Madsport main mangler sin einstein(igl)
23. marts 2020 kl. 22:25
pace
Heya dust2.

Vi (Madsport main) sidder i den situation at vi mangler 1 spiller eftersom der er 1 på try pt og 2 der er smuttet. Vi mangler en dedikeret igl, som er klar til at træde i karakter og styre holdet. Vi har en håndfuld taktikker som vi ved virker på nogle maps, og dem sætter vi dig ind i så du kan bruge det med os. Og efterfølgende er vi 4 der er klar til at lytte efter alt hvad du har at komme med!

Vi spiller dust2 liga, og spillede faktisk opryknings kamp til div. 1, men grundet 3 pracc dage på en måned op til kampen lykkedes det os ikke at rykke op. Vi vil dog gerne kæmpe, og komme helt derop hvor det virkelig gælder, altså i power ligaen.. Men det kræver vi har nogle spillere, som har de samme mål som os.

Vores mål er jo selvfølgelig at komme så langt som muligt og kunne gøre skade på den danske scene, og med tiden internationale scene. Vi kommer til at have praccdage / skema der hedder 5/3 - dvs. 5 dage den ene uge, 3 dage den anden. Der kan komme ændringer så det måske er 4/4 i ny og næ - men det tager vi til den tid. Vi ligger pt i 3k, 2,9k og 2,7k elo. Vi har alle sammen været oppe og runde de 3200, så vi forventer at du ligger i omkring den lange ende, af 26-2700 elo.

pace(hed ptn i CS 1.6): Er 28 år, tidligere 1.6 pro vil jeg gerne kalde det, været til Intel Extreme Masters 6 i Kina, Guangzhou. Samt Paris, ESWC 2011, sammen med 1.6 holdet Anexis.

Staehr og kroK: er begge to 15 år, virkelig nogle maskiner og kan virkelig skyde fra sig. Deres intelligens ingame fejler absolut intet, og deres info er også ganske stabil.

pt har vi BRUCEY på try, og leder som sagt efter en IGL der kan gøre underværker.

Vi mangler dig, der kan give os den gode info, vær en god teamspiller samt skyde fra sig og have en god spilforståelse - samt calle og fører os til sejre! - Lyder det her som noget for dig, så send mig en besked eller tilføj mig på steam. Bare lige skriv herinde inden du adder mig, da jeg ikke acceptere uden at vide om det er hold relateret!

Mvh Madsport main

steamcommunity.com/profiles/76561197971230500
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.