nu dømmer jeg udekukkende ud fra din aktivitet her på forumet, men kunne det tænkes, at din endeløse kritik af North havde stået på længe, og du egentlig bare blev træls at høre på?

Hvorfor skal man som sportsmand finde sig i hvad som helst, bare fordi der er tale om det der basalt set er underholdningsbranchen.
#24(Med 1 svar)
7. december 2019 kl. 16:08
cleansation
Det kan de vel også selv bestemme, har aldrig påstået andet. Bare sjovt at en god del af de få fans de har, bliver blocked, for at vise hvor frustrerede de er, med hvordan det hold kører.

Som en kæmpe fodbold fan og cs nørd, så var North projektet en drøm for mig da det kom frem. Jeg har købt masser af merch, støttet holdet til evetns (selvom de jo aldrig kommer ud og spille foran publikum herhjemme... har jeg kun oplevet til første blast). Men hvad der er sket med North (altså cs delen, aner intet om pro fifa eller apex) er under al kritik.
#25(Med 0 svar)
7. december 2019 kl. 16:33
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Men blot fordi du er fan af holdet, giver det dig vel ikke retten til og bestemme hvordan holdet skal køres?
Fint nok i er frustreret, men vis det dog på en ordentlig måde, istedet for at udnytte enhver mulighed for at kaste mudder efter de samme personer hver gang.

Det har aldrig hjulpet nogle og svine dem til kostant og tro at hvis man sviner dem nok, så skal de nok knække til sidst og droppe deres karriere eller at ledelse laver en afstemning om hvorvidt fansene synes at holdet skal kastes på porten.

Jeg er også Arsenal fan, men det betyder ikke jeg behøver og svine dem til hver gang de spiller skidt, som de har gjort længe. Sådan er det bare nogle gange.
#23(Med 0 svar)
7. december 2019 kl. 16:03
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det er heller ikke mit indtryk. Derfor spørgsmålet :)
#16(Med 2 svar)
7. december 2019 kl. 09:21
mamas
North har da massere af fans. Det er ikke tydeligt herinde nej, fordi det er de samme 10 profiler der spammer alle North nyheder med negativitet.
#19(Med 1 svar)
7. december 2019 kl. 15:43
cleansation
Hvor er de fans? Ser dem ihverfald ikke meget til events... eller online for den sags skyld. Deres twitter og instagram osv har jo næsten lige så lidt interaktioner som min egen profil som er fuld af lort. ;)
#26(Med 0 svar)
7. december 2019 kl. 18:30
mamas
Jeg er da North fan og nej jeg kommentere ikke meget på insta, Twitter osv fordi de mest af alt minder mig om EBs kommentarfelt
#8(Med 0 svar)
6. december 2019 kl. 21:46
maggieb
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Kom igen, North tror virkelig på i som org kan komme på top 1 i verden.
#11(Med 0 svar)
6. december 2019 kl. 23:29
razni
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
De kan da bare deltage til thy party :)
#27(Med 0 svar)
7. december 2019 kl. 19:02
n0aH-
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Der skal nogle strukturelle ændringer i gang hvis de skal tilbage i toppen. Man håber da på det sker en dag, men lige nu virker det lidt langt væk.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.