Opret Log ind
Kreig løsning
3d 8t 10m  |  
RaXXa
Kan i huske da CZ'en(eller var det revolveren?) var så overpowered, at spillerne lavede en gentleman aftale om ikke at bruge den til en turnering?

Kunne dette ikke ske igen.
For at vise Volvo, at der snart skal ske noget.
#1 TruaXGOD
3d 8t 7m
øh hvorfor?

Syntes den fungere fint i spillet. Ja det er hjernedødt den kan zoom men comeON
#2 RaXXa
3d 8t 6m
Virker som om alle er ret trætte af, at den har så stor impact på runder og spillet.
#3 SEVEN
3d 7t 56m
Men SG er jo ikke blevet ændret, folk har bare ikke gidet at adapt til den før, fordi den aldrig blev købt pga. prisen. Jeg synes det er klynkeri - jeg er enig i at den er for billig ifht. dens power, men jeg synes ikke den rent teknisk fejler noget. Op prisen til 2900 og så er det op til spillerne at vurdere om den er de ekstra penge værd. Eller sæt prisen tilbage til hvad den var før, for jeg synes også CS var sjovere før den begyndte at dominere fuldstændig.

Det der går mig mest på er, at CT ikke har et lign. våben. Man nerfede AUGen fordi man mente den var OP, nu er den dyrere, mindre præcis, lavere fire rate, lavere damage og reloader langsommere end SG'en..
#4 xdpiratmanden
3d 6t 37m
Sg'en er ikke blevet ændret nej men den koster sgu kun 50 mere end ak'en. Og det er klart der problemet ligger vil jeg sige. Jeg ser umiddelbart 2 muligheder for at få en balance i spillet igen. Enten ændrer man aug'en tilbage til den gamle aug eller også gør man det samme ved sg'en som man gjorde ved aug'en. Selvom man sætter sg'en op vil den stadigvæk være for op og du vil sagtens kunne sige at det er bedre at have en sg end det er at have måske en ekstra nade. Da du bare kan skyde folk med sg'en.
#8 SEVEN
3d 5t 10m
Basically det samme jeg skriver.. men hvis du ikke mener det hjælper at sætte prisen op, hvorfor brugte ingen den så før?
#10 wake
3d 4t 48m
Fordi sg'en fik en overhaling på samme tid som augen. Så det der med hvorfor brugte ingen den før er noget knep at sige. Den var lort før aug/sg scope og recoil update.
Det kombineret med first bullet accuracy updaten der kom for et år siden som eftersigende skulle have gjort scream til en gud ( Men i virkeligheden bare fik alle til at kunne one tappe )
Og så bliver kriegen OP :)
#12 SEVEN
2d 21t 51m
Undskyld, men tager jeg fejl når jeg mener at scope update kom samtidig med prisjusteringen?
Den har da i hvert fald været i nuværende stadie længe, så hvorfor er det først nu at folk begynder at pive over det? Hvad gør den OP - dens first bullet accuracy?
Jeg synes at den er fin, den er bare for billig.
#19 xdpiratmanden
1d 10t 54m
Den var slet ikke ligeså op da aug'en også var god. Du så Furia og Elige vidst også de brugte den da aug'en var op. Fordi den var ligeså god og et stærkt counter til aug'en :D Så den blev brugt bare ikke i så stort omfang. Og det er så først efter aug'en er væk man har fundet ud af hvor op den egentlig er fordi at den er så meget stærkere end en m4 :D
#20 SEVEN
1d 6t 21m
Forstår ikke helt din første sætning ifht. det du skriver bagefter.

Du har dog ret i det er hovedløst at den er billigere og langt bedre end m4
#21 xdpiratmanden
1d 5t 41m
Præcis :D
#5 RAMGIBBOVS
3d 6t 19m
Spilleren der skal adapt spillet ikke spillet der skal adapt spilleren*?
#14 QuaLy
2d 17t 18m
Bevares. Det er foranderlige tider.
#6 HykZ
3d 6t 1m
Personligt ville jeg ønske at prisen steg på den. Ser ingen grund til at nerf, men derimod gøre så det ikke er muligt at 5 mand kan sidde og grimze med den. Modsat tror jeg at flere skal bruge den, så skal de nok indse den er for god ift. Prisen.
#7 fLix8
3d 5t 43m
Samme pris for SG som en M4, så man måske har en eller to spillere, som spiller SG fast.
#9 sAM
3d 4t 49m
Den nemmeste løsning er bare at give AK zoom.
AWP Triple zoom
#15 Narky
2d 14t 4m
Deagle zoom
#16 sAM
2d 13t 18m
Ja, mere zoom
#11 Smackyy
3d 0t 7m
høre ikke andet en whine tbh. Så er den heller ik bedre altså
#13 leandr
2d 20t 0m
??
#17 Mrnobody
2d 12t 38m
lvl 3 spotted.
#23 fribz
16t 20m
Du er vel også elendig til spillet så
#25 Pinqu
15t 35m
Shit en joke
#18 Krengerup11
2d 10t 57m
synes bare de skal gøre det samme ved SGen som de gjorde ved AUGen. eller sætte prisen så meget op så den bliver en form for mini sniper med scope, så man skal tænkte sig om før man køber den :D
#22 Martin
1d 0t 2m
Fed tråd!
Ny pris. 100 mere end aug.
#24 mamas
16t 13m
Det er super fedt til spillet med sådan et våben, dog er den alt for billig, en pris på 3500 +/- 200! Så må T siden selv vurdere, om den er værd at købe. Håber for Guds skyld ikke den bliver lavet ringere til den nuværende pris. Det giver ingen mening at have 2 våben til samme pris, så vil der jo altså være en af dem der er at fortrække
#26 dhor
14t 10m
Op med prisen, så det stadig giver mening at købe den til tider. Ville være synd hvis den bliver nerfed til ubrugelighed
#27 fribz
13t 43m
3300$
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere