Opret Log ind
Hvordan laver i jeres røræg?
2018-06-13 15:46  |  
Froslev
Cremet? hårde? krydderier? fløde eller hvad
#4 SEVEN
2018-06-13 15:50
En lille smule mælk, purløg, salt og godt med peber.
Nogle gange med et skvæt tabasco.

Hvad gør du selv?
#5 Froslev
2018-06-13 15:52
Et sprøjt becel på panden, og så ellers bare rørte æg med salt

Dog meget kedeligt i længden
#6 SEBM1337
2018-06-13 15:53
hmmm xD

Æg, mælk, salt og peber.

Skal af panden mens det er lidt cremet.

Fedt opslag
#10 Froslev
2018-06-13 15:58
Er også størst fan af cremet røræg
#7 M0dEx
2018-06-13 15:54
- 5 røræg, brug lidt olie, og lidt smør.
- 2 spejlæg, husk at brug lidt olie.

Så tager du lige 2 stk bacon på toppen, og lidt hvidløgspulver.

VIGTIGT! Æg skal laves ved svag varme, og med en masse kærlighed! Røræg skal du hele tiden arbejde med, så der er luft i!..

Håber det hjalp lidt ;)
#8 Froslev
2018-06-13 15:57
wow, er du kok? Eller bare fritidskøkkenkriger? tak for svaret :D
#17 M0dEx
2018-06-13 22:21
Uddannet i personlig træning og ernæring.
+ har en stor passion for bodybuilding ;)

Du skriver bare hvis du skal bruge flere ideer :b
#23 disty
2018-06-14 18:51
pasha v2
#11 jabbi
2018-06-13 15:59
jeg er også fan af cremet røræg
#12 dfen
2018-06-13 16:00
Du er helt væk xD
#15 Froslev
2018-06-13 16:20
Ja
#13 whitey
2018-06-13 16:00
Sådan lidt fifty/fifty.

Skal det være grisset, så laver jeg røræg i baconfedtet og lever livet.

Hvis jeg skal være lidt voksen, cutter jeg et rundt hul i et lækkert franskbrød, smør på panden, på med brødet og slå ægget ned i hullet - vend brødet når ægget er stabilt nok til at vende 👏
#14 Froslev
2018-06-13 16:20
Yolo med fedtversionen. Det skal prøves
#16 JaySomz
2018-06-13 17:03
https://m.youtube.com/watch?v=PUP7U5vTMM0
#18 OJ1738
2018-06-14 00:11
Hårde røræg? U wot m8
#19 n1m4
2018-06-14 09:22
Bruger gerne 8 runde æg
#20 Rubel
2018-06-14 09:27
Mælk, salt, peber, en smule aromat, purløg og til tider lidt snittet peberfrugt i.
#21 grand
2018-06-14 13:25
Afhængigt af, hvor stor en portion du vil lave, smider du æggene direkte i gryden sammen med en spiseskefuld smør. Varmen i gryden skal ikke være hamrende høj. Første gang æggene begynder at samle sig en lille smule tager du den af varmen og rører rundt - aldrig stop med at rør. Hen på varmen igen. Rør, rør, rør. Af varmen og rør. Når æggene har samlet sig uden det er helt fast smider du en god spiseskefuld cream fraiche i og tager den af varmen og rør rundt. Først nu krydrer du med salt og peber. Hak lidt persille helt fint og drys ned i.

Du har nu verdens bedste scrambleæg(det skal aldrig nogensinde kaldes røræg -.-)
#22 AnJ
2018-06-14 13:53
Æg, salt, peber - og så skifter jeg meget rundt i forskellige ekstra krydderier. Og så et lille squish mælk.

Laver det gerne på baconfedtet - og så er jeg begyndt på, hvis du har noget toastbrød, at slå et ekstra æg ud og rør det med noget sukker, og så derefter dyp toastbrøddet på begge sider til der har suget godt til sig, og så steg det på panden til det bliver sprødt og lugter himmelsk(det er basically French toast men uden kanel) ;)
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere