Her ses to af de nye modeller, der er blevet introduceret i Operation Shattered Web. (Foto: Valve)

DreamHack forbyder nye skins til kommende turnering

Det er ikke muligt at spille som en af de nye 'agents' til DreamHack Open Winter.

For nyligt opdaterede Valve CS:GO med den nyeste operation, kaldet Shattered Web. En helt særlig feature ved Shattered Web er en række nye modeller, man kan spille som, kaldet 'agents'.

Agenterne har, udover markant ændret design, unikke baggrundshistorier og stemmer. Flere spillere har dog kritiseret de nye modeller for at være svære at spotte i bestemte situationer på flere maps. 

Det har fået både ESL og ECS til at tage konsekvensen og har helt forbudt spillerne at bruge de nye modeller til sine turneringer.

Nu følger DreamHack så med og har valgt at fratage spillerne muligheden for at bruge 'agents' til DreamHack Open Winter, der bliver spillet i Jönköping i Sverige i den kommende weekend.

DreamHack har taget beslutningen, til trods for at Valve i sin seneste opdatering af CS:GO har forsøgt at løse problemet ved at øge synligheden af modellerne på bestemte steder i flere baner.

Den svenske organisation skriver også på sin Twitter, at de følger situationen tæt hen imod DreamHack Open Sevilla, før man afgører, om de nye modeller også her skal forbydes.

#1(Med 0 svar)
25. november 2019 kl. 21:20
disty
Vigtigt! ud med det lort
#2(Med 1 svar)
25. november 2019 kl. 21:25
AnderseNCS
Fedt. Håber det også gælder Major og ESL Pro.
#4(Med 0 svar)
25. november 2019 kl. 22:30
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
det gælder allerede esl pro så vidt jeg har fortsået da det er bannet af esea.
#3(Med 0 svar)
25. november 2019 kl. 21:44
ZoNe
Nemt og fix hvis man vil, bare sæt ind i indstillinger på client siden "agents_0" meeeeeeen så er der jo mindre gryn i kasse hvis ander ikke kan se dem :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.