Snappi Optics mest stabile spiller?
23. maj 2019 kl. 22:36
Shenanigans
Hva? Alle flamer Snappi, men han er da en af deres mest stabile spillere. Kampen mod FaZe har han en 42-26/1.32ratio over 2 maps. Hvis en spiller skal udskiftes, bør det sku være refrezh. Han er så satans overvuderet.
Hvilken ændring vil I mene er nødvendigt, hvis den over hovedet er?
#1(Med 0 svar)
23. maj 2019 kl. 22:54
Badefar
Jeg har været mega kritisk af Snappis tid som IGL i OpTic, og med rette vil jeg stadig fastholde. Men efter MSL er kommet ind, har jeg været imponeret over hans niveau. Jeg synes absolut han har vist, at han har et godt nok niveau som fragger til at kunne spille en supportrolle, og han spiller i overvejende grad stadig de mest tarvelige spots og er villig til at entrye.

Hvis jeg skulle lave en udskiftning lige nu, ville jeg nok også skifte reffe. Men i samme ombæring vil jeg så også sige, at jeg ikke lige kan få øje på en spiller der kunne være tilgængelig lige nu, som jeg ville være interesseret i at udskifte ham for. Set udefra synes jeg det her lineup skal have lov at have noget tid. Jeg synes allerede vi har set et ret højt topniveau i de enkelte kampe, og med den måde MSL caller på, burde holdet blive kontinuerligt bedre stille og roligt. Med mindre der er et eller andet galt internt ville jeg nok ikke gøre det store ved det her lineup på den her side af Berlin-Majoren, især ikke når der ikke er mere åbenlyse klassespillere tilgængelige.
#2(Med 1 svar)
23. maj 2019 kl. 23:02
mamas
At nævne Snappi som den mest stabile spiller, hvorefter du pointere hans med længder bedste kamp i år, giver jo ingen mening :) Du skal jo komme med sådan et statement og modbeviser i hans dårlige perioder.

Derudover er jeg godt nok imponeret af Snappi, som efter rygterne med TeSeS til OpTic, har været fuldstændig vanvittig god :D
#3(Med 0 svar)
23. maj 2019 kl. 23:21
Shenanigans
Skrev en af de mest stabile :) Han ligger i "top 3" nærmest hver kamp, efter den nye lineup.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.