Opret Log ind
Community Offtopic
NPF - hvad tænker I
2017-10-16 00:28  |  
birdfromsky
Npf er netop done og jeg tænkte det var en god mulighed for at komme ud med hvad man tænkte om lanet personligt og lignende.

For mig opfyldte lanet alt hvad jeg havde forventet - et lorte lan, hvis man ikke er der for at hygge. Og på det punkt, skuffede NPF igen i år ikke, så derfor gir jeg lanet 10/10.

Hvis man skal være lidt konstruktiv ville det være rart, at få borde hvor man kan bevæge musen på, at højtalerne i hal c (den hal som er lidt for sig selv), ikke har højtalere med volume 8000, så man skal høre på at lille bent kan komme i badeland i 2 minutter eller noget stand up i 30 min (man kan fordælen bare gå ind i den sal hvor der er stand up), at internettet ikke er nede 1/5 del af lanet, at der er back up til serverne, hvis en/flere skulle crashe. Tænker jeg har glemt en del, så fyr løs med tankerne!
#1 Buglezz
2017-10-16 01:12
Måske at bordene også gerne må have lige bordben i stedet for bornben i begge ender hvor metalstænger går skråt op til bordet så det fylder halvdelen af bordet.
Derudover vil jeg rette dit 1/5 del af lanet til ca. 40 % - hvis man tænker på at 50% af deltagerne skrider søndag formiddag, og nettet var nede til lørdag morgen :D Så reeelt set var der net i 28 timer :D
Derudover blev gruppespillet til CS delayed med 2 timer, hvilket betyder at man var færdig med grupperne kl 4 om natten, og skulle spille igen kl 6, hvilket betød MAKS 5 timers søvn :))
Og så bo1 de første 3 runder af playoff var også en fornøjelse.

Sååå - kom man for konkurrencedelen var det værre end lort, men var det for hyggens skyld var det fint :)
#2 birdfromsky
2017-10-16 04:14
Et par gode pointer! og du har ret med tiden, ville bare ikke overdrive.
glemte også at skrive det med jordskælv på bordene, så man ikke kan bevæge musen - hvad fuck er det for noget til et lan? :D
#3 zyppp
2017-10-16 04:33
Jem og fix ;)
#6 WeiZ
2017-10-16 08:35
Jeg havde intet problem med mit bord det var faktisk okay. Samtidig var de "nye" stole pisse gode, i forhold til de der pis klap stole :D - men ellers ja, super fedt at man skal skrive ingame med calls til sit hold, fordi en eller anden klumb skriger i højtalerne...
#13 KENZYY
2017-10-16 12:54
Hvem kommunikere også alligevel?
#17 WeiZ
2017-10-16 13:33
Tjah, prøvede at være speciel du ved. Skilde mig ud fra mængden :(
#4 olymp
2017-10-16 04:56
Hiver lige 3 mil ind i billetter, kan ikke sørge for server backups, stabile borde eller internet. HF! 600kr well spend (:::
#5 DtN
2017-10-16 07:50
NPF var bedre de år, hvor der var cirka 750 deltagere. Nu er det bare en lorte pengemaskine.
Vi var skredet igen lørdag formiddag, hvis ikke nettet var kommet op igen. Men det gjorde det - dog skred vi lørdag aften kl. 20 i stedet.

Så vi har betalt over 600 kr. for at spille med internet i under 12 timer i over 70 graders varme. Super fedt LAN. :)
#7 verSatile
2017-10-16 08:45
Internettet var en stor faktor. Jeg håber på, at vi får en udmelding fra NPF omkring hele den situation. Der kører rygter om, at NPF havde valgt at spare på en backup løsning til Internettet, men hvor vidt det passer (eller overhovedet kan lade sig gøre) aner jeg ikke. Det vi ved er, at en switch i Nyborg var stået af, som var skyld i der ikke var Internet i Fredericia.

Turneringerne led naturligvis også at denne årsag- ændring af format grundet en presset tidsplan. Jeg synes dog de fik det meget godt indhentet i CS:GO Semi-Pro turneringen.

LoL-turneringen var til grin. Intet mindre. Det var ikke alle folk som kunne få forbindelse til klienten (grundet Internettet), så de bad deltagerne om at spille kampene med så mange de nu kunne få ind på serveren. Det er selvfølgelig ikke en sjov situation at stå i som admin- man har en tidsplan man skal nogenlunde overholde. Men, at tabe på baggrund af tekniske problemer er aldrig sjovt. Så bliver det et meget 'u'-hyggeligt event.

Bordene var langt fra optimale. Jeg oplevede flere deltager bede om udskiftninger, da de var for medtaget.

