Astralis vandt den seneste Major, som blev afholdt af StarLadder i Berlin.

Major-hold skal offentliggøre forretningsforbindelser med andre hold og arrangører

Hold som ønsker at deltage i Valves Majors skal fremadrettet offentliggøre deres eventuelle forretningsforbindelser med andre hold og arrangører.

Valve har for kort tid siden offentliggjort, at hold som ønsker at deltage i Majors, fremadrettet skal offentliggøre eventuelle forretningsforbindelser, som de har med andre hold eller andre arrangører.

Efter StarLadder Berlin Majoren var Valve ude og slå fast, at arrangører ikke måtte forhindre hold i at deltage i andre turneringer, som formentlig kom frem efter, at hold i ESL Pro League ikke måtte deltage i andre turneringer ifølge en rapport fra Dexerto.

Valve har herefter modtaget feedback fra arrangører og hold, som mener, at der ikke skabes nye interessekonflikter, men det er ejerne af Counter-Strike ikke overbevist om.

Valve har derfor besluttet, at fra 2020 af skal hold og spillere, som ønsker at registrere sig til Majors, offentliggøre deres forretningsforbindelser, som de potentielt har med andre hold eller arrangører. Hvis et hold ikke gør dette, vil de højst sandsynligt blive diskvalificeret fra den pågældende Major.

I 2020 afholdes der to Majors. Den første finder sted fra den 11.-24. maj, mens den anden finder sted fra den 2.-15. november. Hvem arrangørerne bliver, er endnu ikke offentliggjort.

Hele opslaget fra Valve kan læses her.

#1(Med 0 svar)
13. november 2019 kl. 00:39
cleansation
nikolaj nyholm ANGRY REACTS ONLY
#2(Med 0 svar)
13. november 2019 kl. 08:13
Silan
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Rigtig godt tiltag (omend jeg ville ønske det også gjaldt dota2), min største frygt er arrogante forretningsmænd der antager Valve ikke undersøger ting til bunds og derfor bare ikke oplyser alt de burde. Ville også tro de kunne slippe afsted med det desværre.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.