Opret Log ind
Spåkuglen 1# North & JUGi - Hvem ryger, og hvorfor?
Skrevet af: RomanEmpire    1. oktober 2017 18:49      
North ligger nummer 3 på verdensranglisten lige pt. Det er i sig selv ret vildt. Det er vildt taget i betragtning af at før var de bare et "godt" hold som nærmest kom 5-8th til alle turneringer de deltog i. Det vil sige de var de bedste i den dårligste halvdel, eller de dårligste i den bedste halvdel, hvordan du foretrækker at se det.

Så flukede de ved EPICENTER 2016 som var det første og eneste $250.000 event de nogensinde har vundet.

Da de så skiftede Dignitas ud med North var det heller ikke fordi resultaterne var prangende. 70%+ af tiden ender de som 5th eller dårligere til de events de deltager i. Det bedste resultat siden EPICENTER 2016 er en anden plads til ESL Pro League Season 5 - Finals, hvor de taber 1:3 mod G2 og vinder $100.000.

Tilbage i Dignitas havde de spillere som:

rubino, tenzki, pimp, Nico osv.

Spillere der helt sikkert er gode. Men ikke folk man tænker der nogensinde bliver worldbeatere, i hvert fald ikke baseret på deres historik som spillere og det udviklingspotentiale de havde vist.

I North er tingene dog spidset lidt til angående lineuppet, og der er kommet langt større forventningerne og flere resourcer. Så presset er større end nogensinde før. Før var de gode, nu skal de være top professionelle og kun det bedste er godt nok, hvis man skal tro rygterne om at de spillerne tjener individuelt 120.000 kr om måneden, så skal der resultater på bordet.

Magisk og Rubino er røget, og valde og aizy er kommet til.

Udefra er det mærkeligt at se Rubino ryge i forhold til Aizy, udefra så det mærkeligt ud da North allerede havde fin firepower, og Rubino selvom han var lidt oppe og nede, kunne spille godt med riflen og havde en langt mere brugbar rolle for holdet end Aizy. Den supportive rolle.

Derefter røg magisk for valde.

Jeg må erkende at jeg er kæmpe valde fan. Baseret på hans interviews, og det tilgængelige footage der er af valde. Virker valde som en ekstremt professionel gut, der virkeligt er ambitiøs og vigtigst af alt moden. Dog er det underligt at se magisk ryge, og aizy blive. Da jeg vil mene at magisk er bedre end Aizy eller i hvert fald har mere potentiale på riflen + magisk har en unik defensiv stil. Hvor der er mange der spiller som Aizy.

Men jeg/vi må jo konkludere at der er noget vi ikke ved bag scenen der gør at det er mere værd at beholde Aizy end magisk, og at det overall er et bedre move. Vi kan kun spekulere om hvorfor.

Så Norths lineup er altså lige pt:

MSL - IGL
Cajun - AWP
k0nfig - rifler
valde - rifler
aizy - rifler

Personligt synes jeg det er et underligt hold. Spillerne og rollerne, kontra at de skal imod verdens bedste.

MSL, valde og k0nfig. Den trio kan jeg ikke se være bedre. Jeg kan ikke se hvem man skulle putte ind i stedet. Valde og k0nfig er overlegne worldbeater riflers. Der kan gå head til head med alle andre riflere i spillet og vinde duellen. MSLs eneste trussel er Snappi. Jeg synes Snappi er rigtigt god, men problemet er at jeg også ser MSL som rigtigt god. Samt MSL snart har så meget erfaring fra toppen, + han er et godt "one-two combo" med Ruggah som han kender fra counter strike source. Selv hvis Snappi var lidt bedre, kan jeg ikke se at et skifte skulle kunne betale sig. Det ville være et alt for stort sats, med en potentiel alt for lille tilbagebetaling.

Men jeg forstår fanme ikke Cajun som main awp, og aizy som rifler på det hold. De er begge 2 gode spillere i deres roller. Men at være god er desværre bare ikke godt nok i mine øjne, hvis du vil vinde turneringer på højeste niveau i CS.

https://www.hltv.org/stats/players/matches/2469/ca..

Sæt Cajun op imod de her spillere som main awp:

Cajun vs KennyS
Cajun vs GuardiaN
Cajun vs FalleN
Cajun vs Dev1ce
Cajun vs Skadoodle
Cajun vs S1mple
Cajun vs Oskar

Osv, osv.

Jeg synes Cajun er en god awp og overall en god spiller. Men jeg ser ham trække det korte strå i længden imod de der spillere. Omvendt ser jeg Cajun som en god allrounder og secondary awp, og dem er der ikke pisse mange af. Så i den rolle ser han pludseligt stærk ud.

Norths secondary awp lige pt. ser ud til at være k0nfig. Hvilket også er decent, fordi manden har så meget skill at han kan alt i spillet. Ligesom NiKo. Dog ser man ingen af dem som specialister eller super awpere som de andre nævnt ovenover, og tilgengæld ofrer man en af verdens bedste riflere på banen for en "god" awp. Hvilket er et dårligt trade-off i mine øjne.

Synes bare det efterlader North som et svagt hold i længden når det kommer til at skulle kæmpe med i toppen. Tror virkeligt at den main awp er hvad der holder dem tilbage, og synes at cajun i den rolle ikke er optimalt hvis de vil være nummer 1 og vinde store turneringer, og aizy blokerer bare for en allround og secondary awp på holdet, og tvinger k0nfig til at være det. Hvilket er spild af firepower på riflen.

Omvendt har Heroic vist rigtige gode takter. Specielt JUGi har over længere tid bevist at han er et fænomen af en awp på den danske scene, og næsten uanset hvilket top20 hold han møder bukker han ikke under for presset.

https://www.hltv.org/stats/players/matches/8783/JU..

Han har spillet op og leveret gode performances mod SK, Fnatic, mousesports, North, Hellraisers, Gambit, NaVi, Godsent, EnvyUs, FaZe, Immortals, og listen bliver ved.

Hvis vi nu prøver at putte JUGis navn ind i de her awp dueller:

JUGi vs KennyS
JUGi vs GuardiaN
JUGi vs FalleN
JUGi vs Dev1ce
JUGi vs Skadoodle
JUGi vs S1mple
JUGi vs Oskar

Allerede der ser jeg JUGi have en langt bedre chance end cajun b. Potentialet er simpelthen bare større, og JUGi er en større awp specialist end Cajun er.

Jeg er fuldstændigt overbevist om at JUGi enten kommer på Astralis eller North. Det er bare et spørgsmål om tid. Han er simpelthen for god allerede og har for stort potentiale til at han ikke gør det.

Dog ser Astralis langt bedre ud på papiret end North lige pt. + de faktisk har en verdensklasse awper i Dev1ce, kontra cajun.

Hvis North ville lave en ændring der hed:

MSL - IGL
k0nfig - rifle
valde - rifle
Cajun - all round
JUGi - AWP

Kan jeg se at de faktisk kan begynde at have en ordenlig chance i længden for at vinde turneringer. En stærk awper, betyder simpelthen for meget i det her spil til at man ikke kan have en verdensklasse awp, eller en potentiel verdensklasse awp.

Aizy er en god spiller. Men jeg kan ikke se at han giver ligeså meget til holdet personligt som Cajun gør. Cajun er ældre, har mere erfaring, udfra interviews/bag scenen footage, virker til at give mere uden for banen til holdet, end Aizy gør. + at Cajun kan spille sekundær awp og overall er en god allround spiller, så k0nfig ikke behøves at gøre det, så vi kan beholde 2 stærke motore i valde og k0nfig på riflerne.

Det bliver selvfølgeligt et svært valg at sige farvel til Aizy, da de alle sikkert er gode venner og har det godt sammen. Dog synes jeg at man på deres niveau bør vægte performance og potentiale over venskab, og jeg ser bare desværre aldrigt rigtigt North blive nummer 1 eller have et ordenligt skud for at være en ordenlig contender til at vinde de største turneringer i længden med Cajun som main awp, og k0nfig som sekundær awp. Så bliver det i hvert fald kun et fluke ligesom EPICENTER 2016, og spørgsmålet er om North/FCK virkeligt kan leve med de resultater i forhold til hvor store forventningerne er.

At North ligger nummer 3 på verdensranglisten er for mig ligesom at Caroline Wozniacki lå nummer 1. Hun har gjort det godt i en masse mindre turneringer med næsten ingen toptier opponents, f.eks DreamHack Montreal 2017 med Immortals og C9, og den turnering med toptier opponents hvor de kom nummer 2 og blev smækket af G2, DreamHack Masters Malmö 2017 - Har Astralis, SK, NaVi og de andre hold nærmest aldrigt spillet ringere efter deres player break. + turneringen var ikke stor nok til at betyde specielt meget for de store hold aka. ikke det tidspunkt de skulle peake.

Så ja, de har gode resultater indtil videre med valde. En førsteplads over Immortals der drikker hjernen ud, og en andenplads hvor de blev smadret af G2 som var i form, og andre storhold der spillede som fem potter pis.

Når de andre tophold kommer i form igen, tror jeg stadigt at North med sit lineup trækker nitten, da de andre hold simpelthen har bedre awpers, og rollefordeling.

Men nu må vi se.

Roman Empires spåkugle siger at JUGi bliver købt af North, og Aizy siger tak for denne gang. Spørgsmålet er bare om hvornår. Hvis North bliver ved med at levere fine resultater beholder de sikkert Aizy lidt endnu, men når de finder ud at de sidder fast og at JUGi muligvis er svaret, tror jeg vi ser et swap i den nærmeste fremtid, og jeg er overbevist om at det kan tage dem et hak højere op.Kilder:

http://wiki.teamliquid.net/counterstrike/Team_Dign..
http://wiki.teamliquid.net/counterstrike/North
https://www.hltv.org/stats/players/matches/8783/JU..
https://www.hltv.org/stats/players/matches/2469/ca..
#1 wake
2017-10-01 18:56
Hvorfor ikke bare rykke mertz op?
Mertz mangler erfaring ja, men det får han vel i løbet af tiden med holdet.
jeg ser da mertz være en god contender til jugi hvertfald
#2 RomanEmpire
2017-10-01 19:00
Mertz er god og et stort talent. Men han har ikke bevist sig imod samme modstand som JUGi har, og at kunne bevise sig selv på det niveau er alfa omega for om du kan spille op imod, eller er bedre end de spillere på det niveau. Med JUGi ved du at han kan, det ved du ikke med Mertz og er dermed et unødigt stort sats.

Synes mertz burde erstatte JUGi på Heroic, også får han samme chance som JUGi til at bevise sig selv mod de bedste i verden.

Synes ikke man skal lægge for meget i at main holdet hedder North og det er North academy. CS er simpelthen så packed at du ikke bare tager folk op fra dit eget academy.

North hvis du ser på dem som brand og resourcer er jo lidt ligesom Man C, og i champions league konkurrere du mod de hårdeste af hårde modstandere. Du tager ikke bare en spiller op fra akademiet, og specielt ikke i CS hvor der kun er 5 mand på dit hold, kontra 11 hvor du kan gemme dig lidt mere. Folk der kommer på Man C, er folk der har bevist sig selv af på andre subtop-hold som Valencia, Dortmund, Monaco, hvor de har fået fuld tid og spillet imod de bedste i verden og slået dem.

Sådan burde det også være med North. Når CS er så stacked som det er, hiver man ikke bare en op der gør det godt mod tier 3.
#3 OJ1738
2017-10-01 19:04
tl;dr

-aizy
+jugi
#19 FleaK
2017-10-02 15:07
+1
#23 Johnnyw0w
2017-10-04 15:55
-aizy
+up and coming yung prodigy 0skarJ????
#42 nic0w
2018-01-10 15:11
+1 OskarJ all-round flækmaskine
#4 Phy
2017-10-01 19:20
Den eneste måde North får fingre i ham er ved at JUGI ikke underskriver en forlængelse af sin kontrakt. Jeg tror der er større chance for at se JUGI tage AWP rollen i Astralis når Device engang skal videre. Nu har Device også været rygtet væk et par gange, så mon ikke det move sker næste gang Faze ringer.
#5 RomanEmpire
2017-10-01 19:21
Hvem fanden skulle han erstatte på FaZe, de er allerede hjernedødt stacked :D
#6 Phy
2017-10-01 19:25
Tror kun man har valgt guardian fordi man ikke kunne få Device, og mon ikke de gerne dropper ham hvis Device viser interesse i at skifte og penge skulle ikke være et issue for Faze :-)
#7 RomanEmpire
2017-10-01 19:31
Interessant. Jeg har sgu aldrigt hørt det om device før, har du noget source på hvor du har læst det fra? Ikke fordi jeg siger det ikke passer, eller vil lege politimand, jeg er bare nysgerrig :)
#10 Phy
2017-10-01 21:04
Som jeg skrev til at starte med, så er det blot rygter men de har floreret blandt pro spillerne længe. Jeg ved ikke om der er sandhed i dem, men jeg tror mere på dem end dit scenarie. :-)
#20 Phoey
2017-10-02 18:19
Har heller aldrig hørt om de rygter. Hvor har du dog set dem henne?
#36 strogie
2017-10-06 06:34
jeg tror det er en and
#8 Zherman
2017-10-01 19:59
På papiret ligner det jo en god ide, og cajunb bliver aldrig en world beater med AWP'en, hvor jeg også er af den mening, at de alt for ofte går efter den på T-siden, og det hæmmer dem. cajunb er en bund solid rifler, og pt. har han alt for ofte AWP'en i hånden og i North's tilgang til runderne, så har en reelt en 'support-AWP-rolle'. Han får det til at funke, men i min optik er det spild af ressourcer, og leder også over i, at en -X +jugi kommer til at kræve et skift af roller og prioriter på holdet. En AWP'er som jUGI skal have mere plads og feedes noget mere, hvilket kommer til at ske på bekostning af enten k0nfig eller valde.

Så kan man self. pege på FaZe og sige 'Det funker der', men de har også en helt anden tilgang til spillet, og vælges den, som de forsøgte længe efter aizy joinede fremfor rubino, jamen så mister MSL en enorm del af hans værdi. Så er det ikke kun en, men to personer der skal hentes ind. Man kan jo bare se på, hvor mange ressourcer og plads dev1ce får, og han får det til at spille og se let ud, men man skal sgu ikke, hvor mange ting der sker omkring ham når han gør X, Y eller Z.

Hvis man skulle sidde og snakke om måder, hvorpå North kan stige, så må man se på deres tilgang til forcebuys. Det er så vanvittigt at så få af spillerne går efter Deagles og en pick-style, når de har så sindssygt individuelt skilled spillere. Samt at cajunb næsten altid sidder på AWP'en, uagtet om det giver mening ift. modstanderen, mappet og situationerne.
#9 b0ychild
2017-10-01 20:37
valde
JUGi
cajunb
aizy
k0nfig
#11 ZARQ
2017-10-01 21:11
Hvem ville du ha til og calle på det hold så cajun eller?
#12 arseface
2017-10-01 21:16
Fint indlæg og jeg er helt enig med din konklussion. North er så vanvittigt handicappede over ikke at have høj nok kvalitet på AWP'eren. Jeg har dog svært ved at se at f.eks. Astralis' eller SK's lineup er nævneværdigt stærkere. De har også et par åbenlyse svagheder, så North er afgjort kommet tættere på top 3 gennem det sidste halve år. Som jeg ser det er G2 og måske Faze klart de bedste hold, og North indgår i en pulje med Astralis og SK i forfølgerfeltet.

Jeg tror dog ikke på at Aizy ryger. Efter deres DH sejr postede MSL en kærlig selfie med Aizy hvor han skrev noget i stil med "bedste holdkammerat og ven nogensinde". Aizy og Cajun er nogenlunde lige ustabile og svingende, så jeg føler mig helt overbevist om at Cajun ryger, da MSL i så uerstattelig. Mertz eller Jugi tager over. Det ligger nogenlunde ligefor at Heroic og North bytter Jugi for Mertz og en pose penge, når de bliver trætte af at se KennyS smadre Cajun i alle deres dueller. Alternativt tager de Mertz der har alle muligheder for at udvikle sig som Jugi.
#13 Martin
2017-10-02 08:49
Fed blog Roma!

Mertz bør overtage AWPen på Norths hold når tid er. Hvis de ikke rykker ham op, så har det akademihold imo ikke nogen berettigelse.

Jugi til Astralis må ligeledes være det naturlige for ham. Kunne man tænke at device røg på en riffle i stedet?
#15 klimox
2017-10-02 09:56
Jeg tror ikke Device ryger på riffle, syntes jeg har hørt, at han gerne vil spille med AWP. Man lader vel også Ronaldo løbe rundt hvor han vil :D
#16 TheSmilingGun
2017-10-02 10:39
Hvis man lod Ronaldo løbe rundt i eget målet, så ville det da være dumt ;) :P
#17 klimox
2017-10-02 10:58
Det ville helt klart være træls for offsiden.. :D
#18 TheSmilingGun
2017-10-02 11:26
Yeah xD :P
#21 Phoey
2017-10-02 18:26
Korrekt. Dog synes jeg at Martin's scenarie er fedt. Er jeg virkelig den eneste som kan huske hvor hjernedød en riffler Device var? Jeg tror han ville være endnu bedre som hybrid, så kunne han bare tage awpen når han ville, eller hvis de havde 2 - Hvilket oven i købet virkede ekstremt solidt mellem kNg og Hen1.