Serverne i CS:GO kørte langt fra optimalt. Det skete ofte at SV/Var var helt oppe hvor det lyser rødt. Random server crashes/restarts. Nogle personer havde problemer med at joine de enkelte server pga. tekniske årsager.

Jeg må nok erkende, at jeg ikke kommer til at deltage til NPF igen, medmindre det bliver for hyggens skyld, hvor der ikke er fokus på at deltage i turneringerne.

Logistikken kørte dog til den store guldmedalje. Der var et godt flow med at få biler/busser dirigeret hen til de rigtige steder, Crew virkede til at være super godt klædt på til opgaven. Jeg følte de alle var smilende og havde overskud til at gøre det til et så godt event som muligt.

Og så var Simon Talbot (som altid) pisse sjov :D
#8 whitey
2017-10-16 10:19
Delay, servere, borde, manglende internet, højtalere med volume 1000...
De ting ved vi vist alle ikke fungerede - det er disse punkter jeg forventer at NPF må kompensere sine betalende kunder for.

Dog vil jeg fokusere på at arrangørerne får 5000 besøgende, så må det forventes at der er personer med viden, erfaring, overblik og is i maven som skal være ansvarlige for de forskellige områder. At sætte Hold i LoL til at spille med fx 2v4, 1v2 osv er jo fuldstændigt ude i hampen. At spille 5 lower bracket kampe i csgo, uden at få 10 minutters frisk luft imellem er igen helt væk.

Det er som om at ledelsen har sagt til deres mellemledere "Det skal forløbe således, uanset om der er delay eller problemer generelt" og så har alle crew gået med skyklapper og ikke tænkt på de individuelles behov eller ønsker. Man skulle måske prøve at uddanne sit crew til at få eventet til at forløbe glidende, så gæsterne er glade - ikke så direktørens stress-rynke i panden bliver mindre.

I kan jo starte med at fortælle historien om at hvis man flyver op i helikopteren, så har man et meget bedre overblik og kan se situationen fra alle vinkler, istedet for "chefen siger vi ikke må have delay"...
#9 Sander
2017-10-16 10:28
Nu når alle brokker sig vil jeg lige rose dem for deres håndtering af pressen. Vildt nice der er sørget for mad og vand osv. og at man kan gå op et stille sted med frisk luft var også mega fedt. Det eneste der manglede var hegn rundt om pladserne, hvor vi skulle sidde, men crew var vildt søde til at lade os stille vores ting inde ved dem. Så det var lige en lille positiv ting :D
#10 Slettet Bruger
2017-10-16 12:36
Tog hjem lørdag aften pga. de mange ting som jeg heldigvis ikke oplevede sidste år.

1. Vattede vagter, som ikke gad tage hånd om 4 snothvalper der valgte at se pornofilm højlydt og grinede af det i soveområdet. Tog kontakt til vagter, de gik hen til dem og bad om at skrue ned samt at de skulle flytte sig fra brandgangene. De sagde at de havde fået lov af en anden vagt til at ligge der og at de ville slukke når filmen var færdig, der var kun 4 minutter tilbage sagde de. Da vagten var gået, måtte jeg selv tage hånd om sagen så, fik dem forklaret hvordan landet ligger og de slukkede. Pisse irriterende og ikke optimalt især når jeg var til lan med min 9 årige søn.

2. Net problemerne. Ustabilt ja. Gik tidligt i seng pga det og da man stod op, var det ikke fikset.

3. Turneringsafviklingen. Jeg deltog ikke i turneringer, men folkene til begge sider var stærkt utilfredse. Dem til venstre havde stadig lørdag kl. 17.00 spillet en kamp endnu i LOL turneringen. HOTS turneringen var der mange udfordringer om allerede på forhånd, en af mine venner havde ovenikøbet forklaret dem på forhånd at der var problemstillinger i afviklingen og de ville ikke have hans hjælp, selvom han er professionel manager(tidl. dignitas, nihilium med flere.) og har arbejdet med events for Blizzard på HOTS i f.eks. Taiwan senest osv. Pubg folk til min anden side oplevede 5 genstarte på deres turnering lørdag aften og havde stadig ikke en færdigspillet kamp da jeg tog hjem kl. 22 lørdag.

4. Billet rod, en af mine undervisere ankom kl. 19.30, fik af vide i døren at billetsalget lukkede om en halv time, så han var heldig. Han spurgte så om han godt måtte blive derinde længere end den halve time, hvortil svaret lød "jojo", men efter en halv time annoncerede de over højtaleren at alle med hvid armbånd skulle forlade messecenteret.

