Opret Log ind
Hold søger Supporter
2018-09-23 13:32  |  
korn
Hey Allesammen!

Vi er et ungt og dedikeret hold, der står og søger den sidste mand. Vi er 4 unge spillere på aldrene 15-16, som har spillet i cirka 3 uger sammen. Vi har tryet forskellige spillere, men vi har dog ikke fundet den rette spiller vi søger efter. Derfor har vi valgt, at søge herinde igen.

Vores ambitioner:
Vores mål med dette hold er kort sagt, fordi vi vil udvikle os og vil komme så langt muligt sammen. Det helt store ville være, hvis vi kunne ramme Top 10-20 i Danmark, men der en lang vej forude og uden den sidste mand bliver det svært. Vi har dog også startet vores eget "brand" eller skal man sige "ting", da vi har startet vores eget hold. Vi har allerede fået tilbud fra en mulig sponsorer og har også mulighed for, at skaffe nogle ressourcer fra en af spillernes Onkel, der er villig til at gøre forskellige ting for holdet.

Det vi søger i DIG:
- En spiller der bevidst om, at det tager tid at komme langt
- En spiller der er villig til, at lægge tid i spillet og holdet
- At spilleren kan spille support-rollen, som den skal spilles
- At spilleren fungere fint socialt
- Spilleren skal kunne sige sin mening uden, at træde nogle af spillerne over tæerne
- Have respekt for, at de forskellige spillere også har et liv ved siden af CS
- Skal kunne komme til Lans/bootcamp over hele Landet
- Ingen flame eller noget toxic snak fra spilleren
- Lytte til hvad IGL har, at sige og ikke destro mindre de andre spillere
- Min lvl 10 på faceit
- Stå for individuel træning uden for pracc
- og være klar på, at flække cs =D

Hvem er vi og hvad kan vi tilbyde?:
Vi er et ungt hold, der har spillet sammen i 3 uger snart. Vi er alle lvl 10 og har taget en del pugs/kampe sammen efterhånden. På holdet har vi et godt socialt sammenhold og snakker pænt til hinanden, dog kan vi lave sjov med hinanden. Vi er 2 fra Fyn og 2 fra Sjælland, men vi kan komme til Lans over hele landet. På holdet siger vi vores mening, men vi har dog et sæt regler, der gør at vi ikke snakker negativt om andre spillere midt-game og efter. Vi siger tingene på en ordentlig måde og løser problemerne, som de kommer.

Vi kan tilbyde mulig sponsorer og nye venskaber. Vi regner også med, at skabe gode tider sammen og få nakket nogen kampe. Holdet lægger også vægt i, at komme på meget på og være på når man har muligheden for det, dog har vi også snakket om, at det er okay at man har et liv ved siden af CS og laver nogle andre ting, men man skal huske på, at man spiller for et hold og man skal gøre alt i sin magt for, at deltage når man kan og har mentaliteten til det.

INFORMATIONER OM HOLDET:

LSR - IGL:
Mit navn er Lucas "LSR" Reisz, og jeg er 15 år gammel går i 9klasse og bor på Sjælland og ligger lvl 10 faceit og har 3650+ timer i CS. I min fritid spiller jeg meget computer og går til fodbold 2 gange om ugen. Jeg er en glad person og holder altid humøret oppe, evt når vi er bagud og bare generelt når vi snakker sammen. Jeg spiller IGL på holdet, når jeg caller kan det være frustrerende hvis man ikke lytter efter når IGL snakker/caller. Det vigtigt at når vi er bagud, at vi stadig spiller som et hold og at kommunikationen stadig bliver holdt oppe og selvom man er bagud giver man ikke op. Ik bliv sur når I dør kom med info. MUTE hvis man tilter så vi andre ikke høre det, da det kan ødelægge spillet. Det vigtigt at vi hjælper hinanden. Vi skal fungere socialt sammen, have det sjovt og stadig spille seriøst, da målet er SCENEN, da vi er 4 drenge som virkelig brænder for det her.
- https://steamcommunity.com/profiles/76561197975422..
- https://www.faceit.com/en/players/-LSR

Korn - Lurker:
Jeg hedder Christian Kornbeck og mit ingame navn er "Korn". Jeg går til dagligt i skole i 9'ne klasse og spiller fodbold 2 gange om ugen. Det jeg vil er, at prøve at udvikle mig så meget, som jeg kan og gå hele vejen, hvis jeg får muligheden for det. Det var mig, der satte holdet op og startede det hele med et par mega nice gutter. Det jeg fokuserer på, at udfylde min rolle, som lurker og skaffe mit hold en større chance for at vinde. Jeg er måske ikke den, der laver 30 bombsne, men jeg er den der skaber muligheder og i ny og næ laver et clutch. Jeg er en genert person, men dog ikke overfor dem jeg kender og snakker med til dagligt. Man kan ikke mærke på mig længere, at jeg er genert, da jeg har prøvet at lade vær med, at fokuserer så meget på mig selv og det har jeg også prøvet på i spillet. Når jeg er i mit mood, skaber jeg godt humør og snakker med alle. Jeg er en spiller, der ikke er bange for, at sige sin mening, men gemmer dog de ting vi kunne gøre bedre, som hold til efter runden eller gamet.
- https://steamcommunity.com/profiles/76561198183727..
- https://www.faceit.com/en/players/_k0rN_
Gnøffe - Entryfragger:
Mit navn er Lucas Brunsvig og jeg går i 10 klasse + er 16 år. Jeg spiller CS, hver eneste dag og har en ambition om, at komme på den store scene. Jeg er en snak-salig gut, der ikke lægger skjul for mine meninger og dog heller ikke for mine begejstringer. En af mine gode ting er, at jeg kan løfte humøret på spillerne og kan snakke med alle. Jeg bruger rigtig meget tid på CS og på, hvordan jeg kan udvikle mig. Jeg er god til, at finde det frag, der skal til at vi ryger ind på en af sitesne eller der gør, at vi skaber et hold for CT.
- https://steamcommunity.com/profiles/76561197994021..
- https://www.faceit.com/en/players/gnoffe

M4tt - Awper:
Mit navn er Mathias Ehlert og jeg er 16 år. Jeg går i 1.g og har Awp-rollen. Jeg er en, der fungerer fint socialt og snakker normalt med alle. Jeg er klar på, at flække CS og klar på, at komme videre med holdet. Når vi spiller pugs/kampe er jeg god til, at finde frags og hjælpe mine holdkammerater med, at holde en vinkel så de kan passere eller få et kill. Jeg er god til, at kommunikere og holder fint på CT-sided.
- https://steamcommunity.com/id/m4ttCS/
- https://www.faceit.com/en/players/_m4tt

Hvis du opfylder kravene og du finder dette interessant, så kan du kontakte os ved, at skrive nede i kommentarfeltet eller adde korn's steam profil.

Hav en god dag!

#1 CAVER
2018-09-23 13:43
GL med det hele. Fin ansøgning synes jeg. God vind. Måske vi skal tage et par scrims på et tidspunkt?
#3 korn
2018-09-23 13:59
Mange tak! =D og vi er klar!
#2 Wakka
2018-09-23 13:50
Jeg vil gerne :) er intra
#4 korn
2018-09-23 13:59
Der er nogle af kravene, du desværre ikke opfylder :) Mindes at vi har snakket sammen om det
#6 Wakka
2018-09-23 14:22
det eneste var lev, men du har set mig spille før også ?
#8 korn
2018-09-23 15:19
Lad os tage den privat
#5 ratzB
2018-09-23 14:13
- Spilleren skal kunne sige sin mening uden, at træde nogle af spillerne over tæerneDet ville jeg gerne lære :o
#7 korn
2018-09-23 15:18
Forstår ikke om det er flabet ment eller om det bare, fordi du vil lære det? :)
#9 Kristja
2018-09-23 22:58
Spilleren skal kunne sige sin mening uden, at træde nogle af spillerne over tæerne = "konstruktivt kritik"
- Så det var nok ment som flabet, da du ikke formulerede dig helt korrekt :D
#11 ratzB
2018-09-24 14:52
Slet ikke.. ville bare gerne lære det..
#14 Kristja
2018-09-24 15:35
Den går jo begge veje, kan man sige. Det kræver jo også at personen der får konstruktiv kritik, kan tåle det, og ikke tager det som et personligt angreb hvergang du føler for at komme med noget :D
#15 ratzB
2018-09-24 15:52
My life
#10 Firex
2018-09-24 14:30
Lyder meget fornuftigt, jeg er meget interesseret er klar på at try hvis det er.
Er dog kun lvl. 8 pt. på faceit da jeg ramte bunden for 2 uger siden og gik fra 2100+ elo til 1600 elo og er først så småt nu begyndt at komme op på lidt mere (1800).
Er klar på en snak i aften hvis i er intereserede i at høre mere omkring mig.
Add mig her:
https://steamcommunity.com/id/F_I_R_E_X/
#12 wazorntB
2018-09-24 14:57
Elsker nicket Gnøffe, gid du må komme langt min unge ven!
#13 korn
2018-09-24 15:07
Det skal jeg sige sige videre, haha =D
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere