Streamer & analytiker søges
14. oktober 2018 kl. 13:57
kV--
Hej dust2.dk

Jeg skriver herinde da vi i Brutalis Esport mangler en ny streamer samt en analytiker til vores csgo hold!

Hvem er Brutalis Esport - Vi er en virksomhed bestående af en manager/ejer, en coach/assisterende manager, en webdesigner, en social media ansvarlig + 5 meget dygtige csgo spillere.

Vi søger derfor 1 måske 2 profiler som kunne være interesseret i at hjælpe til med at udvikle og deltage i Brutalis’s aktiver!

Du er:

Minimum 17/18 år gammel
Ansvarlig og moden omkring sit område og arbejds opgaver
Udadvendt og let at snakke med
Positiv energisk
Have vilje til at udvikle og hjælpe til med esport koncepter

Arbejds områder:

Analytiker - som vores analytiker vil du være træneres højre hånd, i vil indgå i et stærkt samarbejde om at udarbejde materiale omkring modstanderens og vores eget spil. Du vil hjælpe til med at udvikle spillerne individuelt, på baggrund af dine analyser af spillet, du vil indgå i et team af positive og kreative mennesker som brænder for esport. Du vil skulle deltage i bootcamps + Lan events samt de fede koncepter Brutalis er igang med at udvikle!

Streamer - som vores streamer vil du være Brutalis’s ansigt udadtil - du er en ildsjæl som elsker at se godt CS og kommentere på kampene. Du vil indgå i et team af positive og kreative mennesker, hvor din opgave vil være at holde styr på nyheder og oplæg omkring kampene samt at streame og kommenter dem vi må. Du vil skulle deltage til enkelte bootcamps + Lan events samt de fede koncepter Brutalis er igang med at udvikle!


Lyder dette spændene i dine øre - vil jeg meget gerne modtage en mail fra dig. Skriv kort omkring dig selv og hvorfor du brænder for netop denne opgave - så høre du fra mig hurtigst muligt!

Vi ser frem til et par nye fede kollegaer!

Coach Kasper “kV” Hyldgaard
[email protected]
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.