b0RUP blev hentet til Heroic fra Tricked.

b0RUP: "Vi har slet ikke peaket endnu"

b0RUP arbejder stadig på at finde sig til rette i de nye positioner, han har fået hos Heroic.

Hen over denne weekend går det løs i Jyske Bank Arena, og selvom de danske fans kan se frem til Astralis på scenen, kunne de have haft endnu flere hold at heppe på, da Heroic var blandt holdene i gruppespillet.

Desværre blev det en kort affære for det danske hold, da spillerne kun nåede at komme i kamp på dag et, hvor de tabte til 100 Thieves og fnatic - nummer fem og fire på verdensranglisten.

Vi tabte åbningskampen til 100 Thieves, men helt ærligt, så havde vi en uheldig lodtrækning. Vi blev nummer et i første fase af gruppespillet, så vi troede, at vi kunne være heldige og få et nemt BO1 win mod et andet hold fra en anden region,  men den gik ikke, og vi trak 100 Thieves, siger b0RUP smilende, formentlig med henvisning til Sharks, TYLOO og Renegades, inden han fortsætter: Vi møder så fnatic i lowerbracket, hvor jeg selv mener, at vi smed kampen på andet map, og på tredje map havde vi muligheden for at vinde. Vi er super ærgerlige over det, for vi ville rigtig gerne have været inde i arenaen og spille.

b0RUP er tydeligt meget ærgerlig over nederlaget til særligt fnatic, men han er også bevidst om, at Heroic mødte to at de bedste hold i verden, men det ændrer ikke på, at Heroic sluttede på sidstepladsen.

Om et par uger er der nok ikke så mange, der ser på, hvem vi tabte til, der ser de bare, at vi endte på sidstepladsen, og det er super ærgerligt. Men vi kan jo godt tillade os at være stolte af, at vi spiller op med fnatic, selvom de måske var lidt ramt, efter de kom fra ECS.

Flere spillere på nye positioner

Heroic har i løbet af de sidste par måneder skiftet ud et par gange, da b0RUP selv erstattede NaToSaphiX tilbage i august, og senest var det blameF, der skiftede til Complexity, hvorefter cadiaN tog over.

Det betyder, at b0RUP og es3tag begge skal lære nye roller, mens cadiaN skal vænne sig til at spille AWP uden at være caller, og derfor har de stadig meget, der skal arbejdes på.

Vi gør det godt som hold, og jeg føler mig til rette, men jeg føler, at jeg kan gøre det meget bedre endnu. Jeg har fået mange nye positioner, som jeg er begyndt at komme ind i, men som hold har vi slet ikke peaket endnu, da vi er flere spillere på nye positioner, siger b0RUP.

Den 20-årige dansker erkender, at Heroic ikke fandt et niveau, som gjorde, at de kunne have endt i arenaen, men det gør det heller ikke nemmere, at de møder de bedste modstandere i de første kampe, så han håber på, at de snart spiller sig til en rangering, der giver bedre seeds.

Vi spiller ikke med om at komme ind i arenaen lige nu, for vi er stadig i den der "vi skal igennem kvalifikationerne"-fase, men det kræver ikke meget mere end to gode events, så kommer vi højere op på ranglisten, som kan lade os komme tættere på drømmen. Det er altså bare svært at komme gennem turneringen, når man altid kommer fra en kvalifikation, for så ender man med et lavt seed og møder nogle af de absolut bedste hold.

Heroics næste event er EPICENTER 2019, hvor danskerne er havnet i gruppe med Natus Vincere, Vitality og EHOME.

#1(Med 0 svar)
6. december 2019 kl. 20:30
Messias
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Lær af fejlene og så bliv stærkere til næste kampe. Jeg hepper ihvertfald på jer :)
#2(Med 0 svar)
6. december 2019 kl. 23:14
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Kold udmelding. Har respekt for dem! Heroic baby
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.