Fraråder alle at tage til næste NLParty.
19. maj 2017 kl. 14:44
Slettet bruger
Som i nok så her i tirsdags så lavede Dust2 et opslag med en medarbejder som beskylder dem for billetsnyd. Og der blev diskuteret meget nede i kommentarfeltet.

Jeg sad og fandt frem til den deltagerliste hvor alle deltagerne var på, og der blev lavet en pastebin til alle de deltager som var der og det blev talt til 272 deltagere, efter jeg også kiggede på Jaxstyle's video. Men det sjove ved det hele er, at nu har NLParty slettet hele deres web mappe med nlp17 så nu kan man slet ikke se deltagerlisten? xD

Det er jo helt klar billetsnyd gad vide hvad der ville ske hvis man kunne melde dem for det haha, måske spild af tid men ville de give erstatning?
Mit link jeg sendte på opslaget til deres hjemmeside
nlparty.dk/nlp17/index.php?s=deltager

Pastebin jeg nåede at tage af hjemmesiden
pastebin.com/JtdiB3Yb

Hvad syntes i om dette? De beviser jo mere og mere at de har snydt med deres billetsalg når nu de også har slettet hele web mappen med siden på.
#1(Med 0 svar)
19. maj 2017 kl. 14:52
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Det er ikke mere snyd end du er udsat for hele tiden igennem medier og reklamer. Hvad vil du melde dem for? at overdrive et besøgstal?

Det er selvfølgelig dumt at lyve omkring hvor mange billetter der er solgt, og endnu mere dumt i at blive taget i løgnen, men der er intet strafbart i det, at du så derudover bruger tid på at sidde og scrape navne og deltager antal til noget vi i forvejen godt ved ikke passer vidner om at du bør få dig en hobby.

Hvis du evt. er god til digital media content, eller er god koder eller på anden hvis kan passe ind i et firma der arbejder i den branche så er du velkommen til at kontakte os, så skal vi nok sørge for at du ikke bruger så meget spild tid på ting som er fortid.
#2(Med 3 svar)
19. maj 2017 kl. 14:54
Slettet bruger
Hahahaha, grundet til jeg gidet at bruge tid på at sidde og undersøge hvor mange der har deltaget er skuda fordi at jeg skal se om du har fusket så jeg ved jeg ikke skal deltage til det lorte lan næste gang, og informere alle andre så de ved de ikke bliver snydt. Heldigvis fik alle sine penge retur og det var også godt. Men det er fandme lavt af dem at gøre det som de har gang i.
#3(Med 2 svar)
19. maj 2017 kl. 15:00
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Vi kan være enige om at det måske er en dårlig måde at afvikle forretning, men som jeg antager det, er det ikke af ond vilje men af den simple grund at hype arrangementet p.g.a lavt billetsalg.

Og tilbagebetalingen til deltagerne er da også et positivt tegn, og igen som jeg forestiller mig, så er det intet i ond tro de har lavet, men kun med den gode intention om at kunne bidrage til gaming scenen og få arrangementet stablet på benene.
#4(Med 1 svar)
19. maj 2017 kl. 15:10
Holztan
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Hvis alt det her er sandt, hvordan kan det så være "god tro" at lyve om et billetsalg i håb om at folk dermed køber flere billetter? Det kan vel næsten kategoriseres som vildledende markedsføring.
#5(Med 0 svar)
19. maj 2017 kl. 15:48
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Tror nu ikke de på nogle måder havde andre intentioner om at sælge billetter, de valgte så en åndssvag måde at gøre det på.

Man kan kategorisere det som man vil, det er fortid. Deltagerne fik penge retur og det eneste der vel er at gøre er at kigge efter andre LAN man kan melde sig på.
#6(Med 0 svar)
19. maj 2017 kl. 19:55
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Altså NLP graver også sin egen grav dybere, ved at blive ved med at benægte og alt muligt pis.
Hvis de nu bare gik ud fra starten af, og sagde at der var blevet pillet ved deres billet timer, og at de beklager bruget af et billigt salgstrick, så var den skid slået og folk havde glemt det allerede nu.

Men fordi de er så pisse barnlige og skal slette alle beviser og sidde og lyve om det. Jagter folk dem med en høfork.

Jeg synes personligt det er mega flovt at man som professionel arrangør ikke engang kan tage et ansvar til medierne.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.