Mangler ambitiøs og erfaren IGL
23. april 2018 kl. 23:11
ZAINT
Vi er fire gutter, som står og mangler sidste mand til holdet. Den sidste teammate vi står og mangler, ser vi gerne er en meget erfaren IGL. Vi ser gerne, at han har diverse erfaringer med det og ikke blot er første gang. Derudover ser vi gerne, at du gerne kan gi’ fra dig med en lille gun 😉

Det nuværende lineup består af fire friske fyre,
LordLaks,
ChrizMiz,
Crackie
ZAINT

Vi er i alderen 20-24, som alle har lang erfaring med CS helt tilbage til CSS tiden dog med flere pauser undervejs. Vi har høje ambitioner og mål for os selv, da vi alle er meget konkurrence præget. Vi mangler derfor sidste mand, til at give det et ordentligt skud. Der vil gerne spilles diverse online tuneringer, og som mål gerne at ku’ konkurrer i 1. division i Waoo Ligaen.

Vi alle er spillere, som gerne vil det her. Vi bruger gerne en del timer foran skærmen. Derfor ser vi også gerne, at du vil ligge noget tid i det her. Vi har i sinde, at skulle pracce flere gange ugenligt (3-4 dage plus/minus – alt afhængig af omstændigheder). Når det sker, giver vi os alle 110%. Dog skal der siges, at der også skal være plads til at hygge!

Alle af os har lang teamerfaring, men har ikke spillet team de sidste mange måneder. Vi kender alle hinanden supergodt, og sætter stor pris på god kommunikation og åbenhed.

For at sige ”lidt” om niveauet, så spiller vi faceit med elo’er der rangerer fra 1950-2600.
Ydermere har vi alle en del LAN-erfaringen, så derfor ser vi gerne at du også har mulighed for at kunne rejse landet rundt, for et evt. LAN.

steamcommunity.com/profiles/76561198193197886/

steamcommunity.com/profiles/76561198000206429/
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.