Opret Log ind
Froz Esport C Holdet søger deres sidste 2 spillere, for at fuldføre deres line up!
2019-10-16 16:26  |  
SteNNN
Froz Esport, har nu fået igang i endnu flere hold, og har brug for spillere til at fuldføre deres C hold, vi er en organisation, som har en masse at byde på. Vi er en organisation, som har et virkelig godt samarbejde, og har virkelig god energi i vores fælles discord kanal, med massere af positive personer, samt alt den hjælp alle har brug for.

Hvad vi kan tilbyde som organisation:
Vi tilbyder hold trøjer, dog kræves betaling for trøjer.

Vi tilbyder CS:GO Liga turneringer, en gang om året

Vi tilbyder Hold logo, samt hold banner.

Vi tilbyder træner til rådighed, som kan hjælpe med alt fra individuelt træning, hold træning til Trænings skemaer, alt efter eget behov.

Vi tilbyder en organisation med struktur, en organisation som har styr på alt hvad der sker. Vi er altid hurtigt arbejdene, og hjælper alle uden prioritering efter niveau.

Også sidst men ikke mindst, tilbyder vi en gruppe mennesker, som er fantastiske at snakke med, men også mennesker, som man ikke bare ser som holdkammerater, men også bare som kammerater.

Vores C hold består lige pt af:
"Wintz"
Wintz ligger level 4 på faceit, og har 2.000+ timer i CS:GO
Wintz er 18 år gammel, og en virkelig god hold kammerat, han ved hvordan det hele fungere, og er en imødekommende person, som ser frem til at skabe et fantastisk godt hold ud af dette.

"T1de4ngle"
T1de4ngle ligger level 6 på faceit, og har 5.500 timer i CS:GO
T1de4ngle er 14 år gammel, og har en stor interesse inden for CS:GO, han er en spiller, som virkelig går ind i sit spil, og har potentiale i at snakke sammen med sine holdkammerater, han er ligesom resten af holdet, god til at få tingene til at fungere sammen, men kan også godt vise sin indre "Xyp9x" frem i de dejlige clutch situationer.

"Drex"
Drex ligger lvl 3 på faceit, men er flyvende på vej op af. Drex har 2.000+ timer i CS:GO
Drex er 17 år gammel, og har potentiale inden for CS:GO, man kan da hurtigt undervurdere ham for hans level, men det er vel en fejl man selv tager, fordi det er da bestemt dumt, Drex han flyver ud og skyder flere end man forventer, og viser ihvertfald hans potentiale på C holdet.

Men 3 spillere vinder vel ikke næste major?, det er derfor vi nu søger de 2 sidste spillere for at fuldføre dette DreamTeam!

Der er dog nogen krav, da holdet selvfølgelig skal ligge på nogenlunde samme niveau

Vi ser gerne at du ligger på nogenlunde samme niveau som de andre, og har lysten til at være på dette hold, og kan bevise at du faktisk gerne vil være seriøs inden for dette, og ikke bare forlader, fordi du ikke mener det går efter dit hoved. Du skal ville kæmpe for holdet, sammen med de andre, og ikke bare gøre tingene efter dit hoved, når man kommer ind i Froz Esport, så går man fra et jeg, til et os. Og når det er sagt, så vil det sige, at man vil spille som et hold, være som et hold, og bevise at dette er DreamTeam!

Faceit ser vi gerne du ligger de 3-7 stykker, og har en alder på 14+
Vi vil gerne have at du er stabil inden for mødetider, og også godt kan prioritere, at du nu spiller på et hold som gerne vil noget seriøst, og derfor også kan se holdet frem for nogen andre ting, som måske ikke er så vigtige.

Jeg håber på at høre fra jer, og håber da på at få fuldført dette hold, så vi kan komme igang med at vinde en masse turneringer!

/Froz Esport

Kontakt:
Jeg kan både kontaktes her på dust2, samt kan jeg kontaktes på steam:
https://steamcommunity.com/id/SteNNN6
#1 Mudi
2019-10-16 20:22
+rep til Wintz
#2 TheSmilingGun
2019-10-17 00:07
Hvordan har I fordelt rollerne, eller vil I først finde ud af det, når I har samlet 5?
#3 SteNNN
2019-10-17 22:22
Hej TheSmilingGun, roller er ikke blevet uddelt endnu, og vil først blive delt ud når holdet er fuldendt.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere