Hvordan laver i jeres røræg?
13. juni 2018 kl. 15:46
Froslev
Vinder af Dust2 Masters
Cremet? hårde? krydderier? fløde eller hvad
#4(Med 1 svar)
13. juni 2018 kl. 15:50
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
En lille smule mælk, purløg, salt og godt med peber.
Nogle gange med et skvæt tabasco.

Hvad gør du selv?
#5(Med 0 svar)
13. juni 2018 kl. 15:52
Froslev
Vinder af Dust2 Masters
Et sprøjt becel på panden, og så ellers bare rørte æg med salt

Dog meget kedeligt i længden
#6(Med 1 svar)
13. juni 2018 kl. 15:53
SEBM1337
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
hmmm xD

Æg, mælk, salt og peber.

Skal af panden mens det er lidt cremet.

Fedt opslag
#10(Med 0 svar)
13. juni 2018 kl. 15:58
Froslev
Vinder af Dust2 Masters
Er også størst fan af cremet røræg
#7(Med 3 svar)
13. juni 2018 kl. 15:54
M0dEx
- 5 røræg, brug lidt olie, og lidt smør.
- 2 spejlæg, husk at brug lidt olie.

Så tager du lige 2 stk bacon på toppen, og lidt hvidløgspulver.

VIGTIGT! Æg skal laves ved svag varme, og med en masse kærlighed! Røræg skal du hele tiden arbejde med, så der er luft i!..

Håber det hjalp lidt ;)
#8(Med 2 svar)
13. juni 2018 kl. 15:57
Froslev
Vinder af Dust2 Masters
wow, er du kok? Eller bare fritidskøkkenkriger? tak for svaret :D
#17(Med 1 svar)
13. juni 2018 kl. 22:21
M0dEx
Uddannet i personlig træning og ernæring.
+ har en stor passion for bodybuilding ;)

Du skriver bare hvis du skal bruge flere ideer :b
#23(Med 0 svar)
14. juni 2018 kl. 18:51
disty
pasha v2
#11(Med 0 svar)
13. juni 2018 kl. 15:59
jabbi
Astralis
Dansktoppen
Major deltager
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 16
jeg er også fan af cremet røræg
#12(Med 1 svar)
13. juni 2018 kl. 16:00
dfen
Vinder af Dust2 Masters
Du er helt væk xD
#15(Med 0 svar)
13. juni 2018 kl. 16:20
Froslev
Vinder af Dust2 Masters
Ja
#13(Med 1 svar)
13. juni 2018 kl. 16:00
whitey
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sådan lidt fifty/fifty.

Skal det være grisset, så laver jeg røræg i baconfedtet og lever livet.

Hvis jeg skal være lidt voksen, cutter jeg et rundt hul i et lækkert franskbrød, smør på panden, på med brødet og slå ægget ned i hullet - vend brødet når ægget er stabilt nok til at vende 👏
#14(Med 0 svar)
13. juni 2018 kl. 16:20
Froslev
Vinder af Dust2 Masters
Yolo med fedtversionen. Det skal prøves
#16(Med 0 svar)
13. juni 2018 kl. 17:03
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
#18(Med 0 svar)
14. juni 2018 kl. 00:11
OJ1738
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hårde røræg? U wot m8
#19(Med 0 svar)
14. juni 2018 kl. 09:22
n1m4
Bruger gerne 8 runde æg
#20(Med 0 svar)
14. juni 2018 kl. 09:27
Rubel
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Mælk, salt, peber, en smule aromat, purløg og til tider lidt snittet peberfrugt i.
#21(Med 0 svar)
14. juni 2018 kl. 13:25
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Afhængigt af, hvor stor en portion du vil lave, smider du æggene direkte i gryden sammen med en spiseskefuld smør. Varmen i gryden skal ikke være hamrende høj. Første gang æggene begynder at samle sig en lille smule tager du den af varmen og rører rundt - aldrig stop med at rør. Hen på varmen igen. Rør, rør, rør. Af varmen og rør. Når æggene har samlet sig uden det er helt fast smider du en god spiseskefuld cream fraiche i og tager den af varmen og rør rundt. Først nu krydrer du med salt og peber. Hak lidt persille helt fint og drys ned i.

Du har nu verdens bedste scrambleæg(det skal aldrig nogensinde kaldes røræg -.-)
#22(Med 0 svar)
14. juni 2018 kl. 13:53
AnJ
Nøglespiller
Vundet Dust2 Masters 2 gange
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Æg, salt, peber - og så skifter jeg meget rundt i forskellige ekstra krydderier. Og så et lille squish mælk.

Laver det gerne på baconfedtet - og så er jeg begyndt på, hvis du har noget toastbrød, at slå et ekstra æg ud og rør det med noget sukker, og så derefter dyp toastbrøddet på begge sider til der har suget godt til sig, og så steg det på panden til det bliver sprødt og lugter himmelsk(det er basically French toast men uden kanel) ;)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.