Opret Log ind
Shutter lag./ små hak
2019-06-12 11:06  |  
Unethical86
Efter køb af ny pc er jeg begyndt at få små lag ca hver 5 sek.
Det her er hvad jeg har.:
i7 processor
16gb ram
Cs ligger på Windows drevet.
ASUS TURBO RTX 2070 8G EVO

Er der nogle Der har haft samme problemer.
Har opdateret diverse drivere.
Det eneste jeg kunne se som et problem er at jeg pt kører med en 60hz skærm.
Hjælp.!
#1 stenvang
2019-06-12 11:18
Har du max fps på ?
havde noget af det samme problem, Hvor det blev fixed ved at køre med max fps.
#2 NiveK
2019-06-12 11:47
Tilslut ny skærm med 144hz eller skriv fps_max 60 og se om det fortsætter
#3 Unethical86
2019-06-12 12:11
Har prøvet at skrive fps_max 60 og syns også det har hjulpet lidt. Syns dog stadig der er lidt problemer.

Spiller Battlefield 5 også og har ingen problemer der overhoved.
Tænker det er Cs der er lidt sart.

Og ledte lige efter 'svaret på problemet.

Men håber da skærmen er problemet.
#6 NiveK
2019-06-13 07:54
Jeg ved ikke om du kører med FXAA på, men det skal for guds skyld være deaktivet. Prøv de her settings: https://www.google.com/search?q=cs+go+settings&..
#7 Unethical86
2019-06-13 09:19
Jeg prøver at se om den lede svensker har fat i noget, når jeg kommer hjem fra job. Tak for hjælpen.
#8 NiveK
2019-06-13 09:19
10-4 og en skumbanan
#4 Trix
2019-06-12 17:10
Grunden kan være mere end 100 ting efter min erfaring
At du kører med en 60hz skærm burde ikke være problemet
Du kunne prøve at uninstall cs og download det igen
Ellers en google søgning til fix om micro stutter i cs
#9 Unethical86
2019-06-13 09:20
Jeg prøver alt hvad jeg kan. Tak for hjælpen.
#5 Ugnaknak
2019-06-12 19:56
Hvis du har en SSD så prøv at installere CS på dén, det fiksede et lignende problem for mig.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere