Froz eSport
27. marts 2020 kl. 16:23
SteNNN
Vi hos Froz eSport ved faktisk ikke selv hvad vi skal sige.

Vi fik i dag, en besked omkring Casper "KanZe" Evergart, som også var en del af staff teamet hos Froz eSport. KanZe, havde uden vores viden, valgt at lave en masse falske giveaways, på diverse produkter, hvor der var et krav om at følge en bestemt instagram profil, som han derefter har lavet den falske profil om til sit eget navn. Han har udgivet sig, for at være forskellige firmaer, og spredt en masse falske informationer, til egen fordel.

Det er nu, gået hen og blevet et utroligt dårligt forbillede for os andre, i staff teamet hos Froz eSport, og det er selvfølgelig noget vi vil tage hånd om. Vi har aldrig været informeret om det, og aldrig vidst at han har gjort disse ting. Det er noget som forbavser os utroligt meget, men derimod også gør os utroligt frustreret, da vi andre har brugt utroligt lang tid på, at få alt til at fungere under denne organisation.

Casper "KanZe" Evergart, er ikke længere medlem af Froz eSport, og vi ønsker hellere ikke at have ham ind under det mere, da det ikke er noget vi vil acceptere, eller tilgive.

Håber vi kan få klargjort, at vi hos Froz eSport intet har med dette at gøre, og aldrig ville kunne finde på at gøre disse ting.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.