18 årig gut søger igen en ORG/hold.
13. august 2018 kl. 19:55
ZhiNeee
Hejsa! Dette opslag er delt i diverse grupper og hjemmesider!

***HOLD SØGES***
Hejsa mit navn er Rasmus Mouritzen og jeg er en erfaren CS spiller der har spillet på mange forskellige hold på forskellige niveauer men tiden er ramt hvor jeg har været teamløs i meget lang tid. Det sidste seriøse hold jeg havde var FreQul orgen hvor jeg havde spillet på i lidt over 1.5 år.

OM MIG:
Alder: 18
IGN: ZhiNe
Faceit LVL: 10
Role: All-Arounder (supp, AWP, entry, lurker, igl)

Aim: Jeg vil ik sige mit aim ligger i toppen af poppen men det ligger heller ikke i bundet. Mit aim ligger lidt over middelt men selvfølgelig kan der stadig komme forbedringer på det.

Gamesense: Mange mener jeg baiter for meget og de siger jeg ikke selv kan se det men over all mener de jeg sagtens godt kan finde ud af at lave nogen gode plays. Derfor prøver jeg så nu at lære hvornår det er jeg faktisk baiter en teammate så jeg kan hjælpe dem.

LANS: Lans er selvfølgelig noget jeg godt kan komme til hvis jeg har råd, har intet arbejde lige pt og skal være færdig med 3.g men selvfølgelig er jeg klar på lans når tiden er ret og holdet alle er enige. LANS er ikke noget jeg har været meget til, har været til maks 2 Lans. Et i Næstved og 1 i Farum mest pga jeg ikke har nogen til at tage til LANS med.

Bosat: Jeg er pt bosat i Sjælland nær Roskilde hvor jeg går i 3.G på RoskildeHandelsskole. Jeg har tænkt mig at få elevplads på politiskolen og komme videre derfra hvor planen faktisk var at jeg sku ha opnået noget i cs inden da. Så jeg håber at jeg opnår noget i cs inden jeg starter et normalt liv udenfor den virtuelle verden.

Toxic: Jeg aldrig toxic på nogen måder i hvertfald ikke mere. Kan godt være jeg måske lige siger en ond ting 1 gang men det kan være fordi jeg er tiltet eller træt så. Jeg prøver rigtig meget at lære ikke at tilte nogengange over diverse ting og har fået masser af andre lvl 10'er med 3000+ elo til at lære mig det og holde hoved koldt så jeg stadig har self consciness (staves anderledes men er lort) så jeg kan vinde.

Timer og tid: Pt har jeg 2576 timer på min account her og 2500 på en anden som er hacked og sikkert også banned. Jeg har basically tid hver dag hvis jeg ikke har fået alt for mange lektier for. Selvfølgelig siger jeg til hvis jeg ikke kan fordi lektierne bomber ind. Her er mine skole tider.
Mandag: 08:20-13:50 (hjemme cirka 15:00)
Tirsdag: 08:20-13:50 ELLER 08:20-15:30.
Onsdag. Samme som tirdsdag.
Torsdag. Samme som Onsdag
Fredag: 08:20-13:50 (hjemme 15:00 hvis jeg ik har planer)

HVAD JEG SØGER:

Et hold der bedes alle være lvl 10+. Eller 9+. INGEN UNDER det spild af min tid.
Alle er stabile og aimbitøse og vil noget.
Alle spillerne er 16+. 15 ka dog gå.
Alle spillerne er fine med at lave aftaler, træningstider eller andet og lave om på dem hvis noget går galt med tiderne.
Alle spillerne er modene og ikke rager ingame, ikke er toxic mod andre og ikke skriver alt muligt. OMG U SO LUCK U NOOB i chatten.
I er 4 OG kun mangler 1. Hvis det muligt så håber jeg i har spillet lidt sammen men jaja.
I vil allesammen gerne opnå noget og i er klar på at pracce, pugge, scrimme og spille turneringer.
Holdet vil meget gerne spille udenfor pracc tiderne for at være sociale med hinanden og ikke bare være et hold der aldrig snakker med hinanden andet end når de har pracc.

Jeg ved ærligt talt ikke hvad jeg eller skal skrive. Hvis du har læst igennem alt det her er du en kæmpe champ og jeg takker og håber det var spændende. Jeg håber jeg kan lyde som noget der kan være en spiller på DIT HOLD.

kan kontaktes via.
Facebook messenger.
Hvis du læser det her på dust2 så.
steamcommunity.com/id/FatiquedPig

Rigtig god aften :)!
#2(Med 0 svar)
20. august 2018 kl. 08:10
Kv3jby3
+rep
#3(Med 1 svar)
20. august 2018 kl. 13:20
w0ndeRR
+rep virkelig sød gut, har været toxic før men han har virkelig fået rettet op på det lately, en fornøjelse at spille med ham, gl zhine <3
#4(Med 0 svar)
20. august 2018 kl. 16:17
ZhiNeee
Jeg kan kun sige ilm w0nder. Du har virkelig også fået rettet op på det. Var seriøst herligt at ku spille alle de games igår uden nogen var sure på hinanden <3
#5(Med 0 svar)
20. august 2018 kl. 16:26
disty
+reppie til zhine, MASKINE
#6(Med 0 svar)
21. august 2018 kl. 20:15
ZhiNeee
Bump :p
#7(Med 0 svar)
30. august 2018 kl. 21:38
ZhiNeee
Bump, er der ingen lvl 10'er hold som søger andet end igl <3?...
#8(Med 0 svar)
2. september 2018 kl. 10:50
disty
bbbbb
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.