>North
14. oktober 2019 kl. 23:55
mesterslagter
Det gør ondt i øjnene at se dem spille. Kom nu, lad være med at vente 2 måneder før +MSL, +Konfig, evt. +Niko. Ez -Jugi, -Cajun, -kjaerbye/gade. Det er næsten en pick and choose.
Jugis nuværende niveau, kan umuligt være bedre end MSL på stokken. Gade som IGL? Det virker helt sort, hvem fik ideen? Aizy og kjaerbye er gået helt ned i form og virker fuldstændig modløse. Der mangler virkelig en leder, der tør gå forrest og banke en tro på tingene tilbage i de spillere, de virker fuldstændig modløse. +++++ Hunden anyday, North ville være bedre stillet med at købe Tricked og få en gud på holdet


#1(Med 5 svar)
15. oktober 2019 kl. 00:11
sAM
Lad nu være med at snakke lort om north efter de har spillet 1 map i en bo3 efter de har fået cajun.


Jeg giver dig ret i at det nok ville være et bedre lineup med MSL og Konfig fremfor cajun og JUGi, men hvad får du ud af det der?
Der sidder max én håndfuld tomhjerner ligesom dig som syntes de skal lave roster-change efter 1 map med ny startfemmer, 1 fucking map. Du kunne ikke engang vente til bo3'en var færdig med at lave en post?:D

Aizy og Kjaerbye er nemlig IKKE gået ned i form, de har spillet hjernedødt de sidste 3-4 måneder, så det er på ingen måde dem du skal snakke dårligt om.
#2(Med 0 svar)
15. oktober 2019 kl. 00:22
cleansation
>Lad nu være med at snakke lort om north efter de har spillet 1 map i en bo3 efter de har fået cajun.

Ja. Lad os i stedet snakke om den udvikling de har været igennem lige siden de blev signet fra Dignitas. De er kun blevet værre og værre.
#3(Med 3 svar)
15. oktober 2019 kl. 00:27
mesterslagter
For at holde samme tone, så er det er vel mere dig der er fatsvag, hvis du ikke kan se holdet på ingen måde længere efter valdes exit har format til at begå sig i top10 med nuværende lineup, men vi kan tage den om en måned eller to, når de har fået længere tid sammen. Jeg synes derimod at man skulle udnytte at både MSL og konfig er frie på markedet nu, selv Niko er en super support spiller, som kunne tilføre holdet noget. At man vælger at hente cajun ind, vil jeg mene er en fejltagelse, men han har haft en opadgående periode for Optic, og holdet mangler rutine, så fint nok.
Jeg tænker da helt sikkert at Valde, måske udover at have fået et bedre tilbud, mistede troen på projektet. Men tror du virkelig på at gade som IGL og det at man har hentet Cajun ind, kan rykke holdet yderligere, forløse det potentiale, de har, og gøre at de kan spille lige op mod de bedste osv.
#4(Med 1 svar)
15. oktober 2019 kl. 00:35
cleansation
Det er de samme tosser hver gang, som påstår at alle som ikke synes om Norths seneste klovnerier bare er 'internet eksperter'/mandags trænere, selvom det er åbenlyst hver gang at hvad de har gang i er håbløst. Det bliver konstant afskrevet som enkelte kampe.

Og så er de her ikke at finde om 2-3 måneder når holdet stadig er elendigt, og hvis de er, så har de I stedet har de en ny undskyldning fordi holdet igen har skiftet IGL eller gået tilbage til endnu en fuser som Cajun.

North pisser op og ned af deres lille fan base, ikke noget at sige til at den er forsvindende lille. Men lad os da blive ved med at forsvare de tossede beslutninger. Whimp er et CSGO GENI!
#7(Med 0 svar)
15. oktober 2019 kl. 02:59
sAM
:D Det er nu dig og hr slagter der laver newbie analyser af alle roster skift der kommer
#6(Med 0 svar)
15. oktober 2019 kl. 02:27
sAM
De er ikke frie på markedet. De er under kontrakt og skal købes fri :)
#5(Med 0 svar)
15. oktober 2019 kl. 00:35
mesterslagter
Mit argument for MSL er, at hans impact på diverse hold med stokken nu er langt større end sidst han spillede for North, hvor han i lang tid var entry. I konfig og MSL ville du få to tydelige ledere ind, som virkelig kan sparke noget fornyet energi og motivation i det hold, som de virker mangler.
Jugi har brug for at genopfinde sig selv og sin form, det tror jeg ikke sker på North med det pres han er under. Gade har godt potentiale som IGL, men det er for tidligt for ham. Kjaerbye og Aizy skal finde troen igen efter Valdes exit på, at de er og kan blive virkelige maskiner, men det kræver et hold der er i sync. Og det kommer ikke til at ske med nuværende lineup......
#8(Med 0 svar)
15. oktober 2019 kl. 10:43
ReqFK
Alt hvad North fortager sig i øjeblikket virker som lappeløsninger imo. Gade som IGL og CajunB istedet for Valde. Jeg ser intet fremtidsperspektiv i det.
#9(Med 1 svar)
15. oktober 2019 kl. 13:55
c0bb
North sejler, de skal ud og genopfinde den dybe.
#10(Med 0 svar)
16. oktober 2019 kl. 01:26
Madsen
+1
#11(Med 0 svar)
16. oktober 2019 kl. 22:00
wiLL
Guld Sæsonkort Sæson 18
MSL er mere ustabil end letbanen, skal vi ikke snart stoppe med at høre folk sige han er god nok til noget som helst? Og de udtalelser han kom på om at North var hans og smart og mere smart gjorde intet godt for ham. Jeg mener personligt at han har smidt den chance han havde på gulvet. Og ser ham ikke vinde noget andet en måske nogen danske lans.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.