Gamesportcollege søger awp'er
20. januar 2020 kl. 12:43
MagS
Hej!

Vi på gamecollegedk holdet, står og mangler en dedikeret AWP-spiller, som har lysten og viljen til at ville grinde sig frem på ranglisterne!

Vi er en core på 3 personer, som til dagligt har sin esport/skolegang på Game College i Grenå, hvor vi har Rytter som vores underviser/træner.

Mags: 18 år og IGL. Jeg er en super dedikeret spiller, der elsker at være inde på serveren og træne nye smokes, flashes m.m. Elsker at lære nye ting og lære fra mig. Jeg er en stille og rolig IGL, der ikke farer op i en spids selvom tingene ser sort ud. Jeg har en vindermentalitet der siger spar 2 og jeg HADER at tabe. Dette går selvfølgelig ikke ud over mine teammates, men mig selv. Jeg stræber altid efter at blive bedre og når det er sagt så bruger jeg uhyggeligt meget tid på DM og aim_botz for at få stabilitet ind i mit spil.
Jeg vil sige mit niveau er ganske udmærket. Hvis man kigger ELO mæssigt på det, har jeg 3k ELO. Faceit er ikke alt, men det er bare så man nogenlunde kan få en fornemmelse af mit niveau.

Viden 18 år: Viden er holdets aimstar. Hans styrker ligger i at entry/second entry på holdet. Viden er også en af dem på holdet der bruger super meget tid på serveren, for at finde nye smokes eller flashes. En lille nørd når det kommer til det punkt. Elsker at lære nye ting og er nysgerrig cs-wise. ELO mæssigt ligger han på 2500, men burde ligge langt højere :D!

Tower 18 år: Holdets humør bombe. Skaber helt fænomenal stemning på et hold og er bare en dejlig person. Towers største "gave" er nok at han kan spille både entry, second entry, lurker eller support. Tower har også et godt aim og er alt i alt bare en skøn person at være omkring. ELO mæssigt ligger han på 2700 pt.

Lige pt. tester vi Lux af, som indtil videre har givet et godt indtryk. Han er også en rendyrket aimstar og en knægt med et rigtig godt gå-på-mod.

Vi går meget op i at man har det godt på holdet og man bringer noget god stemning. Lysten til at ville være bedre og give alt for holdet. Holdet før sig selv - altid.
Nøgleord for holdet er: Ærlighed. Er man ikke ærlig overfor hinanden kan det meste være lige meget. Kunne give og tage ris og ros er vigtigt.

Lige pt. spiller vi dust2 1. div med 2 standins fra skolen. Sidste sæson blev vi nr. 2 hvor vi desværre på sidste dagen fuckede det hele op ved at tabe de sidste 2 kampe og dermed måtte spille oprykningskamp mod Ignite, som vi tabte 2-1. Life goes on og sådan er det. Vi bliver ikke slået ud af det og tror stadig på, vi med tiden kan komme i Power Ligaen med den rette indstilling.

3-mands coren spillede også sammen til NPF acadamy turnering, som vi vandt, glhf Lan som vi vandt og Angry geeks LAN som vi vandt i indeværende skoleår. Det er selvfølgelig ikke store LANS, men det er bare for at sige at vi ved hvad det handler om når vi i ny og næ deltager til LAN.

Skolen(Game College) har kun 1 LAN tilbage i år, som de betaler for os, hvilket er Copenhagen Games, så det har vi i kikkerten og et mål om at klare så godt som muligt. Der er 3 måneder til, så det kan vi helt sikkert godt nå at blive nogenlunde klar til sammen med DIG. Skolen er heller ikke bleg for at sende os til flere LAN - bare vi spørger sødt :).

Det forventer vi af dig: Du er en dedikeret AWP-spiller med lysten og viljen til at give den gas. Et skillniveau der allerede er godt og hvor du godt kunne se dig selv følge med på dette "niveau". Kunne pracce 4-5 dage om ugen. Give ris og ros. Ærlighed.

Det kan du forvente af os: Godt humør, gode teammates og et forholdsvis godt niveau. Vi har alt det praktiske på plads. Skolen betaler for vores ture og vi har også en organisation inden længe der gerne vil smide lidt efter os. Ikke løn men alt det andet. En esporttræner der til dagligt styrer et professionelt hold, hvor vi får gode ting fra i dagligdagen og kan bringe med ind i vores træning.

Lyder dette som noget for dig, så tilføj mig på steam: steamcommunity.com/profiles/76561198132451046
#1(Med 0 svar)
20. januar 2020 kl. 18:44
Rytter
:O
#2(Med 0 svar)
20. januar 2020 kl. 19:01
Jellejesus
Har addet
#3(Med 0 svar)
20. januar 2020 kl. 19:21
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Kæmpe +1 med HastaLaVista Rytlow som coach! .. Det kan kun blive voldsomt.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.