Opret Log ind
3 mand søger 3 solide spillere til CSGO lineup.
6d 16t 25m  |  
JackstyleDK
Hey D2.

Vi er i en super cool situation at vi søger 3 gode spiller til vores lineup og det er heldig for jer der står og mangler et team/hold ;0)

Vi er på udkig efter3 spillere, en Joker med skarp aim, en IGL som gerne må indhold en Jedi master skilles og en rifle der laver flere kills med no-scop , vi vil gerne være 6 i vores lineup.

Om holdet vi har spillet samme igennem de 6 år vi er godt samspillet og klar til at hjælpe vores nye spiller ind på holdet., det er vigtig vi alle har det samme mål og forventnings afstemmer, det kræver for at tage det første skridt ind på scenen.

Det er en rigtig lang vej, som kræver meget træning, men vi træner på et gode og sjov måde og spiller mest kampe og 1 times træning med warmups, vi er seriøs når vi træner og giver den max gas så vi søger nogle der er også har det samme i sig og lysten til blive den bedst være gerne gode til at lytte og udfør.

Vi har meget åben og tager tingen som de kommer, vi snakker om alt og så game vi flere andre spil som en del af vores aim træning og kommutations træning.

Vi har spillet sammen 1 måneder så det er ikke det store problem at få spillet 3 gamer ind på holdet, Vi har taktiker til alt og alle maps.

- Krav
Seriøs, Stabil, godt humør og altid klar på at hjælpe dit team som en god ven og har samme mål..
Du vil blive på holdet for altid.

17+
3000+ Timer
3-4 x træning om ugen
Klar på FaceIT / ESEA / Lan – cups online

- Lineup

Martin + 5600 Timer
Michael + Mange Timer
Jimmy' + 8785 Timer

Hvis det har fanget din/jeres interesse så lad os tage en snak på discord eller teamspeak.

Vi har server og er ved at start en eSport klub op og er en del af DGI og eSport danmark.


KIFesport@gmail.com
#1 SAVVY
6d 11t 7m
Kan i ikke skrive et eller andet om hvor gode i er, hvad i har vundet, et eller andet?
#2 weKz
6d 5t 4m
Jimmy 8785
Michael Mange

Tør ikke tænke på hvor mange timer der gemmer sig derinde under så,
#4 SAVVY
5d 23t 39m
10k afk timer ¯\_(ツ)_/¯
#3 Tomolomo
6d 3t 0m
Hvorfor skal i være 6 mand?
#5 zypath
5d 23t 24m
Rodet ansøgning. I skriver i har spillet sammen i 6 år og et andet sted 1 måned. Hvor lang tid har i spillet sammen?
#6 krogh
5d 23t 7m
"3 mand søger 3 solide spillere", i vil simpelthen være 6 mand på et hold?
#10 zentic
5d 11t 41m
Det er faktisk præcist det de skriver, at de gerne vil ja
#7 Nero
5d 18t 47m
Hvor mange skud forventer i man skal i gennemsnit bruge på et kill ? :)))))))))))))))))
#8 WeiZ
5d 18t 44m
42 2 tredje dele
#9 Fuzehh
5d 12t 9m
der er blevet brugt for lang tid på den her joke
#11 JackstyleDK
17t 21m
Fedt nok med alle disse kommentar, der bare for mange Trolls og for lidt seriøs gamer der gerne vil være på et godt hold, jeg har lige haft en tumpe til test på holdet som vi behandlet med venlighed og var åben overfor, forklar rammer og forventinger til ham, ud for hvordan man skuide være på holdet og vores forventing til ham der var på try, vi vil køre noget simple taktik forstålse for at se om han er seriøs og kan hold til 30 minuter træning, og gæt engang, han stoppet inden vi kun kom ind på servern for at udfør den taktik vi har lavert,

så sider denne try og stop vores træning der er i igang og fyer en halv bibble af hvor gode han selv og hvor latterlig hans synds det vi gør er og samtidig så smider han 50skrevet ord om hvad han mener om mig som person og jeg har snakket med ham 30 min, mange tak for lort!

Imens han så også siger han har har sagt han er på try på et andet team, det er fint for mig hvis han ikke vil træne på den måde vi gør det så står det ham fri for at smut igen, fair men jeg forstår ikke dette behov for at svin folk til på en sådan måde som tilbyd dem et hold og fast stabil træning.

Og tak for alle disse hjernelamme kommentar til mit opslag, men kan godt se at det er ikke her på denne "line" at qi er højest under kommentart, men sjovt er det HAHAHA...

Håber stadig der er 3 gode CSGO spiller der vil være med på et super cool team, så skriv til mig på vores email :;0) tak.
#12 mamas
5t 14m
Man skal altså ikke snakke om IQ når man staver det QI xDDDDD
#13 WeiZ
3t 40m
Jeg forstår ikke rigtigt, synes den første del er rodet? Eller er det bare mig? :S - Synes heller ikke, at hvis det ikke passer ham, så skal han selvfølgelig bare, sige. "Det sku' ikke mig det her, sorry boys" Og ikke svine dig/jer til. Men kan du forklarer igen, hvad præcis i gjorde som han synes var forkert?

EDIT: Når jeg læser det igen, lyder det til at i ville dry run noget med ham, inden i satte jer i gang med at spille, er det korrekt forstået?
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere