Opret Log ind
Vulture søger coach!
2018-01-22 10:49  |  
whitey
Hej Dust2!

Vi hos Vulture står og leder efter en dygtig coach. Din primære opgave bliver at arbejde
med det mentale, humøret og hjælpe vores caller (zYNC), med diverse opgaver.
Det kan sagtens være du ikke har været coach i CS før, men måske har en masse erfaring som idræts-træner i dit lokalområde, eller måske været teamleder eller coach i dit daglige arbejde. Hvis du har erfaring som esports coach er det dog bestemt en fordel.

Da spillerne lige har signet en længere kontrakt, føler både de og organisationen at det er på tide at vi får en moralsk "klippe", som kan hjælpe os i medgang og modgang. Vi ligger stor vægt på at man er stabil, og har gjort op med sig selv at det er coach-rollen som skal have dit fokus i 2018. Hvis du allerede nu ved, at du ikke kommer til at gå 100% på coach-rollen, så beder vi dig venligst om at spare din tid, da det er vigtigt for os at vores kommende coach, er ham/hende vi kan regne med i hele 2018.

Det er vigtigst for os at du er god til at arbejde med mentalitet hos dine ansatte/spillere, det kan godt være du ikke har 154 counter-strats til alle bobler-holdende, men hvis du ved hvordan man får vendt en surmule til en ja-hat (Uden brug af Monster), så har du vores interesse.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig at høre mere om DIG. Hvem er du som person, hvad laver du til daglig, hvad gør dig rigtig glad, hvad gør dig mega sur, hvad er dine mål med esport, hvad er dine drømme med esport, og måske det vigtigste spørgsmål - hvad gør du for at motivere dine medarbejdere/spillere?
Vi vil selvfølgelig også gerne høre hvad du kan bidrage med på cs siden, men vi ansætter personen bag coachen - vi ansætter ikke en person der kommer med en liste med 200 events, "bare fordi"...

Stillingen som coach hos Vulture er lønnet, dog kan jeg allerede nu afsløre at du ikke får vores vilkår at vide, "bare" fordi du sender en ansøgning. Vi har haft rigtig mange ansøgere inde, som alle har ville se om de kunne få en bedre deal, eller hvordan vilkårene hænger sammen - derfor er det videre forløb således:

- Snak med organisationens ledelse
- Snak med spillerne
- Prøveperiode med spillerne
- Feedback fra spillerne og organisationens ledelse
- Forhandling om vilkår
- Endelig kontraktunderskrivelse

Hvis det har vækket din interesse, så syntes jeg at du skal sende en ansøgning til os på
contact@vulture-gaming.com (Du må gerne skrive til os på dansk :) ), og så vender vi tilbage indenfor et par dage.

Tak for tiden, og hav en god dag :)

Med venlig hilsen

Christian Yde
Vulture-Gaming.com
#1 birdfromsky
2018-01-22 11:15
Rigtig god ansøgning! Gl med det
#2 klimox
2018-01-22 11:58
Super ansøgning! Held og lykke med at finde en coach!
#3 xone
2018-01-22 14:48
Endnu et hold, der ville have godt af en coach!

Jeg synes lidt, at i mangler at skrive hvad i gør for at coachen også kan udvikle sig? Hvad tilbyder Vulture? Udover en løn. Det ville være sådan noget, jeg ville spørge om.
#4 whitey
2018-01-22 19:21
Du har helt ret, tak for feedback'en.

Vi tilbyder en organisation som går efter at drive tingene så professionelt som muligt - både ud- og indadtil. Det betyder bla. At her er ordnede forhold - vi lover aldrig noget, hvis vi ved der er en smal risiko for at det alligevel ikke kan lade sig gøre. Vi er tilgengæld også i et læringsforløb, som giver en coach mulighed for at sætte sit præg på stillingen, samt organisationen.
Derudover vil den rette kandidat have muligheden for at arbejde sammen med et yderst stabilt og struktureret lineup, som har et klart mål om at udvikle sig.

Afslutningsvist, som du selv nævner, kan den rette kandidat også se frem til en skræddersyet aflønningspakke.

Jeg håber det giver et indblik i, hvad en coach kan få ud af at arbejde for os.
#5 xone
2018-01-23 11:57
Super, det var sådan noget jeg ville høre! :)

Spændende mulighed helt sikkert.
#6 whitey
2018-02-13 12:01
Efter den første ansøgnings periode er overstået, har vi desværre ikke fundet det rigtige match endnu, derfor er vi stadig meget interesseret i at modtage ansøgninger, fra interesserede :)
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere