Opret Log ind
Imperator søger hold som support eller AWP (er også frisk på at forsøge andet)
2019-03-16 13:02  |  
ImperatorCS
Jeg søger et hold efter mit tidligere hold er gået i opløsning, her er lidt info om mig:
Jeg er en frisk fyr på 15 år (03), som er født og bor på Vesterbro i København. Jeg kan sagtens komme til LAN på Sjælland, og jeg kan nok også strække den til Fyn, men jeg kan desværre ikke tage til LAN Jylland. Til hverdag går jeg i 9. klasse, så jeg har massere af tid til CS.
In-game hedder jeg Imperator, jeg har omkring de 4k timer i CS:GO, hvilket jeg har spillet siden marts 2015, altså snart 4 år. I løbet af de 4 (ca.) år har jeg opbygget mig et par styrker og et par svagheder, hvilket jeg vil skrive mere om senere.
I alt den tid jeg har spillet på hold har jeg stort set ikke spillet FaceIT, da vi bare har lavet teamprac så længe vi overhovedet kunne. Dermed er jeg ikke et ufatteligt højt level på FaceIT, jeg er i level 7, men nu hvor jeg har mere tid til FaceIT, vil jeg prøve på at lave om på det, og komme i level 10 i den snare fremtid. Jeg var også i Global Elite før mit rank udløb, men nu er det heller ikke så svært at komme i global, så det siger ikke rigtigt så meget, jeg nævner det bare hvis nu der er nogen der synes at det er vigtigt.
Jeg er selv en meget dedikeret spiller, jeg laver individuel prac hver dag og ser også mine egne og professionelles demos, for at forbedre mit spil, derfor forventes det selvfølgelig også at alle andre på holdet er lige så dedikerede som mig. Udover det er mit end-goal at blive professionel.
Jeg kommer altid til tiden til prac, og hvis det en dag skulle ske, at jeg kan se, at jeg ikke kommer til at kunne nå, at komme til tiden, så meddeler jeg det selvfølgelig til el capitano.

Mine styrker:
Jeg er en smart/klog spiller, som er meget god med mit utility og har god gamesense (jeg kan dog selvfølgelig stadig godt lave fejl en gang imellem, det sker selv for de bedste, men dem prøver jeg så på at rette op på asap bl.a. ved review af demos.) Jeg har rimeligt godt movement, hvilket kommer fra en hel masse KZ træning.
Jeg prøver hele tiden på at blive bedre, jeg laver individuel træning hver dag og analyserer mine egne og de professionelles demos (derfor forventer jeg også at i gør det samme). Jeg har også god kommunikation, vi kommer aldrig til at være i en situation, hvor jeg bare løber op mid uden at sige noget, bare rolig.
Udover det er jeg en meget rolig spiller, det vil sige at jeg aldrig tilter, bliver sur på mine teammates eller fjender osv. Jeg kan sagtens tage konstruktiv kritik uden at blive sur, det er jo en stor hjælp at få at vide hvad man skal gøre bedre fremover. Jeg giver heller aldrig op når jeg spiller, selv hvis man er nede 15-0 ved halvlegen kan man sagtens lave et comeback.

Mine svagheder:
Min største svaghed er nok, at jeg har ingen LAN-erfaring, men det håber jeg på at lave om på i mit kommende hold!
Jeg varmer op meget langsomt, men dette problem er jeg dog opmærksom på, og jeg prøver på at fikse det i den nærme fremtid.

Hvad skete der med mit tidligere hold?:
Vi kickede 1 af vores spillere, fordi han var toxic, kort tid efter quittede en anden så competetive CS. Efter det var vi 3 tilbage, og så efter at have kigget efter nye spillere til holdet i 2 måneder, orkede vores IGL ikke mere og forlod holdet. Efter det var vi kun 2 tilbage, Guz og mig. Guz ville gerne prøve på at tage en lille pause fra Counter-Strike, mens jeg gerne stadig vil grind videre, og prøve på at finde det perfekte hold.

Mine tidligere hold var:
ExosCSGO | Imperator, Daedric, Wrulf, Baba & Blauen | 2016 - 2017
Nitrox eSport Academy | Imperator, Daedric, Guz, SuuB & JMF | 2017 - 2018
Nitain.GG | Imperator, Daedric, Guz, SuuB & Krybos | 2018

Roller:
Som sagt søger jeg hold som enten support eller AWPer, det er de roller jeg har spillet igennem hele min 'karriere' (udover små forsøg med de andre roller selvfølgelig). På mit seneste hold spillede jeg også de her roller, da jeg var support og 2nd-AWPer. Jeg er dog stadig frisk på at prøve nogle nye roller af.

Krav til jer/Mine forventninger:
I skal være 14-17 år gamle
Jeg forventer at alle på holdet er dedikerede og virkeligt vil det her. Mit mål vil være at blive professionel, og derfor håber jeg også på at jeres mål vil være det samme. Det er også meget vigtigt for mig, at alle på holdet tager det helt seriøst når vi spiller scrims og kampe osv. Alle på holdet skal kunne holde styr på sine nerver og ikke være toxic, for så snart en på holdet begynder at tilt/være toxic/osv. så sker der er en kædereaktion, og så er alle pludseligt sure. På mit eventuelle hold vil jeg selvfølgelig gerne have at alle er omkring samme niveau som mig, hvilket vil sige at i alle er på omkring de 4k timer og/eller er omkring level 7+ på FaceIT.
På mit tidligere hold var der prac meget ofte, vi trænede vi fra 16 - 19 og 20 - 21 i hverdagene (men længere om fredagen), og i weekenden startede vi kl. 14 og spillede stort set hele dagen derfra (med pause(r) til aftensmad osv. selvfølgelig.) Jeg håber på at komme på et hold med prac tider der minder om dem på mit tidligere hold, men vi kan selvfølgelig blive nødt til at gå på kompromis, når nu det ikke er alle og enhver der har så meget tid til CS som jeg har. Angående træningstiderne skal det også lige siges, at jeg træner IRL 2 gange om ugen, hvilket der også skal tages hensyn til, når der laves schedule, for at gøre en lang historie angående træningstider kort: jeg vil gerne have prac 4+ dage om ugen, men jo mere træning jo bedre.
Det ville selvfølgelig foretrækkes, at i allerede er 3 eller 4 på holdet i forvejen, men jeg er også frisk på at starte noget nyt op med nogle flinke gutter!

Hvis det lyder som noget for jer, så smid en kommentar og add mig på min steam account her: https://steamcommunity.com/id/ImperatorCSGO/
#1 ImperatorCS
2019-03-16 13:02
TL;DR 15 år, KBH, 4k timer, faceit lvl 7/8. Har hold erfaring, har ikke LAN erfaring.
#2 Frohlich
2019-03-16 17:34
det er lækkert at se du går op i det men vil sige du har skreven lige en smule for meget xD
#3 Pogbazooka
2019-03-16 20:30
Man kan aldrig skrive for meget, hvis man søger noget seriøst!

Kæmpe chef Imperator! Det er satme en lækker ansøgning! Du ønskes held og lykke med det hele! Håber du finder et flække team!
#4 Frohlich
2019-03-16 20:52
Delte meninger :)
#7 ImperatorCS
2019-03-17 01:07
<3
#5 ImperatorCS
2019-03-17 00:39
Jeg forstår godt hvad du mener, det er ikke alle der orker at læse så meget. Derfor har jeg lige skrevet en lille TL;DR. Så kan folk nemlig lige læse den for at se om jeg overhovedet ligner en som de ville overveje til deres hold.
#6 Guz
2019-03-17 00:42
+rep Fantastisk spiller
#8 SuuB
2019-03-20 16:51
++rep meget god spiller og bruger meget tid på spillet
#9 ImperatorCS
2019-04-03 19:29
bump
#10 ImperatorCS
2019-04-09 16:16
bump
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere