mertz
22. maj 2019 kl. 14:17
mesterslagter
Hvad har mertz tilbage af muligheder på hånden? Nato ser stærk ud i Heroic efter han blev bænket, og resultaterne har fulgt med. Optic har MSL som en sikker AWP'er fremadrettet, North har lige fået Jugi ind, Astralis er ikke en mulighed og Heroic nok heller ikke. Jeg kunne godt se ham på Tricked selvfølgelig i stedet for Acor, men det ville nok være et step down og urealistisk for begge parter. Det efterlader internationale hold eller at vente på, at et af de store danske ønsker at lave en udskiftning. Umiddelbart som jeg ser det er mertz bedre med stokken rent skillwise end Nato, men Nato er kommet med en masse positiv energi og gåpåmod, som Heroic har manglet. Det ligner, at det kan blive en lang tur på bænken for mertz, medmindre han måske skifter sin indstilling en smule eller kaste sig ud i nogle udlandseventyr?
Jeg er interesseret i at høre jeres tanker? Hvad tror i der kommer til at ske?
#1(Med 0 svar)
22. maj 2019 kl. 15:50
Regn
Han går pension som 20 årig
#2(Med 5 svar)
22. maj 2019 kl. 16:04
leandr
Nato er jo også bare generelt en langt bedre spiller en mertz, imo. Hans gamesense er langt bedre :-) Det eneste der taler for mertz er hans mekaniske niveau.
#3(Med 3 svar)
22. maj 2019 kl. 16:06
kREZ
Mekaniske niveau :D - Den var ny.
#6(Med 0 svar)
22. maj 2019 kl. 16:44
leandr
?
#9(Med 1 svar)
23. maj 2019 kl. 20:46
cleansation
Det er da et ret standard udtryk.
#12(Med 0 svar)
24. maj 2019 kl. 07:14
kREZ
Jeg har aldrig set det. Så ikke for mig :)
#10(Med 0 svar)
23. maj 2019 kl. 21:45
MichaelJ
han er ik i nærheden af mertz topniveau og natus bundniveau er forfærdeligt. han misser generelt langt flere skud en mertz gør/gjorde. derudover er mertz en bedre rifler end nato. tror ik du har set så meget heroic med den udtagelse.
#4(Med 0 svar)
22. maj 2019 kl. 16:27
Badefar
Har han mod på en karriere i NA, tænker jeg der er muligheder. Det flyder ikke ligefrem med de store AW-talenter derovre. NRG tog Cerq ind og C9 har været nødt til at lade Auti tage den, bare som eksempler. EnVy leder angiveligt efter en afløser for jdm i øjeblikket, det kunne da godt være Mertz, ellers er det heller ikke usandsynligt at orgs som TSM og Rogue vender tilbage i fremtiden med et hold, her kunne han også være i spil.

På den danske scene er mulighederne ikke åbenlyse, men de er da tilstede. Måske bliver Tricked fristet af muligheden og bytter acoR ud? Ellers bør der stadig være rigeligt med talent på scenen til, at der kan bygges et godt hold med ham som en af stjernerne. Vi kunne jo starte med Mertz, Acilion og Moddii. Det er 60% af det hold der vandt flere internationale LANs i slutningen af 2018 mod hold der ligger 20-40 i verden. Der bør være rigeligt talent derude på scenen til, at man kan bygge endnu et dansk top 30 hold. Den helt store udfordring bliver nok at finde en org der vil betale gildet.
#5(Med 0 svar)
22. maj 2019 kl. 16:31
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Vi har vel også Cadian, Tenzki, acillion og evt. En af de danske aimkids fra scenen, hængende.

ville sagtens kunne lave et okay hold med mertz der evt kunne drille heroic? :)

Og jeg er uenig med dig i at mertz er bedre end nato, de er 2 fuldstændig forskellige spillere. Mertz er meget aggresiv og Nato er meget passiv. Netop fordi mertz er en spiller der meget gerne vil repeeke hele tiden, kommer der tit vilde highlights, men de går ligeså ofte galt, det ser man så bare ikke :)
#7(Med 0 svar)
23. maj 2019 kl. 16:29
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Tricked, samling af de løsgængere der er på den danske scene eller NA eventyr er vel de muligheder der er - udover dét at stoppe selvfølgelig. Tænker han skal spille top5 i DK, men det kræver jo selvfølgelig at mulighederne er der.
#8(Med 0 svar)
23. maj 2019 kl. 18:28
Afloringerdk
Tror ikke Mertz har nogen god attitude, og derfor blevet kicked. Det vel kun fair.
#11(Med 0 svar)
24. maj 2019 kl. 07:04
wiLL
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg har også hørt at han ikke tager tingene så seriøst som han burde manglende motovitation, hellere alt muligt andet end at pracc. Om det sandt ved jeg ikke. Men det og så en dårlig attitude ville være en forklaring på han bliver skiftet ud alle de steder han lander
#13(Med 0 svar)
24. maj 2019 kl. 12:01
Avaricia
Jeg ved, at man skal have et vist niveau for at kunne spille på de hold, der nævnes og tænkes i her. Jeg er dog lidt usikker på, hvorvidt man kan isolere en spillers præstationer ned til den enkeltes "skill-niveau". Har vi ikke alle set stjernespillere falde helt igennem på nye hold, eller set nye talenter blomstre i de rette konstellationer, imens de forsvandt ud af scenen, så snart den konstellation ikke længere var aktuel.

Jeg tror generelt på, at den rette konstellation og vedvarende fokus på sammenholdet i teamet, er det som skaber gode hold og dermed gode spillere. Jeg tænker det er ENCE opskriften? Måske også Astralis opskriften, selvom de var mere etablerede navne hver især.

Jeg tror derfor ikke, at man nødvendigvis kan koge det ned til, om Mertz niveau er godt nok eller for dårligt til et hold. Jeg tror udelukkende det handler om sammenholdet og synergi på holdet. Jeg tænker derfor, at Mertz præstioner har været et udtryk af holdets niveau af det ovennævnte. Deraf kan hans præstationer blive væsentlig bedre på hold, der niveaumæssigt er bedre end Heroic / North.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.