Opret Log ind
IGL søges til langvarigt projekt
2019-02-11 20:22  |  
alexie
Hej!

Vi er fire herre, en på 21 og tre på 20, som for tre måneder siden startede vores hold MINORITAS. Vi alle kender hinanden uden for spillet og bor alle i samme område. Tre af os har spillet sammen i en længere årrække tilbage i CS:S og i starten af CS:GO. Nu forsøger vi så igen!

Holdet består af sebN, jakub, krillE og alexD. Vi har som hold ikke den store erfaring, da projektet som sagt startede for tre måneder siden, men sebN og alexD har en del erfaring fra tidligere hold - de mest nævneværdige er dog TEC (p0se, zyloN, Juleez, sebN, alexD) og eSpuma (jac0b, graNzales, Kjaerbye, fuzion, alexD). Vi har dog alle fire den grundlæggende forståelse for spillet og lidt mere til, og med den rette IGL er vi klar til at tage kampen op mod de bedre hold.

Det vi mangler er en IGL, som virkelig brænder for at være den ledende rolle på holdet og en, som har mod på at prøve en masse nye ting. Vi ser gerne, at du har noget erfaring med holdspil, og at du har spillet IGL-rollen før. Derudover skal du selvfølgelig have en positiv tilgang til spillet og dine holdkammerater. Du skal kunne holde hovedet koldt i pressede situationer og være meget løsningsorienteret. Du skal have viljen til at gå ind i et langvarigt projekt med henblik på at kunne konkurrere med den danske top 10 og boblerholdene på længere sigt.

Hvis du synes, at dette projekt lyder interessant og du har lyst til at høre mere, så kontakt mig på Steam herunder.
https://steamcommunity.com/id/alexDDDDD/
#1 alexie
2019-02-12 16:52
bump :p
#2 rakzor
2019-02-13 21:50
Har sendt en ansøgning :)
#3 MSAA
2019-02-13 21:56
Man savner måske at vide, hvor gode I er lige nu - eller i hvert fald et fingerpeg om det. De nævnte hold ligger mange år tilbage, så jeg kunne godt tænke mig at vide, hvad level I er på FaceIt og lignende.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere