Opret Log ind
Snyd i pro scenen
2020-05-20 15:53  |  
Gilborg
Der bliver nød til at være noget mere opmærksomhed omkring dette.

Jeg tager ingen holdninger, men hvad synes folk omkring denne video?
https://www.youtube.com/watch?v=A_KW9a4TFP8&fe..
#1 Radski
2020-05-20 15:59
Disliker de næste 3 videoer du poster her på dust2, efter det her opslag :)
#2 Gilborg
2020-05-20 16:00
ok? Jeg kan bare godt lide debat, og høre hvad folk har af meninger til forskellige emner, så det er du velkommen til :)
#5 Radski
2020-05-20 16:05
Okay fair nok. De snyder ik.
#66 divided
2020-05-21 23:16
Ikk brug tid på ham her. Han har røget for meget.
#3 Malleren
2020-05-20 16:02
ser underligt ud, men tvivler bare på de kan skjule det til tuneringer.....
#4 Gilborg
2020-05-20 16:04
Jeg vil forholde mig neutralt, ved dog heller ikke hvordan det skulle foregå til turneringer osv.
#6 Veeip
2020-05-20 16:11
https://youtu.be/A_KW9a4TFP8?t=96
Når man ser en og skyder ham -> Cheats :3
#7 Gilborg
2020-05-20 16:11
Jeg synes der er både dårlige og gode klips med, det jeg 100% enig i haha
#42 HumanIC
2020-05-21 10:26
altså den der med n0thing er jo på månen, det viser legit bare hvor retard ham som har lavet videoen er.
#56 10_Gr0n
2020-05-21 17:15
Fuldstædig enig, men synes der er flere eksempler, hvor f.eks bare ham der har lavet den køre RIGTIG langsomt så det ser ud som om de sigter på en modstander, når de f.eks skifter fra at hold position A til position B, eller generelle prefire osv ..,
#8 cleansation
2020-05-20 16:17
Der er sku nok nogen som har brugt cheats og kommet af sted med det. Men langt størtedelen af alle de anklager der er, virker fuldstændig langt ude. Prøv bare at se ens egen demoer igennem, og se hvor mange gange man laver noget suspekt, altså når der er xray på.
#9 SEVEN
2020-05-20 16:18
Hvorom der er cheaters på pro-scenen tør jeg ikke konkludere, men jeg synes at i netop det klip du linker, der er rigtig mange af de klip blot pre-aims på standard spots eller spots hvor de peaker lige bagefter. Der er ingen set position på de "lock ons" som der kommer igennem væggene.

For mig at se ligner det bare, at de her spillere ved hvor de her standardpositioner er og gør sig klar til at placere deres aim når de eventuelt laver et peak, eksempelvis tilfældet med docc, stewie og ropz.

Docc kigger hvor peaket imod tri vil være hvis han stod i connector, der løber CT'erne og det gør de sædvanligvis på det tidspunkt i runden.

Stewies klip er jo bare at skyde imod default i midten, jeg ser slet intet suspekt i det overhovedet.

Det klip med ropz på cache hvor han sigter op imod en fjende ved van, det ligner for mig at han pre-aimer connectoren, hvorved han måske ville starte med at peake der.

Synes på ingen måde der er noget som kan fremstå konkluderen ud fra klippet - Xantares har dog evigt og altid være suspekt på nettet.
#10 Gilborg
2020-05-20 16:26
Selvom jeg skal holde mig neutralt, så det jeg synes som kan virke besynderligt, er mønsteret der er med den måde de låser sig fast på. Mange af de klips, vil jeg give dig ret i, kunne til en hver tid være rent tilfældigt.

Men så der andre klips hvor man virkelig ser sigtekornet, holde fast og direkte låse sig fast og det er det mønster, jeg synes er interessant at holde fokus på.

Her er et gammel gammel eksempel, som jeg bare selv klippede, det er det mønster. https://clips.twitch.tv/RenownedCovertAnacondaYouW..
#11 SEVEN
2020-05-20 16:38
Jeg så godt mønsteret i våbenskiftet og jeg er da enig i at det er pudsigt, men hvis man tænker over hvor modspillerne står og hvor mange situationer man ender i et "default" setup, så er det ikke særlig besynderligt for mig, at man op til flere gange "sigter" på sine modspillere igennem væggen, fordi det er ret sandsynligt de er der og det laver man crosshair placement ud fra, fordi man vil pre-aime den vinkel hvis man beslutter sig for at gå frem.

Tænk på hvor mange maps der også spilles, så naturligvis vil den slags tilfælde ske.

Det sidste klip, det er underligt, men i 0.25x speed så er hans crosshair jo ikke engang over spillermodellen, det er ikke engang inden for hitboxen. Ja, han tracer ham igennem smoken, men for mig at se ligner det mere at Olof faktisk bare løfter musen for at se om der er nogen der peaker eller er synlige i hullet i smoken i hjørnet. Det vil jo give god mening, netop fordi crosshair ikke er præcis på ham -- det ligner for mig bare tilfældig timing med at han hopper samtidig.

Men who knows 🤷‍♂️
#12 Gilborg
2020-05-20 16:47
Men husk på at alt kan kodes som de vil, ingen siger at aimet skal være på hovedet af en person. Du kan jo kode det ned til mindste detalje, såsom at ens crosshair sigter forbi personen, men er tæt på ham. Bare fordi det et "aimlock" behøver det ikke at være kodet til at sigte på personen, det kan jo foreksempel bruges som "info lock".
#13 SEVEN
2020-05-20 16:54
Det virker også som om man skal tolke den video du linker til som "info" og ikke noget brugbart ifht. aim, hvis man skulle drage en konklusion i den retning, så det er jeg med på. Jeg synes dog helt klart at min forklaring er både mere legitim og sandsynlig.

Som nævnt, så synes jeg egentlig bare det ligner folk som kigger helt standard steder -- men jeg tror heller ikke at alle snyder hverken på topscenen eller når jeg selv tabte til folk da jeg spillede.

Skulle man igen tage udgangspunkt i at man tror de snyder, så har jeg svært ved at tro at den slags ikke er blevet opdaget. Nu ved jeg ikke hvordan de sikrer deres turnerings maskiner, men det er en ukendt faktor når man skulle lave noget software som skulle fungere sådan her. Jeg har også læst utallige af tråde på HLTV med tosser der tror det bare er super simpelt at lave software og lægge det ud på en mus og når så man sætter den til, så loader det af sig selv. Mon ikke der sidder noget automatiseret procmon og kører på de maskiner der kigger efter injections eller executables -- det er altså ikke bare sådan lige til.

Det kunne være jeg skulle kigge nærmere ind i nogle af de cheats der er tilgængelig og se hvordan de fungerer så man har en bedre forståelse for hvordan de fungerer.
#17 Gilborg
2020-05-20 17:23
I følge den info jeg har, findes der nogle chips, som du kan sætte til computeren, som tracker bevægelsen af musen og bevægelsen af musen inde i spillet, hvis der er noget som ikke stemmer overens, vil den give et bad result, det ville forekomme, hvis man havde et program som hjalp med mikro adjustments. Men det firma gik konkurs, da der ikke var nogle interesse fra dem som afholdte turneringerne.

Så kommer argumentet om turnerings organisationerne er ligeglade, for prøv at forstil dig en kamp, hvor Astralis mod Navi skal spille det er Grand final, 12.000 mennesker har købt billetter og pludselig så opdager deres software at Eletronic sidder og kamp snyder. Så de bliver nød til at banne ham, dette vil gå hen og blive en kæmpe skandale, de vil miste sponsorerer og miste tonsvis af penge. I dette fiktive eksempel, er spørgsmålet er de interesseret i det?

Hvis der ikke er så høj security, så får spillerne løn, turnerings afholderne får løn + sponsorater, det hele kører. Så hvorfor investere i noget, som i realiteten kun kan ødelægge det for dem selv, det en fiktiv tanke men ville det rent faktisk kunne ske i praksis?
#20 SEVEN
2020-05-20 18:17
Jeg kan slet ikke følge argumentet du kommer med at de mister sponsorer og skandaler osv. Den slags sker jo i alle sportsgrene. Ligesom man udelukker en cykelrytter, skal en spiller naturligvis også udelukkes. Jeg vil dog mene at man ligesom i andre sportsgrene, ikke afholder en lynchning, men at hvis software opdager at man snyder, så bliver man udelukket bagefter og ikke stopper spillet midt på scenen, fuldstændig ligesom man gør andre steder.

Men alt det der med fysisk anticheat bør være ligegyldigt, hvis man ved hvad man kigger efter på sine maskiner. Spillerne har ikke deres egne maskiner med, så hvad er behovet for at tracke? Mig bekendt, og jeg er ikke software eller sikkerhedsekspert, men jeg mener ikke der er mulighed for at sørge for at noget "loader" før kernel og bootloader alligevel, uden at have adgang til OS'et på forhånd. Så har man sin monitorering i orden vil man kunne se alt som opfører sig unormalt ifht. spilprocessen.

Det sidste argument kan jeg slet ikke følge -- det er alt for lavpraktisk og det er muligt det var sådan engang, men i dag er der alt for meget på spil. Jeg vil netop mene det er lige modsat, at man vil gøre alt for at sikre brandet og sin mulighed for at udvikle, promovere og brande sig selv inden for eSport og derfor er der ingen der vil "ignorere" evt. snyd.

Jeg er 100% sikker på at turneringsarrangørerne går rigtig meget op i både at overvåge og sikre at spillerne ikke snyder.
#22 Gilborg
2020-05-20 20:02
Tror ingen sponsorater ville være glad for at sponsorere et e-sports brand, hvor en af spillerne lige er blevet udelukket for snyd. Mange sponsorater er meget sensitive, så hvis der er det mindste vil de bakke ud af aftalen. En skandale som en af verdens bedste spillere blev banned fra det hold man sponsorerede, tror jeg nok en del sponsorat ville pakke kufferten og smutte, da de jo ikke støtter den slags. Men det jo en subjektiv holdning hvad jeg tror og hvad du tror nok om det.


Du skal huske på, at de professionelle har ikke deres egen maskine korrekt, men flere af turneringerne skal spillerne selv sørge for mus, tastatur, musemåtte og earplugs på scenen men også i trænings rummet. https://gyazo.com/7546b900188a3953e9318ee275e724db

Den seneste cheater der var på scenen som blev opdaget var Forsaken, men han blev ikke opdaget af selve anti-cheatet, han blev opdaget af WINDOWS Defender altså det standarde anti virus, som er på vores computere. Han sad og brugte EZ FRAGS som koster omkring 15$ på lan UDEN at blive opdaget af turneringens anti-cheat, men af WINDOWS.... https://gyazo.com/71872601ca508ef4f7e9df46f1c08cf2
Så hvis Forsaken kan få et 15$ cheat program til, at virke til lan uden at "blive" opdaget af anticheatet. Hvad kan en TIER 1 spiller så ikke betale sig fra, at få kodet til hans personlige behov, når han har mange penge til rådighed.Mit argument var at alle laver penge lige nu? At snyde i video spil er blevet et multi million branche.

Dem som kreerer snyden laver penge, snyderne laver penge, sponsoraterne laver penge, holdene laver penge og turnerings arrangørene laver penge.

Jeg skal ikke sige om turnerings-arrangørerne går op i det eller ej, men der kunne gøres meget mere, foreksempel tracking af spillerens bevægelser med "http://www.gameref.io/", POV af hver enkelt spiller


Husk nogle at de ting jeg nævner, er bare teorier for hvad jeg tænker der kunne foregå uden vi ved af det. :P
#14 Hani
2020-05-20 16:59
Stoppede med at se ved andet klip, hvor han liner en smoke op.
#40 detoy
2020-05-21 09:20
Tænker en spurgt her, ville være på sin rette plads.
#15 Lyng
2020-05-20 17:02
Den video må seriøst være lavet som en troll. Bare tag clippet med n0thing på cache, han peaker ud med en flash og ser enemy og tilpasser derefter hans crosshair til at svinge på ham igen. CRISP CLEAN LOCK BOYS!!! Den video er en joke og er nok nogle af de mest usle forsøg på, at kaste pro spillere under bussen, som jeg længe har set.
#43 HumanIC
2020-05-21 10:27
+1
#16 zentsE
2020-05-20 17:14
IMO så er nogle af klipsene mega sus, mens andre kan forklares. Tjek Reddit VAC sucks ud, der er super mange suspekte klips, dog er der også silver players, som poster ting, som er helt legit.
#18 Gilborg
2020-05-20 17:27
Der er jo altid de klassiske som anklager alle for snyd og modsat de klassiske personer, som beskytter alle og enhver i scenen. :)
#19 weKz
2020-05-20 17:48
Tbh så tror jeg at hvis snyd var en udbredt del af CS scenen, så havde vi hørt om det. Jeg tvivler på at ALLE spillere der er retired, ville tie stille omkring det og jeg tænker os at mange af de spillere, som måske aldrig slog rigtigt igennem, ville have erkendt det, hvis de vidste noget om det. Nægter at tro at det bare er sådan at 100/100 spillere ville holde kæft omkring det for altid.
#24 Gilborg
2020-05-20 20:30
Måske? Der gik 6 år før Flifflaren åbnede op omkring forholdet der var i NIP omkring at de ikke betalte holdet osv. Jeg ved det ikke jeg kommer bare med teorier:P
#29 whitebear22
2020-05-20 22:18
Det kan der jo være juridisk belæg for, så det er jeg ikke helt sikker på, kan sammenlignes mate :)
#21 kREZ
2020-05-20 18:25
Jeg synes ikke rigtig den video viser det store.
Men der skal nok være nogle som guffer den, også nogle som er mere kendte end man tror, men det er bare svært at snyde på Lan som andre nævner, men det ikke utænkeligt.
#23 Gilborg
2020-05-20 20:29
Enig, der er en del dårlige klips. Ville bare høre folks meningen, da jeg ikke synes der er specielt meget opmærksomhed på det. Det som om folk har glemt, at det en mulighed.
#25 bruja
2020-05-20 20:52
Jeg synes ikke der er noget synderligt suspekt i den video. Synes derimod at Skadoodle var fuckin klam da C9 vandt majoren, og forstod aldrig hvorfor han trak sig..
#26 Koste
2020-05-20 21:12
Den eneste der ser suspekt ud er Xantares. Alt andet kan sagtens forklares med at de preaimer eller dodger deres egen flash. Mange af de lockons burde ikke være muligt da de models ikke bliver 'loaded' fra den distance der bliver locked on på.
#27 vigg0
2020-05-20 21:29
x-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#28 Kjaerulff
2020-05-20 21:49
Du får lige en XD på den
#30 Gilborg
2020-05-20 22:23
?
#31 warwhale
2020-05-20 22:24
Han skriver at han giver dig en XD på den.
#32 Gilborg
2020-05-20 23:03
Hvorfor?
#34 warwhale
2020-05-20 23:09
Jeg tror han synes at din første linje er lidt komisk. Det tror jeg i øvrigt vi er mange der synes.
#35 Gilborg
2020-05-20 23:16
Fair, subjektiv hold som jeg skrev. Der er jo altid de klassiske som anklager alle for snyd og modsat de klassiske personer, som beskytter alle og enhver i scenen. :)
#47 Kjaerulff
2020-05-21 13:34
Du får lige en mere XD på den

Mvh Kjaerulff
#33 3k2
2020-05-20 23:06
Problemet er at det er så tydeligt, at der bare er ledt hundredevis af demoer igennem for at finde ganske få eksempler, hvor det ser dodgy ud - og selv derefter er mange af dem helt til grin forsøg på at få noget til at se endda bare lidt suspekt ud. Det hjælper yderligere ikke på argumentet, at det er fra forskellige spillere hele pisset, fordi så skulle det på magisk vis være ekstremt udbredt uden at nogen på noget tidspunkt rent faktisk har leaket?

Havde det nu været en collection af en masse klip i stil med dem der ser mest usandsynlige ud fra videoen, og kun fra få spillere, så havde det måske været værd at overveje, men det der er bare en fremvisning af dårlig undervisning i statistisk i skolen.
#45 Martin
2020-05-21 11:33
Er helt enig i din betragtning her.

Off topic:
Er du involveret i esport i dag?
#54 3k2
2020-05-21 17:02
HIGHFIVE!

Og ja, jeg laver stats og udvikler analyse-tools hos skybox - sidste år rejste jeg også rundt med Blast og arbejdede i production!
#55 3k2
2020-05-21 17:12
Off topic:

Hvor mange majors skal man have været til for at få sådan et sejt ikon? EX DEE
#59 Martin
2020-05-21 18:04
Hvad ikon er passende?
#65 3k2
2020-05-21 22:24
Jeg så bare at zonic havde major-deltager, men han har selvfølgelig også rent faktisk spillet der, jeg har kun coachet ^^ Ellers vil jeg gerne have en trøste-agurk for næsten at være sej nok!
#36 d0kz
2020-05-20 23:28
Er sgu lidt usikker på om du troller eller om du blot er idiot
#37 Gilborg
2020-05-20 23:28
xddd
#38 Hassann
2020-05-21 00:20
https://www.youtube.com/watch?v=-5LGv8JdRbQÆrligt - der har været mange sus spiller i gennem tiden. For at være helt ærlig - hvis Valve kendte til privat cheats så ville de ikke udelukke spillerne > det vil ødelægge spillet og branchen.Just my thought idk <>
#39 Gilborg
2020-05-21 01:01
Enig!
#41 sirr
2020-05-21 09:57
Spændende debat. Dennis Vang har også tidligere (2014) påpeget at der er problemer. https://gaming.dk/articles/1732-vng-mange-topspill..

Jeg tror desuden at flere, end man umiddelbart ville tro, snyder - der er så meget på spil, alene rent økonomisk. Det sagt, så ved vi alle også at man ALTID kan finde suspekte klip, endda af en selv - silver eller ej. Når man laver en video som herover, så er der tale om et utal af turneringer og kampe og enkelte klip der kunne indikerer at der er eksterne programmer i brug. Hvis jeg så 50 af mine egne kampe igennem, er jeg også ganske sikker på man kunne lave en "cheat"/"bust"-movie, på trods af jeg er stinkende elendig.
#44 Martin
2020-05-21 11:31
Den har jeg aldrig set før 🤔
#46 vnG
2020-05-21 12:31
Bare lige til information - verden har ændret sig siden da, det samme har min mening/holdning.
#48 sirr
2020-05-21 14:22
Har din mening ændret sig om at der er topspillere der snyder, nu hvor der er så meget mere at "vinde" ved at snyde? Jeg tænker ikke det er så udbredt på den helt store scene, men forestiller mig mange på niveauet under, kunne føle sig fristet.
#49 Gilborg
2020-05-21 16:32
Jeg tænker umiddelbart, må der jo kun være kommet mere af det side hen. Præmiepulje pengene har vokset, spiller lønnen har vokset. Alt bliver større og større, men der bliver bare ikke gjort nok for at opretholde sikkerheden, så der ikke kan blive snydt.

Udentvivl kan man finde suspekte klip, af en selv. Men det som jeg vil sætte fokus på, er den umenneskelige eksempler vi ser. Netop programmeret locks, som ikke er menneskelige, som låser sig fast og det næsten ligner at spilleren ikke kan fjerne crosshairet fra dem. Eksempel: (2 sekunder) https://clips.twitch.tv/GloriousWimpyGaurPrimeMe
#51 sirr
2020-05-21 16:41
Men igen så kan det også være et tilfælde og dét gør det sgu lidt svært at bedømme som andre også nævner. Hvis man satte sig ned med nogle af de spillere og KUN tog en spiller af gangen, så var der chance for man kunne se om noget var legit eller ej - de her enkeltstående klip er for tilfældige og viser ikke nok.
#50 vnG
2020-05-21 16:41
Der er gjort langt flere tiltag for at sikre det ikke kan ske, mens der er kommet langt tungere konsekvenser qua de kontrakter der er.

Derudover så er der røget et par i svinget siden, så scenen og spillerne har ændret sig.

Som jeg skrev den gang, så var det et forsøg på at få turneringer m.m til at gøre noget proaktivt. Det har de gjort.
#52 sirr
2020-05-21 16:43
Det kræver nok en indsigt som vi menige folk ikke har. Jeg tror dog fortsat på at der er flere end man tror, på T3-4-5 niveau ..
#72 Opal
2020-05-22 18:17
Enig. Og som i al anden sport, så er dem der snyder et skridt foran. Uden at have de mindste beviser for hverken det ene eller andet, så tror jeg det er naivt at tro, at der ikke snydes i top esport.
#53 Gilborg
2020-05-21 16:51
Min mening er dog, at der kunne gøres mere for at skærpe sikkerheden og sørge for at snyd ikke var tolereret på nogen måde.

Foreksempel POV af hver enkelte spiller, hvor i der bliver holdt øje med hver enkelte spiller. Derudover kunne hardware, som tracker musens bevægelser fysisk og hvordan musen bevæger sig inde i spillet være en mulighed, for selvom "cheat coders" kan være absolut mestre i, at få alt til at se "LEGIT" ud, ville hardware kunne registrere noget vi mennesker ikke kan se med vores egne øjne.
#58 Silan
2020-05-21 17:48
Hvilken indsigt har du i hvordan sikkerheden især omkring offline events er?

Det virker til du har en formodning om at der er en masse cheatere blandt pro spillere, og folk bare ikke taler om det, men folk taler jo netop ikke om det fordi der intet pålideligt der peger på at det er et udbredt problem. Selv vnG der trods alt har lidt indsigt i det, siger at han ikke mener det er et udbredt problem. Der er ingen leaks fra spillere/staff/udviklere, ingen der er blevet bustet, ingen dybe analyser fra anerkendt folk. Det eneste du virker til at have er en random Youtube video fra en "Competitive FPS Cheat Analyst" der kalder sig selv "THE c0ncept" og som har "cheat videoer" fra 40 forskellige spillere og en komedieagtig diss video til Richard Lewis der kalder ham en konspirationsidiot.
#60 Gilborg
2020-05-21 18:32
Det jo ligesom alt muligt andet, så længe der ikke er noget snak om det, så betyder det ikke at det ikke sker. Du kan jo sammenligne med andre ting, som er sket i denne verden, man snakkede ikke om snyd i andre sportsgrene før der havde været en skandale.

Det virker til du har en formodning om at der ikke er cheatere, fordi du ikke har set leaks på det.

Hvad nu hvis hele problemet netop er at der ikke er nok fokus omkring det? Hvis alle går og holder hånden over den professionel scene, som er multi million branche, og siger at alle professionelle er guds bedste børn og ingen af dem er villige til at snyde for at tjene millioner. Der er jo netop nogle, som bliver nød til at sætte fokus på emnet, når størstedelen af communityet tror at "ALT" er umuligt. Hvor der er penge, er der snyd.

Så Hvornår var den sidste rigtige skandale? Har der overhovedet været en stor skandale som har forsørget underværker for scenen? Hvis vi sætter fokus på de seneste så er det enten Forsaken eller KQLY? Forsaken blev i følge ham selv, ikke busted af anti-cheated. Han blev busted af Windows defender, hvilket er lidt utryggende i forhold til han sad til et offline event.

I mit hoved er folk for godtroende..
#57 polymox
2020-05-21 17:31
Vng når jeg læser din artikel tænker jeg straks på flusha... Men året er 2020 og meget er sket siden... 2014-16
#61 Vontex
2020-05-21 18:44
Hver eneste opslag du laver, er dummere end det sidste.
#62 Gilborg
2020-05-21 19:29
Tusind tak for den kommentar, den er med til at gøre min dag bedre. Dejligt du spreder god energi bag din skærm. Forsæt det gode arbejde!
#63 Vontex
2020-05-21 20:23
Skal jeg ikke høre på fra en der kalder sig selv ''The hated unknown aim_star⭐''
#64 Gilborg
2020-05-21 20:24
??
#67 volta79k
2020-05-22 12:12
Man kan ikke afvise at der i nogle tilfælde bliver brugt snyd når det kommer til elitesport.

Mindes ikke ét tilfælde når det kommer til elite sport hvor der ikke er folk som har krydset grænsen for at vinde og der vil helt sikkert komme tilfælde med den her sport også.

Hvis der går mange år uden at der bliver taget nogle for at krydse grænsen, så er det et udtryk for at branchen ikke er dygtig nok til at fange dem.

Siger på ingen måde at dem i klippet snyder, siger bare at når konkurrence mindet typer toppes, som det jo er i tilfældet på alt sport på eliteplan, så vil det være naivt at tro at der ikke er nogle som er villige til at tage det næste skridt for at vinde, spørgsmålet er så om der er flere penge i at tage dem som snyder eller folk som vil betale for en uretmæssig fordel.

Jeg tror personligt at der vil komme tilfælde af kendte/semikendte som vil blive taget i noget snyd som hverken du eller jeg kender til nu og scenen løbende vil ændre sig i takt med at det bliver mere populært, dog vil jeg slå fast at jeg ikke tror, at det med at snyde er noget de fleste gør på scenen idag, meeeeeeeen at sige der ingen af de "kendte" som snyder nu er en illusion, for selvfølgelig er der som nævnt tidligere, snydere i ALLE sportsgrene på højt plan og CS er ingen undtagelse
#68 Gilborg
2020-05-22 13:45
Super fin kommentar, og formuleret meget bedre end hvad jeg er i stand til, er meget enig.
#69 tick
2020-05-22 15:24
Selvfølgelig er der snyd involveret i esport, det vil der altid være.
Den der video er til gengæld det værste lort nogensinde.
#70 Ga-lau
2020-05-22 15:50
https://www.youtube.com/watch?v=LHgNe3ix41g

It’s what he accepts

Some of you won’t like this

Some won’t understand it

But smart men know this
#71 Hassann
2020-05-22 17:03
Hahahha, det fjerde kill.. nej nej nej
#73 Gilborg
2020-05-24 14:07
SnYd På FaCeIt Er UmUlIgT:)))))))
Ence som bliver smadret af "nonamers i 2v2 kvall" xdddddddd
https://www.youtube.com/watch?v=PEa2kEbZks0&fe..
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere