Opret Log ind
mertz er ledig på markedet
Den unge AWP-spiller har annonceret på Twitter, at han er i søgen efter et nyt hold, da han ikke længere er under Heroic.
Skrevet af: mad0    6. november 2019 20:09      

mertz spillede senest for Heroic.

Tilbage i starten af maj blev mertz puttet på bænken i Heroic, hvorfra NaToSaphiX senere hen overtog hans rolle som AWPer i Heroic-mandskaber, der gik hen og lavede en masse godkendte resultater.

mertz har siden da stået uden hold, men det kan ske at ændre sig nu, da han, her til aften, annoncerede på Twitter, at han er ledig på markedet, hvilket betyder, at han ikke længere er under Heroic.

Den talentfulde spiller har tidligere spillet for North, hvor han gik hen og vandt Dreamhack Open Tours i 2018 samt en tredjeplads i både Dreamhack Open Summer 2018 og StarSeries i-League S5. 

I Heroic-trøjen vandt danskeren ingen nævneværdige resultater, udover et meget flot run ved Dreamhack Masters Malmö, hvor hans hold formåede at ramme slutspillet, inden de tabte til NIP.

#1 Enrique
5d 3t 1m
Alligevel længe bare at sidde på bænken i 5-6 måneder.. Håber han finder et nyt sted og giver den gas asap. :)
#2 nic0w
5d 2t 57m
Held og lykke meeeertz !!
#3 Mrnobody
5d 2t 33m
Hent ham North i mangler en god AWP.
#4 glx0
4d 16t 7m
Så det nu tøser, Mertz er ledig på markedet 😛
#5 yez
4d 7t 3m
Utroligt at Heroic har betalt for at han kunne sidde på bænken i 6 måneder. Troede de at de kunne få penge for ham? Eller havde han en kontrakt de ikke kunne ophæve. Virker underligt at han ikke har fundet et nyt hold endnu taget i betragtning af hvor god han var i North i perioder.
#6 Danmarks_Imperium
4d 0t 44m
Synes det er ærgeligt at North ikke gav ham tid!! Han kunne have været et kæmpe fix til nogle af deres problemer.

mertz > JUGi
#7 Krengerup11
3d 14t 5m
held og lykke til mertz!
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere