Disbands / kicks / leaves - Hvad skal der til?
18. april 2017 kl. 12:43
zyh
Hej Dust2,

Som i nok selv har læst på diverse tråde, opslag og nyheder så er der foregået samtlige kicks, disbands og leaves igennem tiden.
Vi som spillere vil altid have et ansvar, men faktum er at et fodboldhold heller ikke ville være i stand til at træne sig selv - medmindre træneren gav dem en plan og derudover valgte at sætte nogle mål og løse eventuelle konflikter der kom indbyrdes.
Som jeg ser det, vil der blive ved med at forekomme nye hold og nemme veje frem så længe scenen og ligaerne er ustabile.
Vi mangler i den grad et fundament som dust2, hvor hold, organizationer og spillere bliver stillet til ansvar hvis de vælger at bryde kontrakten eller kontrakterne.

Der vil på nuværende tidspunkt være en dansk top10 med chancen for at skabe det jeg vil kalde starten på en turnerings-fremtid.
Forestil jer at man allerede nu stiller hold og spillere til ansvar, en sæson varer 3 måneder (ligesom ESL / ECS osv osv.)
Du skal have en core på de samme 4, ender man på 3 ryger man ud af turneringen og skal kæmpe sig ind igen via. en kval.
Der vil være divisioner, ligesom i alle andre sportsgrene (Går holdet ned eller går klubben ned økonomisk ryger man i Danmarks serien og skal kæmpe sig hele vejen op).

Hvorfor vil dette være en god idé?
- Synes i selv som seere at det er sjovt at se nyskabte mixhold få ligegyldige sejre for derefter at gå ned igen?
- Synes i det er retfærdigt at man på baggrund af vennetjenester kan få invitaioner ind, hvor andre i lang tid har prøvet?
- Synes i ikke det er på tide at vi skaber noget som vi ikke har prøvet før?

Det kræver ikke så meget og alligevel kræver det en del af os alle sammen.
Jeg er ikke meget for det, men jeg ville gerne støtte op om en slags forening som havde mulighederne og erfaringen til at fastholde regler og rammer.

Forestil jer en dust2 Masters, som ikke er masters, men er danmarks svar på Superligaen. Challengers kunne være 1. division. Hvis man sætter dette i perspektiv, ville hold, spillere og orgs ikke have muligheden for de nemme løsninger og var ligesom i alle andre sportsgrene tvunget til at tage seriøse beslutninger og rent faktisk arbejde med problemerne.

Inden jeg fortsætter så vil jeg lige gøre disse ting klart:
¤ nøh zyh, du har da også fået invite før - hvad græder du over? ja det har jeg. EOD
¤ Stop nu dit brok og gør noget ved det - Kontakt mig og så skal i bare se løjer
¤ Du er jo ikke engang i top10 selv, så hvorfor kæmpe for noget som du ikke engang er en del af? - Fordi det er sjovt at sigte efter noget man kan se direkte.

Ingen hold bliver sammen eller ser grunden til det så længe der er en useriøs holdning til tingene. Jeg respekterer i den grad det dust2 gør, men mon ikke vi kunne skrue en tand mere op for charmen og give seerne nogle fede kampe i stedet for endnu en omgang mixlort?
Så når i nu engang laver topics angående hold der disbander, folk der leaver eller hold går ned. Så tænk over hvad i muligvis kunne gøre for dette selv, det kræver ikke så meget af os alle, men det kræver alligevel en del.

Jeg sætter bare tingene i perspektiv, det er hverken for at kritisere nuværende hold, organisationer eller spillere. Det ville i hvert fald være fedt at se frem til flere kampe kampe imod Sørby eller Eastern Vikings som vi havde æren af at spille imod igår.
#1(Med 4 svar)
18. april 2017 kl. 12:49
MumaCe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg er enig, og det er også vejen at gå, hvis vi skal udvikle dansk CS i den rigtige retning.

Jeg mener dog ikke det er Dust2's opgave at løfte. Dust2 er en nyhedsside, hvor vi for at få gang i den danske scene igen, har afholdt turneringer, som har vist sig at have en positiv effekt på antallet af hold og konkurrencen.

Men hvem har vi ellers? Sui, som i forskellige debatter på facebook har ytret, at han mener vi skal gå den anden vej - fordi danske turneringer skal tilpasse sig den stigende mix-kultur, og dermed ikke afholde længerevarende turneringer.

Ideen er god, men der mangler nogen til at løfte den, og det tror jeg også der kommer, bare ikke inden for den nærmeste fremtid.
#2(Med 2 svar)
18. april 2017 kl. 12:52
zyh
Jeg er enig med dig, men vil vi tages seriøst som sport - så ville det i den grad give mening at give unge eller generelt bare spille noget at se frem til.

Det havde været super fedt at være 14/15 i dag og se frem til at kæmpe sig ind i eventuelle ligaer. Med stabile ligaer skaber man sponsorater, med stabile ligaer skaber man omtale og med omtale skaber man flere penge.
#3(Med 1 svar)
18. april 2017 kl. 12:55
MumaCe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Tror også vi skal passe på med at ønske og presse for meget på, for udviklingen mangler stadig fortsat at ske i toppen af poppen. Jeg så en twitter-besked hvor ruggah, seized, get_right og en til diskutere, hvornår spillerne reelt havde sommerferie, og der havde holdene lidt forskellige vurderinger om hvornår det helt præcist var.
#6(Med 0 svar)
18. april 2017 kl. 13:02
zyh
Det er selvfølgelig et aspekt jeg har glemt at tage stilling til. Ferier skal selvfølgelig ind i alt dette, så der skal være en fast struktur der også.
#37(Med 0 svar)
18. april 2017 kl. 15:42
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Suis ide skaber bare ikke en stabil og bedre fremtid for CS. Det er samtidig et skridt væk fra professionalisme, og så vil det blive svære at sælge "CS Danmark", som et produkt til eventuelle sponsorer og andre former for investorer.
#4(Med 13 svar)
18. april 2017 kl. 12:58
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det ville naturligvis være lækkert med en liga, men det vurderer vi ikke pt kan lade sig gøre.

Vores nuværende struktur er pt. vores bedste bud på en struktur vi kan gentage sæson efter sæson (månedsvis).
#5(Med 12 svar)
18. april 2017 kl. 13:02
zyh
Det er også et fremragende initiativ, men vurderer du ikke at det vil være muligt at sætte bindinger på disse turneringer? Nu tænker jeg på nye mixhold og en lille straf hvis folk eventuelt bryder kontrakt / aftaler?
- Det ville være super lækkert at kunne se frem til dette (også selvom jeg på nuværende tidspunkt) ikke er i top10, så er det da stadig fedt at kunne se frem til Singularity imod Tricked fx.
#7(Med 11 svar)
18. april 2017 kl. 13:05
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det kommer meget an på tidspunktet. Hvis der er mange hold, så kan vi være mere hårde, men når der er få, så kan vi ikke.
Historisk set er ingen gået fra open til master. Det er som om de etablerede hold bare er markant bedre.
Hvad vi derimod ser er at spillere som gør det godt til Open ryger videre til større og bedre hold.
#9(Med 10 svar)
18. april 2017 kl. 13:15
zyh
Lad os så antage at hold ryger op og ned i divisioner, det vil også give spænding at folk kan falde i "rank" hvis du forstår mig ret.
I Brøndby er vi desværre vant til at kæmpe for overlevelse og undgå nedrykning, men på baggrund af det så giver det jo også spænding i den anden ende af divisionerne.

Jeg stiller blot spørgsmålstegn ved om det ikke er muligt at skrue lidt på dette? Hvis top10 holdene egentlig er "fredet", så er der ingen spænding.
#10(Med 7 svar)
18. april 2017 kl. 13:19
KeyziN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg kan lide det.
Vores hold har f.eks. misset de 2-3 sidste open's fordi de har lagt på dage vi ikke har kunne spille. Det kunne være meget fedt med sådan en "Sports-liga" kun for danskere, hvor man rykker op og ned, og man spiller x antal kampe på 1 uge, som man selv styre datoerne på.
og at man ikke bare kan melde sig til som mixhold, og at der er konsekvenser hvis du ryger under f.eks. 3 spillere osv.
Jeg støtter op omkring det

edit: Jeg får et lille dejavue omkring den CS:GODanmark liga der var, dengang at Console og dem spillede under EaV.
Det fungeret da "fint" indtil det hele sådan bare blev droppet, og det ikke var så professionelt. Sådan var mit syn ihvertfald på det udefra.
Men der var der også en "Main/Superliga" og "Division1 / Intermediate"
Hvor man rykkede op og ned.
Jeg var fan
#12(Med 6 svar)
18. april 2017 kl. 13:27
zyh
Det er helt klart også den rigtige måde at gøre det på, men der skal bare være struktur og straf - det går som sagt desværre hånd i hånd.
#14(Med 4 svar)
18. april 2017 kl. 13:29
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det fungerede jo ikke fint. Holdene droppede fra. Det tog for lang tid etc.
Ligastrukturen kræver mere end holdene kan levere pt.
#20(Med 2 svar)
18. april 2017 kl. 13:37
zyh
CS:GO er ikke som det plejede at være, bind jeres turneringer til organisationer fremfor spillere og dermed skaber du struktur.
#36(Med 0 svar)
18. april 2017 kl. 15:32
Hani
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg synes ideen med at binde turneringerne til organisationerne er en stærk idé, det vil nemlig som du siger tvinge spillerne at gå ind og binde sig til noget mere fast.
Der skal dog også være plads til nye organisationer kan komme frem, så det ikke bliver en lukket scene.
#39(Med 0 svar)
18. april 2017 kl. 16:12
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Hvilke organisationer? Forudsætningen for det, er at du har stabile organisationer, som forstår og formår, at scoute spillere, skrive kontrakter, lave udbetalinger, sponsorarbejde osv. Godt nok er det antal stigende, men der er på nuværende tidspunkt ikke grundlag for det udover det vi allerede ser. Du skal have organisationer til og med Challenger niveau for at få det til at virke.

Det lukker samtidig for de hold, som kommer ude fra, fordi de ikke er inde under organisationerne, og rent historisk bliver de ikke valgt til som hold, men som enkeltvise spillere, når de endelig kommer så langt - lidt ligesom der er skrevet længere oppe, og det kan være med til at ødelægge udviklingen.

Det er ikke fordi jeg er modstander af din ide, men grundlaget for at den kan virke skal være der.
#21(Med 0 svar)
18. april 2017 kl. 13:38
KeyziN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Nu var der også like 16 hold i den bedste liga. Det vi har svært nok med at kåre en top 14 her i DK lige pt.
Så derfor tror jeg at det godt kunne gå hen og blive super fedt, hvis man nu bare lavede nogle mindre ligaer. Mindre ligaer = Hurtigere sæsoner. Så kan sådan 1 sæson, køre over 1 måned. Det passer vel meget fint.
#16(Med 0 svar)
18. april 2017 kl. 13:33
KeyziN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
100%
Jeg føler at der var "for mange" hold i det gamle liga halløj.
Der var ikke rigtig noget at kæmpe om for de bedste hold. Fordi de var allesammen i den bedste række.
Så hvis man nu laver nogle mindre rækker med f.eks. 8 hold som maks, kunne det være mega nice, så hvis man som Fragsters måske ikke engang kunne spille i den bedste række.-
SE det kunne være sjovt. Også igen det med en straf med at ryge i den nederste række hvis man kicker 2 eller flere spillere, eller hvad ved jeg xD
#13(Med 1 svar)
18. april 2017 kl. 13:28
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Well hvis man klarer sig dårligt i Masters så ryger man tit ud, såfremt dem fra Challenger klarer sig bedre.
Så fredet er man egentlig ikke.
#27(Med 0 svar)
18. april 2017 kl. 14:19
zyh
Jeg føler egentlig kun vi får noget konstruktivt ud af at snakke om dette emne. Det ville være så fedt hvis der bare var en lille smule bonus ved at blive sammen som hold, men det er for nemt at stoppe og prøve noget nyt desværre og jeg håbede egentlig bare på at vi kunne debattere på dust2....
Måske der var andre end jer på dust2 som ville give denne form for struktur en chance, for det er jo ikke nødvendigvis jer som skal gå først. Jeg ser jer bare som en fremdrift i den scene som vi har pt. og i kan have en kæmpe indflydelse (mere end i har i forvejen) fremadrettet.

Så jeg takker egentlig bare fordi i gider at læse mit opslag.
#8(Med 0 svar)
18. april 2017 kl. 13:09
onas
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Hvis der kommer liga, laver jeg seriøst et AGF hold <3
#11(Med 11 svar)
18. april 2017 kl. 13:29
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
- Synes i selv som seere at det er sjovt at se nyskabte mixhold få ligegyldige sejre for derefter at gå ned igen?
- Synes i det er retfærdigt at man på baggrund af vennetjenester kan få invitaioner ind, hvor andre i lang tid har prøvet?
- Synes i ikke det er på tide at vi skaber noget som vi ikke har prøvet før?

This....
Jeg synes at etablerede hold ALTID skal inviteres over hold som lige går officielle dagen før og får invite til f.eks. Challenger.

Selvom de stabile hold på papiret er et niveau under et hold som lige går officielle, så skal de hold som holder sammen stadig belønnes for at vise stabiltet.
Vi så et eksempel på at forcebuy fik invitation direkte til Masters fordi at FUAH ikke kunne deltage, og det var over hold som Sørby eller EaV(dno om de er blevet spurgt, det er rent postulat), som i lang tid har holdt sammen og kæmpet for at komme frem.

dust2.dk/Nyheder/2096-forcebuy-overtage..
Igår blev det nye hold igen inviteret over f.eks. casles hold som lige har spillet til CPH Games og har holdt sammen i fucking lang tid.

Der bliver altid argumenteret for at de "stærkeste" hold skal inviteres fordi folk vil se de bedste hold spille, der er bare intet ved at se et mixteam rende rundt og måske lave et godt resultat eller to, men hvorfor er man et "stærkt" navn fordi man lige samler 5 velkendte navne? De har vel stadigvæk noget at skulle bevise før de får lov til at være med?

Vejen frem til en stabil scene er at man ikke invitere de nye hold bare fordi de lige på papiret er stærkere
Jeg har selv skrevet til Dust2 om jeg kunne få invite til challenger hvis vi gik officielle, så jeg er ikke "uskyldig" men man gør det jo fordi det er muligt.

Er 100% med dig, hvis man skal have en ordenlig stabil scene, så skal man favorisere de hold som gør en indstats på at få stablet noget på benene, der skal selvfølgelig være et niveau før man kan komme direkte med i Challenger eller Masters. Problemet er bare hvor grænsen går, f.eks. de der NewStyle som fik 3 runder sammenlagt på 3 kampe.
#15(Med 5 svar)
18. april 2017 kl. 13:32
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Men hvad er så levetiden på et hold? Den er ingenting/ingentid, så kan man lige så godt tage de bedste?
#19(Med 0 svar)
18. april 2017 kl. 13:37
zyh
Man tager jo netop mixhold, fordi der ikke er struktur.
Så snart der kommer regler om at man skal ha' været hold i +2 måneder, skal ha' deltaget til diverse turneringer eller vist sig selv på LAN.. like whatever... der skal bare være nogle former for regler.

Jeg ville da gå all in på cs, hvis jeg vidste jeg kunne få et clash med nogle som tævede os sidste gang fx.
#23(Med 3 svar)
18. april 2017 kl. 13:49
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Det er jo en smagssag, men at gå officiel dagen før Challenger og stadig få invitation det er vel ikke særlig godt. Hvis man skal komme mixholdene til livs, (hvertfald i turneringerne) så skal man lade være med at invitere et hold som ikke har spillet sammen i mere end én dag. Jeg tænker der skal være en "tid", grunden til at levetiden er korte på hold er fordi de bare kan gå officielle med et andet hold og stadig få de "sjove" invitationer.

Altså en regel jeg lige tænker på imens jeg har historie kunne være at man minimum skal have deltaget i Open én eller to gange før man bliver taget i betragtning til Challenger. Derved så ved man at holdet ikke bare bliver lavet for lige hurtigt at være med i en eller anden turnering.
#25(Med 2 svar)
18. april 2017 kl. 14:15
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Men hvis du der altid var en masse hold-hold at vælge i mellem så ville det slet ikke være et issue.
Faktum er bare at folk prøver lykken. Det er grønnere på den anden side.
#32(Med 1 svar)
18. april 2017 kl. 14:29
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Om der er ét eller to hold at vælge imellem, så burde de stadig vælges over mixhold. Så længe man ved de har et godt niveau. Man kan se niveauet hvis man har gjort sig fortjent til at være omkring boblerne.
#33(Med 0 svar)
18. april 2017 kl. 14:38
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Grænsen mellem hold og mixhold er bare ret stram i det lag.
#17(Med 0 svar)
18. april 2017 kl. 13:35
KeyziN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Her er jeg også enig.
Jeg synes også man skal belønnes for at holde sammen i lang tid!
Som du selv skriver det med EaV og Sørby, jeg synes det er synd ikke at invite et af de hold over Forcebuy.. Ja Forcebuy havde "stærkere" navne, men hvem ved om de kunne spille godt sammen.
Det kunne være fedt at noget belønning for at holde sammen. Ellers kunne man ligeså godt spille mix hele tiden XD
#18(Med 0 svar)
18. april 2017 kl. 13:36
zyh
Der skal altid være en grænse, men synes altså det ville være fede at se et Alpha v eFuture clash frem for et Alpha v ligegyldigtmix clash.

