Opret Log ind
Duo søger team
2018-11-09 13:51  |  
SnaQe
Hey allesammen, min bror og jeg leder efter et hold vi kan joine siden det sidste vi var på ikke rigtig lykkedes. Vi søger derfor et hold der har en trio i forvejen, eller nogle der leder efter at sætte noget ambitiøst op.

Lidt info om os:

Jeg hedder Elias, og er 20 år gammel. Jeg har 5.300 timer spillet i CSGO og ligger lvl 10 på faceit (2100-ish elo). Min bror hedder Emil og er 19 år gammel. Han har også 5.300 timer spillet i CSGO og ligger lvl 10 på faceit (3000 elo). Jeg er en support spiller og har spillet den rolle på de fleste af de hold jeg har været på. Emil spiller lurker men vi er begge åbne for at spille andre roller. Vi har ikke den største hold erfaring men er opsatte på at ligge meget tid i hurtigt at blive bedre i et hold miljø. Med det sagt har vi stadig en god spilforståelse og en god decision making.

Hvad vi forventer af holdet:
Vi ser gerne at folk på holdet er 18+, det er en præference vi har siden de andre hold vi har været på med yngre folk har været lidt useriøst og umodent, undtagelser kan dog altid gøres, vi forventer bare at folk på holdet er modne. Udover det ser vi også gerne at alle på holdet ligger lvl 10 på faceit, igen undtagelser kan gøres alle kan have losing streaks men helst ikke under lvl 8. Det ville være fedt at finde en trio der har spillet sammen i lang tid men det er ikke et krav. Vi forventer at folk på holdet ligger timerne i det for at blive bedre, og at folk er ambitiøse. Alle på holdet skal mindst have 3000+ timer i csgo.

Hvis i føler i kan bruge os kan i kontakte mig på steam, det samme gælder hvis i har nogle flere spørgsmål
https://steamcommunity.com/id/ZnaQe/
#1 SnaQe
2018-11-10 01:06
B
#2 SnaQe
2018-11-10 16:27
B
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere