Dine holdninger omkring Esport
27. marts 2019 kl. 15:56
pazie
Hej med jer

Vi er to studerende der er ved at skrive vores bachelorprojekt i markedsføring og kommunikation. I den anledning syntes vi det kunne være spændende at skrive om et område der fylder meget i vores fritid: Counter Strike.

Personligt følger vi begge med i hvad der sker på CS scenen, henholdsvis siden mTw tiden i 1.6 og siden begyndelse af Astralis eraen. Vi har derfor valgt at skrive om eSportligaen, Danmarks ”officielle” Esportsliga med særligt fokus på CS:GO.

Vi mangler dog jeres hjælp! De eneste erfaringer vi har med CS turneringer går helt tilbage til Source tiden. Så spiller du, eller spillet i ligaen, og er over 18 år gammel, så har du vores fulde opmærksomhed i én times tid over Skype når vi afvikler interviews der løber af staben i uge 15.

Du vil modtage en oversigt over hvilke temaer og spørgsmål vi kommer til at berøre, men for at give dig en idé, så er hovedtemaerne:
- den generelle udvikling af Esport i Danmark
- meninger om lignende turneringer
- dine personlige holdninger om eSportligaen
- mulige tiltag til eSportligaen.

Vi kvittere med gavekort til to biografbilletter (gyldige i 52 biografer over hele landet) for din tid og hjælpsomhed.

Syntes det kunne være interessant at deltage, så er du meget velkommen til at kontakte os på herinde på dust2.dk eller på mail: [email protected]. Skriv lidt om dig selv og din baggrund indenfor CS, så vender vi tilbage til dig. :-)

Med venlig hilsen
Jacob og Nanna
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.