Opret Log ind
Søger hold (Er Sup lvl 5 Faceit)
2019-07-22 10:14  |  
nKs
Hej mit navn er Nicolai "nkS" Koldsø. Jeg søger et hold som er omkring Le og god til cs.
Og håber også i kan få faceit premium hvis i nu ikke har. Er online ca. otte timer om dagen og spiller når i inviterer hvis jeg kan (Kan normalt godt.) Min rolle er Awp men kan godt blive rifler men så helst secondary awp. Hvis jeg blev rifler kan spille alle roller men er nok bedre Support og ved ikke om jeg er god Igl men tror jeg ville være fin til at kalde entry er ikke helt sikker der tror ikke det ville være godt i starten. Har ik rigtigt så mange krav tror det eneste er at i skal kunne kaste en smoke ordenligt som fx at kunne kaste stairs på Mirage eller top midt.

Mine bedste maps. Inferno (Hvis jeg holder B), Cache (God ct side på A), Train (Decent ct på B eller popdog), Dust 2 (Ville være god med en smoke xBox hvor jeg løber short på T tror jeg). Dårlige maps. Vertigo, (Kan ikke spille den) Mirage (Er ik så god som på de andre) Overpass (Har ik så god CT side, Tror T er i orden) Nuke (Kan godt blive god til den tror jeg) Cobble (Var fin på den da den var der) Håber i bor tæt på Århus (Jeg bor i Lystrup 8520 i Århus i kan finde på google maps) Håber vi kommer til at have practice ca. klokken 5-7 eller der tæt på fordi i min fritd går jeg i skole og tror vi skal være der til kl 8-4. Fra nu af (Syvende klasse) spiller dm competive faceit i fritid når det kommer til cs. Men når det kommer til sport spiller jeg fodbold håndbold og går i fitness men har stadig massere af tid pga håndbold er Tirsdag og det er fodbold også og Torsdag er håndbold og fodbold også samme tider så spiller kun en af dem. og fitness en time. mit steam link: https://steamcommunity.com/profiles/76561198158155.. add for mere info
#1 tubnik
2019-07-25 15:50
Hej Nicolai, jeg vil anbefale dig at kigge nogle af de andre ansøgninger igennem her på siden. Din ansøgning bliver hurtigt meget uninspireret og rodet.

Prøv at få det op i nogle punkter, som f.eks. Introduktion(hvem er du), styrker, svagheder, dine ambitioner mm.

Alt det der med, hvilke maps du føler du er god og dårlig på er jo noget man tager sammen på teamet, og finder ud af hvilke maps der er bedst. Men det er selvfølgelig fint at stille et krav op om at folk skal kunne de mest normale smokes.

Blot for at give et eksempel på en ansøgning der er lidt mere spændende at læse.
http://www.dust2.dk/Community/8817-ravn3n-sger-hol..
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere