zkazZy søger hold
22. oktober 2018 kl. 16:21
korn
Hey Allesammen!
// Christian "zkazZy" Hvenekilde

Jeg er en 15årig gut, der står uden hold og mates, at kunne flække CS med! Haha, jeg har venner bare rolig.. dog ikke så mange på mit niveau! Mit formål med denne tråd er, at kunne finde et hold eller starte et hold med nogle nice og velspillende gutter... Jeg har lavet et par opslag herinde før om diverse ting! Nogle af opslagene har omhandlet søgning af spillere... Jeg har haft et par hold i tiden og har lige taget afsked med et. Vi kunne ikke rigtig finde ud af, at få tiden til at hænge sammen med hinanden og der var også nogle uoverensstemmelser. Vi fik udviklet os som hold, men ramte et punkt hvor vi røg fast! Dog vil det ikke stoppe mig i, at finde et anden hold eller andre spillere!

Jamen hvis jeg skulle give en biografi af mig er jeg en 15årig ambitiøs dreng, der til dagligt går i skole og til fodbold. Jeg spiller fodbold 1-2 gange om ugen og har lidt lektier for i 9'ende. Er en frisk ung gut, der drømmer stort, som samtidig er positiv og er forholdsvis i stabilt humør! Dog er jeg en dreng, der tager ting meget tungt i forhold til familie og det sociale :) Har let ved, at blive påvirket af negativitet som kan gøre mig trist... Jeg bliver aldrig sur eller komme "op i det røde felt". Har bare brug for tid til, at komme over ting i mit liv. Det vil dog ikke stoppe mig i, at forbedre mit individuelle niveau eller mit teamplay.

Hvad er mine styrker i spillet? og hvad jeg kan gavne med:
Vil sige jeg har nogen gode styrker, der sørger for at have alle med og også styrker i spillet. Jeg er fyren der kan steppe op til tider og få et par vigtige frags. Min CT-side er ud fra det jeg selv har bedømt og fået fortalt rimelig stabil. Mine principper på CT-siden er, at forholde mig forholdsvis defensiv og ikke tage for mange "risky" plays... kun hvis jeg selv føler for, at der skal ske noget i kampen, der kan ændre gameplayet. Mit formål i hver kamp er, at vinde og gøre mit bedste for holdet og min egen præstation. Jeg er ikke toxic og stikker sjældent til modstanderne. På min T-side svinger jeg meget! Jeg kan gå fra, at være ham der skaber åbningerne til, at få afsluttet runderne stille og roligt. Min spillestil på T-siden er meget svingende fra passiv til agressiv. Det kommer an på, hvordan jeg analysere modstanderne eller om, hvordan jeg føler vores spil skal blive spillet. Mit aim er stabilt og har ikke de store problemer med det.

Hvad gør jeg for mig selv, der kan gavne mig og mit hold?
Jeg aimpraccer næsten hver dag og ser tit korte demoer af, hvad de forskelle professionelle gør. Dog vil jeg forsøge, at forbedre min hukommelse for smokes og udvide min viden for smokes.

Korte basale informationer om mig:
-lvl 10 (2100 elo) - K/D 1.20 overall
-Glad fyr
-Har lidt earfaring med Lurker, Supporter og normal rifler
-Ambitiøs
-God socialt

Det jeg søger:
-Et par gutter, der er klar på at starte noget op eller et hold!
-Skal kunne tilbyde diverse ting for holdet, hvis vi udviser fremgang
-Skal kunne respektere, at jeg har et fritidsliv og skoleliv
-Skal kunne klare, at jeg udviser utilfredshed, hvis der foregår problemer på holdet som Mobning, Kommunikations-fejl eller noget andet, der ikke skal foregå
-Min lvl 10
-Klar på at tage til lans
-Vil spiller forskellige turneringer, både store og hygge

Hvis du har interesse, så kan du kontakte mig over steam! Eller skrive nede i kommentarfeltet! :)

steamcommunity.com/profiles/76561198183727858/
faceit.com/en/players/zkazZy

#1(Med 0 svar)
23. oktober 2018 kl. 16:59
korn
B
#2(Med 1 svar)
23. oktober 2018 kl. 17:37
CAVER
Ganske fin ansøgning. GL!
#3(Med 0 svar)
23. oktober 2018 kl. 17:40
korn
Ty mate! :)
#4(Med 1 svar)
24. oktober 2018 kl. 09:30
skrig
Hej kan du ikke lige adde min steam hvis du virkelig er klar på at starte noget op
steamcommunity.com/id/skrigcs
faceit.com/en/players/AFRAIZD
#5(Med 0 svar)
24. oktober 2018 kl. 17:08
korn
Har addet dig på faceit! :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.