5. Badbillet, 25 kroner. Og lige for at være ekstra fin til at tjene, så blev jeg sendt tilbage for at købe en ekstra bad billet til mig selv, fordi han ikke kunne finde ud af hvor bade rummet lå.

6. Bordpladsen ja skrækkelig. Gav plads til side folkene, fordi de deltog i turneringer og var meget seriøse omkring det.

7. Larmen fra højtalerne, SLAP NU AF det larmede. Kunne intet høre flere gange pga volumen var overdrevet høj.

Deltager jeg igen? Ja, bliver jeg nok nød til. Mine sønner vil gerne til eventet(den ældste var forhindret i år) og håber de får rettet op på det hele. De trænger til en gevaldig rystetur på strukturen.
#11 TheSmilingGun
2017-10-16 12:52
Skulle da gerne mene, at gruppe 3/4 i PUBG (Kan ikke huske hvilken gruppe), MEN de fik færdigspillet første runde før kl 22. Ja der var mange restarts, men hvad kan man regne med i et spil, som stadig er i Early acces, der vil opstå på sådan nogle servere, ja det træls. Men for pokker da også, der er ikke så meget at gøre.
#12 Slettet Bruger
2017-10-16 12:54
Jeg har også sammen med bestyrelsen til TPNG valgt at vi holder os væk fra pubg foreløbigt i turnerings sammenhæng. Det er bare for usikkert lige nu.
#18 TheSmilingGun
2017-10-16 14:35
Yeah det vil også være det klogeste at gøre lige pt.
#14 byx
2017-10-16 12:57
Er glad for jeg ikke var afsted. Hvilke danske LAN's plejer at have styr på det hvis man skal afsted i fremtiden?
#15 zypath
2017-10-16 13:06
CBE var mega nice.
#20 Slettet Bruger
2017-10-16 15:25
Der vil jeg selvfølgelig sige TPNG, nu hvor jeg selv er formand der ;) Men vi har så trods alt kun afviklet et event endnu, men fået gode tilbagemeldinger. Håber vi ses til januar, hvis du når at få en billet inden de er udsolgt ;)
#21 byx
2017-10-16 15:52
Hvad er TPNG?
#22 Kraghen
2017-10-16 16:44
The party next generation
#23 Slettet Bruger
2017-10-16 17:10
Lan event i Nordjylland. 394 deltagere sidste gang, forventer 500 deltagere næste gang. Ca.
#25 byx
2017-10-16 18:26
Åh det bringer minder frem. Mener nemlig at Fatal Error #4 som jeg var med til fra en menneskealder siden blev holdt også i Aars messecenter. Det ser fedt ud :)
#16 Bjelanden
2017-10-16 13:14
Nu deler jeg lige min fantastiske oplevelse med jer alle, nu når jeg endelig får muligheden :

Vi ankommer kl. 15.00, altså i god tid, for at vi kan få armbånd på og komme direkte ind med vores ting. Det "hold" jeg var afsted med i år, var henholdsvis 2 x sjællændere og 3 x fynboer, så der var lige en broafgift og noget værk der røg oveni økonomisk..

Da vi ankommer fredag som sagt, starter de lige ud med at ville tjekke vores tasker igennem for stoffer/alkohol. Jeg ved godt vi måske er i den "ældre" skare af deltagere, men allerede der, fik jeg en forholdsvis dårlig oplevelse. (Skal siges vi ikke havde noget med ind som vi ikke måtte) ..

Efter de havde tjekket vores ting igennem og fandt ud af, vi havde lært at gemme vores maskinpistoler og atombomber i bilen, fik vi sat vores grej op.

3 af os måtte efter 10 minutter ved bordene, erkende at vi nok måtte investere i nogen pizzabakker og ekstra mousepads hvis vi skulle gøre os nogen forhåbninger om at kunne bevæge musen uden at få mindre brud på armen. (Ja, vores borde var også pis)

Efter vi havde sat vores lort op, tager vi ud og får noget at spise, kommer tilbage omkring kl 19, og ser der ikke er noget net. Jeg spørger den første "Crew" medarbejder om der er ikke er noget net og hvorfor.
Han griner bare lidt flabet og siger "godt opdaget, og det ved jeg ikke" .. hmm


Vi sidder til kl 01.30 og mere eller mindre er selvmordstruet hele banden, da ingen af os kan udstå hinanden rent fysisk. (joke til side)
Vi vælger derefter at komme i seng fredag aften, i håb om nettet er der om formiddagen når vi vågner.

Nettet var oppe da vi vågnede, så det var det første lyspunkt i godt og vel 12 timer.
At der står turneringen skal starte kl 10.00 - og vi spillede vores første kamp kl 12.30, er så en anden side af sagen.
Vi skiftede server igennemsnit pr. kamp 4 gange, og den sidste kamp vi spillede måtte vi spille 4v5, da ingen af os havde det mindste overskud til at skulle skifte server engang mere.

Nu spillede jeg ikke med i semi-pro turneringen, så er nok bare en af dem der burde lukke røven .. Men aldrig har jeg følt at jeg har spildt 565 kroner så voldsomt.

Det var sidste gang for mit vedkommende. NPF's skyld med nettet eller ej, det var en lorte oplevelse.
#29 zyh
2017-10-17 15:23
Velkommen til NPF, Danmarks hidtil ringeste LAN på ALLE punkter.
#30 Bjelanden
2017-10-17 19:50
Det gør det ikke bedre jeg var til HK lan weekenden før, hvor jeg kun havde en positiv oplevelse. NPF får ikke mine lommepenge næste år. Hellere varme dåsebajere så!
#31 zyh
2017-10-18 07:52
Det er virkelig også trist, men de kan simpelthen ikke retfærdiggøre at tage 600kr. for en billet, det burde være 100kr.
#32 Bjelanden
2017-10-18 09:38
Hvis alt havde spillet 100% til NPF, havde jeg glædeligt betalt pengene .. men ellers, nej ikke engang 100 kr værd.
#33 BooZe
2017-10-18 18:57
Jeg var også til HK-lan og det havde også sine flaws.

Blandt andet mistede to rækker strømmen i ca. 30 minutter, og der var en højtaler som skrattede nogle gange i løbet af LAN'et.
Dette var dog "peanuts" i forhold til, hvad jeg har læst/hørt som gik galt til NPF.

Kom igen, NPF!
#34 Bjelanden
2017-10-20 15:56
Uden tvivl. Men ikke i nærheden af det klosterfuck som NPF formåede at stille op i år. Hold kæft noget lort.
#19 GnuEN
2017-10-16 15:16
Det var sku en fest, mine problemer omstod allerede før eventets start.

Jeg sku afsted med mit hold, da det var deres første event under alpha. Men jeg kunne åbenbart ikke få lov til at komme ind om fredagen uden at købe spiller billet til de 600kr. Det er virkelig det eneste event hvor det koster fuld pris for at stå bag sit hold. Jeg kontaktede NPF og deres svar var "synd". Heldigvis fandt jeg en anden måde at snige mig ind, uden at skulle af med 600kr.

Da vi ankom fik vi sat vores pcer op uden de store ploblemer og var klar til at varme op til deres ESEA kamp kl 20 og gruppespillet kl 22. Men så var der jo ikke noget internet. Heldigvis fik de lov til at flytte kampen det var ikke det store problem, men det var øv. At turneringen blev rykket til kl 23 var såmænd fint nok, så burde man være færdig kl 02-03 stykker og ku få nok timer til at skulle i ilden igen kl 10.

Det var så ikke tilfældet :D Server opsætningen var helt broke, hvilket resulterede i den skide "You need to connect from a lobby" besked. Admins var klar over det men vidste ikke helt hvorfor det skete, da det er de præcis samme servere fra NPF 2016. Den eneste løsning var at geninstaller alle serverne igen, men det kunne ikke nåes på den tid de havde. Så de kunne kun firefight med de midler de nu havde. Dog pga internettet ustabilitet gjorde at selvom internettet var kommet op, så havde alle ikke forbindelse og selvfølgelig havde det hold vi skulle møde det problem. Det gjorde til at vi brugte 6½ time på at afslutte vores gruppe med kun 3 hold i.

Det kunne have varet meget længere end 6½ time hvis det ikke var fordi jeg skulle yde teknisk support for vores modstandere så de kunne afslutte deres kampe, så de kunne møde os. De andre i vores gruppe havde bedt om hjælp fra crew til at fixe deres net problemer, men selv efter 1 time havde de ikke løst det. Jeg tog over og løste problemet efter 5 minutter (Hvem er det lige de har til at yde support?). Kampene trak også så lang tid ud at admins bad os om at forfeit vores sidste kamp som der var om seed 1 i gruppen eller begynde nu med så mange der kunne joine serveren, hvilke ville være en 3v4 kamp. Vi var stædige og bad crew om at fis af og lade mig arbejde fordi hverken os og eller modstanderne havde ikke interesse i at lave coinflip om seeding.

