Mangel på sidste mand (IGL) / 15-25 år
25. april 2018 kl. 14:11
Hotherrr
Dav.

Vi er 4 drenge som lige mangler den sidste mand, i dette scenarie en IGL. Vi søger en person, som er villig til at sætte tiden af til det, det kræver. Vi ser helst du er struktureret, og er klar over hvad du har med at gøre. Tålmodighed spiller også en stor rolle, da vi ofte ser meget (i den danske scene), at hold har en irriterende tendens til at splitte op efter få uger. Så tålmodighed er en fantasktisk værdi at have.
Det at være IGL er en svær opgave, og vi som CSGO community er alle lidt kresne over for den, så hvis du har dedikeret dig til rollen, og faktisk gerne vil det, så er vi overbevist om at man nok skal nå langt. Vi ser ikke det at "så prøver jeg", nej, vi vil have du er 100p inde i det. Ellers giver det dig heller ikke nok tid til at lære, ligegyldig hvilken alder du befinder dig.

Niveauet: Vi ser os selv i såkaldt "højt niveau", vi har alle de lidt mere grundlæggende skill krav til højt niveau såsom: LVL 10 Faceit - Esea A+ osv. Så det at ramme er ikke problemet, det er holdspillet og det at få bygget noget op som kommer til at have indflydelse generelt. (Dust2, Esea Open osv.)

Spillerne:
Vi er jo 4 mand, bestående af:
Radski
Cuddels
Sepe
Hothrrr

Vi er alle meget "frag" orienteret, så det at finde en IGL ville give masser af plads til forbedring. Lige nu er der ikke nogle bestemte roller fraging mæssigt, det vil sige at hvem der er op entry og alt det pis er der ikke blevet fastlagt.

Du kan tage fat i mig Hothrrr her: steamcommunity.com/profiles/76561198069453497
#1(Med 0 svar)
25. april 2018 kl. 16:33
ThuE
horther er sød, men aggressiv i pugs :>
#2(Med 0 svar)
25. april 2018 kl. 17:38
N4jZ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
gl hf rottefar og co. :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.