Opret Log ind
Anden Fragleague kvalifikation spilles i dag
Den anden kvalifikation til Dust2.dks og Fragleagues turnering starter på i dag.
Skrevet af: mad0    6. december 2019 14:47      

Sidste fredag fandt den første kvalifikation til Fragleagues nye Weekly Cups sted, hvor de to mandskaber, FerrariPeek og Struggletony, var holdene, som gik hele vejen.

Med kvalifikationen er FerrariPeek og Struggletony derfor med i slutspillet i en kvalifikation til Fragleagues Regional DK Division, hvorfra holdene kan kvalificere sig til Top Division med en præmiepulje på over 100.000 kroner.

Det er nu blevet tid til den anden ud af seks kvalifikationer, da det hele sættes i gang i dag, hvor der i skrivende stund fortsat ikke er nogle hold tilmeldt.

Weekly Cups - tilmelding

Der kommer også til at være en sjette kvalifikation, men dato for denne er endnu ikke blevet fastlagt. Vi vil naturligvis holde jer opdateret på, hvornår I har mulighed for at tilmelde jer den sidste kvalifikation.

Der kæmpes om følgende præmier i turneringerne:

Top Division*

  • 1. plads: ~ 75.000 kr.
  • 2. plads: ~ 37.500 kr.
  • 3. plads: ~ 16.500 kr.

Regional Division*

  • 1. plads: ~ 5.500 kr. + Spot i Top Division
  • 2. plads: ~ 3.000 kr.
  • 3. plads: ~ 750 kr.
  • 4. plads: ~ 750 kr.

Rejsen starter altså i Weekly Cups, hvorfra de to bedste hold i hver cup går videre til Weekly Cups Playoffs, hvor der spilles om at snuppe pladserne i DK Regional Division. Det er herfra, at man kan spille sig op i Top Division.

Lige nu er Sæson 3 af Fragleague i gang, og det er altså Sæson 4, som forventes at starte i april, som der skal kæmpes om pladser til gennem førnævnte Weekly Cups.

*Præmier i Sæson 3. Forventes at være på samme niveau i Sæson 4.

Ingen kommentarer endnu. Del dit indspark.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere