Søger hold (5700h - Faceit ELO: 2700 - AWP/Support/Riffel)
12. november 2019 kl. 00:23
bragi
Hej alle.

Mit navn er Simon, in-game navn er "bragi". Jeg er nu kommet til det punkt, hvor pugs ikke længere kan gøre det for mig, og jeg føler oprigtigt at spille på hold, er den eneste måde jeg kan forbedre mig på. Jeg har tidligere spillet på hold med venner og andre i diverse online ligaer/kvalifikationer, men der har altid været nogen der har sprunget fra før vi er kommet ordentlig i gang - nu søger jeg 'lykken' selv.

Jeg er 23 år fra KBH, studerer på universitetet og er helt nede på jorden - hvilket vil sige at ingen tilt og rage er et grundprincip for mig. Jeg har spillet mest AWP i den tid jeg har lagt i spillet (selvom Krieg fylder en del i den nuværende meta), og kan sagtens også svinge en riffel. Derudover er jeg en teamplayer og foretrækker altid at sætte mine medspillere op med flashes etc., hvis jeg ved det giver os de bedste chancer for at vinde runden. Ingen er over holdet. Jeg synes selv, jeg er mere en 'brain > brawn'-type, og at jeg derfor ofte vinder mine dueller på snilde frem for GOD tier-aim.

Mit eneste problem ift. at spille på et hold er, at jeg studerer og har studiearbejde - hvilket er mine topprioriteter - dog er jeg oftest ledig eftermiddag/aften fra mandag til torsdag, og typisk én dag i weekenden også. Det ideelle scenarie ville derfor være at finde ligesindede, der tager spillet og træning seriøst, men samtidig har forståelse for, hvis der er andet der presser på uden for spillet.

Som nævnt har jeg 5700-ish timer i spillet, og roder rundt mellem 2600-2800 ELO på Faceit.

Jeg kan fanges på Steam: steamcommunity.com/id/bragidk/ eller herunder.

- Simon





Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.