TGU ELITE søger coach.
3. juli 2019 kl. 22:11
OliNN
Hey allesammen.

Vi er 5 unge mænd som nu har spillet sammen igennem et længere stykke tid, vi har allerede etableret os som hold, og mangler derfor en coach med et objektivt synspunkt som kan irettesætte os samt at skabe gode relationer. Så vi kan komme på det næste niveau.

Vi træner pt. 3-4 gange om ugen, men dette kan varierer over sommerperioden. Dertil er der en planlagt bootcamp i midt/slut juli som vi ligeså gerne ser du som fremtidig coach kan deltage i.

Lidt information om os: Vi er en del af TGU baseret i Kalundborg. Selve organisationen er i vores ryg og støtter op om de beslutninger vi tager ift Lan mv. Der er derfor også mål og målsætninger som vi skal opfylde.

Gns faceit ELO 2000, dette er relativt lavt sat grundet engagement på andre clients/pug services.
Alder: gns 21 år

Vi kan give dette: TS server til møder mm. Lokaler til bootcamp/træningsweekender, goder i form af ting som vi aftaler ved nærmere samtaler.

Vi forventer en Coach har disse egenskaber: Overblik, taktisk snilde, ledelses begreber, samt konflikt løsnings redskaber. Samt en brændende energi for spillet og for at opdage fejl, og lave fejl finder på strats mv.

Jeg håber du kan se dig selv være vores nye coach og vi glæder os til at høre fra dig!

Mvh. TGU - E
Kontakt os via steam her: steamcommunity.com/id/KertCSGO/
Gmail: [email protected]
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.