Undskyld jeg siger det, men hvor har du ret i alt det du skriver - dog ville jeg godt se at mixhold blev straffet.
Man kunne jo også lave et helt nyt fodbold hold og samtlige oliegutter kunne købe både ronaldo og messi, - fordi det er verdens bedste spillere får de direkte invite til champions league og får instant invite til toppen af divisionerne. - sådan går det jo ikke.
#22(Med 0 svar)
18. april 2017 kl. 13:46
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Du speaker bare the truth..
#24(Med 0 svar)
18. april 2017 kl. 13:53
zypath
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg er så enig med alt du skriver!
#38(Med 0 svar)
18. april 2017 kl. 16:02
Streak2k10
100 % enig her. Hvordan kan Dust2 påstå at gå ind for holdbaseret cs frem for mix, når splinternye hold får instant invite til deres turneringer, fordi de har kendte navne? Virker virkelig som om der ikke bliver lagt meget arbejde i hvem der lige bliver hevet med.

Til trådens emne... ja så tror jeg sgu ikke det er muligt at køre et velfungerende liga system taget dust2's midler i betragtning. Hvis hold skal være villige til at deltage i en sådan liga, så kræver det en enorm forstørrelse af den præmiesum, som dust2 pt har til rådighed hver måned.
Udover det vil der også være en del adminstrationsarbejde, som nødvendigvis skal lønnes, før det bliver gjort ordentligt.
#26(Med 0 svar)
18. april 2017 kl. 14:15
Zemax
Helt enig. Stabilitet har altid været scenens problem.
#28(Med 1 svar)
18. april 2017 kl. 14:20
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
har du ikke noget at lave på arbejdet alex?
#29(Med 0 svar)
18. april 2017 kl. 14:22
zyh
Det var i min pause dog.
#30(Med 1 svar)
18. april 2017 kl. 14:24
sekke
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Jeg vil langt hellere se sammenholdende hold fra boblerne end at se et 'mix hold' af spillere der rent individuelt høre til i top10. Men det er måske fordi jeg er mere interesseret i at følge udviklingen af den danske scene, end at se på et hold der næsten har garanti for at bryde en måned efter opstart.
#31(Med 0 svar)
18. april 2017 kl. 14:26
zyh
Se det er lige præcis min pointe, dejligt du gad at ytre dig!
#34(Med 1 svar)
18. april 2017 kl. 14:44
EmiLiuZ
Selve iiga-formen har været til så længe jeg kan huske. Selv I CSS spillede man slap online.

Jeg synes at det er tyndt at sige "Det er ikke en mulighed lige nu pga ustabilitet".

Hvis man nu lod være med at inviter mix hold og nye hold med så kunne det snildt lade sig gøre
#35(Med 0 svar)
18. april 2017 kl. 14:48
zyh
Korrekt.
#40(Med 0 svar)
18. april 2017 kl. 16:39
Winspai
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Nu kommer jeg fra Sørby Esport som Headcoach for elite afdelingen, men overall har vi indført et Transfervindue.

Transfervinduet fungere således:
Hvert 3. Måned har vi "Transfervindue" i 21 dage. Her har holdet (Sammen med deres træner) mulighed for at lave udskiftninger.
Når et hold er dannet har de 3 måneder sammen hvor de for det meste arbejder hen af mod et Lan eller en Sørby Event (Sørby Cup).
Vælger en spiller at forlade holdet af egen fri vilje vil han ikke kunne spille for et andet hold i Sørby inden næste Transfervindue.
Har man ikke et hold efter transfervinduet bliver der lavet forskellige events for de personer (Løsgængere). Står et hold pludselig og mangler en spiller fordi en er hoppet fra kan de hive en ind fra løsgænger puljen, men KUN hvis denne spiller har været fri siden sidste transfervindue.
Mange af holdene forbliver sammen i længere tid en de 3 måneder, men dette er gjort for at folk ikke hopper fra for hurtigt samt for at lærer vores elever hvordan stabiltet på et hold skal være.
Hvis man laver om i holdet rapportere træneren eller holdets kaptajn til deres afdelings leder.

Tager man eksempel i Sørby Academy så har de haft en stabil roster på 4 mand siden December, dette skyldes krav fra Sørby Esport, samt gode folk til at løse konflikterne heriblandt deres Træner, Manager og Ejer.

Jeg synes dette system fungere utroligt godt og forhåbentlig vil andre organisationer/foreninger indføre det samme system, da jeg tror vi skal starte med de yngre spillere og undervise dem i den stabile scene vi alle ønsker. :)

Min stavning er ikke altid super god, men håber folk forstår dette. Ellers må i alle hygge jer og rart, at kunne få en god debat op omkring dette emne. :)

Vh. Philippe "Winspai" Mølgaard Ouabaid
#41(Med 0 svar)
18. april 2017 kl. 17:18
mupzgxD
XD
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.