Vi kom i seng og fik godt 3½ time på øjet også var det afsted igen, vi skulle spille første kamp på scenen imod Sørby Acd. Alle spillerne sad klar på scenen 10:15, men pcerne blev jo først sat op kl 10 så det gjorde til at vi først startede kl 10:45 og først sagde de at vi sku spille med inears + høreværn, men de inears npf gav os kunne ikke nå pcen, så de sagde ingen måtte spille med inears og vi skulle kun spille med høreværn, selvom nogle af os havde forlænger til inears. Vi blev enige med Sørby Acd at ikke lyt til den admin fordi det var helt væk at høre på.

Vi blev færdige, satte os tilbage til vores pladser og forsatte med at spille turneringen, uden de store problemer indtil vi røg ud omkring 10 min før talbot hoppede på scenen.

Det er sidste gang jeg sender et hold til NPF, medmindre der bliver givet en forsikring om at mange af de problematikker er eller bliver løst.
#35 whitey
2017-10-20 16:27
Jeg havde samme problem med ikke at måtte komme ind, deres håndtering af det var jo helt væk!
#24 iPak
2017-10-16 18:17
Ankom til et lan hvor mit bord lignede noget fra Titanic ! Isbjerge overalt der resultererede i at min mus ikke ville bevæge sig rundt. Det fik jeg hurtigt løst da en fra crew tilbød mig et nyt bord. Turneringen starter klokken 01 hvor jeg allerede er pisse træt og bliver nød til at tage coke for at holde mig vågen! - argh jokes blot en koffeinpille. Om lørdagen finder jeg mig selv midt i et wellness center! Den bedste sauna jeg nogensinde har været i - eller den bedste sauna jeg ufrivilligt har været i! BTW NPF må gerne stoppe med at betale for standup og mindste billet prisen istedet ;)
#36 CaWeR
2017-10-20 17:42
godt beskrevet. +1
#26 Neko
2017-10-16 20:08
Well først og fremmest er der jo internet problemerne - udbyderen påstår først at det var noget hardware fejl et sted, senere sagde de at de simpelthen blev ddosed hvilket jeg finder svært at tro på. Tror gerne på at nogle keder sig så meget og forsøger at "angribe" diverse events men en udbyder (og dem der står bag NPF) som dem burde have ordenlig beskyttelse mod sådan noget, det er da for vildt.Cs serverne var utrolige dårlige - Crashede og utrolig høj SV flere gange - I en af vores kampe valgte serveren simpelthen at reloade mappen (Ingen idé om hvorfor det skete - eller om det evt. var modstanderne da vi var foran 7-1, men det er også ligegyldigt) hvilke er rimelig irriterende midt i en kamp.Mit bord var pisse skævt hvilket var rimelig nedern så kunne ikke rette min skærm til hvordan jeg ville have den.Crewet var flinke og gjorde hvad de kunne, dog synes jeg personligt at de folk (security I guess?) som stod for trafikken og bilerne ude foran NPF gjorde det skidt - Altså de klarede det fint i forhold til at fortælle folk hvor de skulle hen - men de skal satme skaffe nogle der kan snakke pænt til andre (jeg ved godt at en hævet stemme kan lyde aggressiv uden at personen er det), jeg oplevede flere gange imens jeg stod udeforan og ventede på nogle mates, at flere af personerne der stod for trafikken råbte og blev decideret sure på mindreårige - også omkring 12-14 års alderen vil jeg regne med - og det synes jeg simpelthen ikke kan være rigtigt.

Det fair nok hvis det kan være frustrerende at folk kommer rendende over vejen selvom de ikke skal, det er også fair nok lige at sørge for de høre én når man så fortæller dem at de ikke skal, men ligefrem at blive pisse sur synes jeg er lavt - hvis man ikke kan holde til det så burde man slet ikke tage det job (eller blive frivillig og melde sig til det til at starte med).

Billet prisen er alt for høj - altså når man tænker på alle de problemer der var - sæt dog prisen ned fremover når I VED at i ikke kan finde ud af at køre et lan ordenligt, det er tydeligvis ikke første gang i har problemer./rant


Edit: Jeg hørte også fra flere mates (der var tilmeldt LoL turneringen) at flere LoL hold blev tvunget til at spille deres kampe med så mange som der nu kunne komme ind på klienten, så flere hold spillede f.eks. 2v5, 3v3, 4v5 osv.
#27 Bredahl
2017-10-17 01:18
Fuldstændig enig +1
#28 EmiLiuZ
2017-10-17 10:49
Jeg var ikke til NPF i år, men det lyder som om at flere at de ting som jeg oplevede sidste år, stadig står på.

Random crashes af servere.

Inkompetent administration.

For høj pris.

Ustabilt internet.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere