Elemental Esport - T1 Søger spiller
22. maj 2018 kl. 17:07
Pharsen
Elemental eSports, Søger spiller til vores T1. vi mangler Både reserve og rosters.
Vi søger seriøs spiller og vi ser gerne spiller med et drive for Teamplay samt en rimelig forståelse for Counter-Strike teamwork.
Vi har en nogle krav til vores spiller, og et rimelig stramt program ugeligt(vis man har arbejde ved siden af), men alt det ville i blive forklaret og klar lagt om inden optagelse.
Eneste Krav for ansøgning er du minimum er 16 år. Vi ser dog helst du er 18+ da resten af holdet er i 20'erne samt vi spiller ESL One Cups og deltager i LANS rundt omkring i landet

Ansøgnings skema ligger på vores hjemmeside elementalesports.org/
Svar på jeres ansøgninger ville ske på mail, og derefter ville enden IGL eller CEO kontakte jer.

Hvem er ELT T1

Vi er et CS hold under organisation Elemental eSport, vi er pt kun 3 mænd da vi fornyeligt har måtte sige farvel til 2 gode spiller og tidligere på året os sagde farvel til vores gamle IGL pga af personlig problem.

Phars3n (ELO 1500+)
Rip0ff (ELO 2000+)

Hvem er ELT.

Elemental eSport er en organisation med dygtige professionelle spillere med hovedfokus på CS: GO, League of Legends og Heroes of the Storm. Vi deler alle en stor passion for eSport og er grunden til, at vi er klar til at gå ind i en ny tidsalder ved hjælp af vores talentfulde spillere.

Vi er altid klar til at besvare spørgsmål eller venlige og kyndige råd med hurtige svartider.

- Christian Pharsen IGL T1
#1(Med 1 svar)
22. maj 2018 kl. 17:09
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Hey.

Hvilke spillere i jeres organisation er professionelle?
#2(Med 0 svar)
22. maj 2018 kl. 17:14
Pharsen
kan jeg ikke svare på mate
jeg har kun med T1 og gøre, andet kan jeg ikke sige. det som organisation giver os på T1 er server og alt den hjælp vi har brug for ang træning, kampe osv.
ved dog at vi ikke tjener penge på T1 (endnu) men vi kan jo kun håbe og give den gas, så må fremtiden vise hvad det bringer. mere kan jeg ikke sige.
#3(Med 1 svar)
22. maj 2018 kl. 19:13
brink
vil os vide hvem i har som er professionelle
#4(Med 0 svar)
23. maj 2018 kl. 09:16
Pharsen
som sagt kan jeg ikke svare jer på hvem der tjener penge i Organisation, så jeg kan desværre ikke behjælpe jer med det spørgsmål. da jeg som sagt kun har med T1 og gøre (og kan sige vi tjerner ikke noget mm. vi vinder tournaments med penge præmiere) så vis i ville vide mere omkring organisation, hvem er tjener penge og ikke gør, syntes jeg i skulle gå på vores hjemmeside og skrive en mail til founderen Sadik (men tænker ikke han har interesse i og snakke om andres løn eller udbytte fra organisation da det er en personlig infomation)
#5(Med 0 svar)
23. maj 2018 kl. 12:28
Kv3jby3
pharsen. kan jeg skrive en besked til dig på steam. steamcommunity.com/id/Kvejborg/ add lige.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.