Jeg ville nyde et lineup bestående af; Gla1ve, Kjaerbye, Xyp9x, Jugi og Device.
Ydermere ville jeg synes det åbnede døre for de andre hold.
North ville kunne komme af med Aizy og trække en noget stærkere Dupreeh ind på holdet.
MSL, Dupreeh, K0nfig, Valde, og så opad ranglisten med Mertz.
Ydermere ville Heroic kunne få den erfaring jeg føler de mangler i truppen.
Snappi, Moddi, Niko, Cajunb og Es3tag lyder for mig som et drøn lækkert lineup hvor Cajunb stadig kan få lov at udfolde sig med awpen, og måske genfinde hans tidligere stjerneform.
Et nyt hold kunne også skabes. Måske noget med Cadian, Tenzki, Aizy, Pimp og Magisk?

Det ville for mig give 4 danske stjerne lineups.
#14 klimox
2017-10-02 09:56
Rigtig god blog! Bliv endelig ved med at at skrive dem :)
#22 noche
2017-10-04 15:43
Forstår ikke man anser MSL for at være uerstattelig. Der er KarrigaN, hvis han skulle få lyst til at komme "hjem". Snappi hos Heroic ser jeg som individuelt bedre, og jeg har en tiltro til at dette også gælder taktisk pga spillestilen. Sycrone kunne på sigt blive en trussel, hvis han kan finde et højere individuelt niveau frem. Jeg ser personligt ikke det store lys i MSL, som ofte er for offensiv i forhold til hans kvaliteter. Heldigvis har han været god individuelt på det seneste, hvilket har bragt dem et niveau op, og han har helt sikkert udviklet sig meget siden jeg sidst havde mulighed for at stå bagved og følge med. Som outsider kan LOMME vel også nævnes, hvis der skal kigges erstatninger. Som umiddelbare minimale forbedringer ser jeg dog de to førstnævnte.

Jeg er helt enig i det Martin skriver. Hvis man ikke rykker mertz op på førsteholdet, så har akademiholdet ingen berettigelse. Så er det bare endnu et hold i rækken, og som er låst til specifikke turneringer...fedt...
#24 RomanEmpire
2017-10-04 17:54
>Forstår ikke man anser MSL for at være uerstattelig

Hvem er "man" - Fordi hvis det er mig du hentyder til ser jeg ham på ingen måde som uerstattelig. Men som jeg argumenterede for, kan jeg ikke forsvare at de få procenter Snappi "potentielt" ville give, ville være det værd, når man skal skifte hele lortet ud, lave en tilvændingsperiode, og man har ingen idé om hvordan han ville virke med coachen eller om det overhovedet ville blive bedre. Snappi er ikke SÅ vild, at man bare ved det er bedre. Så det er et unødigt stort sats.

>Jeg er helt enig i det Martin skriver. Hvis man ikke rykker mertz op på førsteholdet, så har akademiholdet ingen berettigelse. Så er det bare endnu et hold i rækken, og som er låst til specifikke turneringer...fedt..

Forstår SLET ikke at i ser det på den måde. CS er jo på ingen måde sammenligneligt med fodbold. Hvor man kan arbejde sig op fra en organisations serie 5 hold til første holdet. Det North spiller CS på er så vanvittigt "stacked" at det ville være vanvittigt hvis man bare ville kunne tage en academy spiller ind, i sær når der kun er 5 på et hold. Hvilket betyder at hver enkelt spiller skal bære en ENORM vægt. Kontra at være et talent, der bare bliver skiftet ind de sidste 20 minutter når der er 10 andre veteraner på banen, og man er foran 5-0.

Tbh så forstår jeg ikke rigtigt academy holdenes rolle i CS nu. Er ikke helt sikker på at jeg forstår hvad idéen er ved det. Dog at sige der ikke er nogen mening med dem hvis de ikke bare bliver rykket op til første holdet er sgu at se det lidt sort på hvidt. De støtter den danske scene på sigt, de kan få løn, og potentielt tjene penge på at deres spillere bliver sendt videre til større hold som f.eks "Heroic". + de kan repræsentere North i en masse mindre turneringer og dermed får de også exposure og mere for sponsorpengene den vej, da der er mere repræsentiv action. Samt den der spiller for North Academy får løn, gode resourcer og en masse ud af at spille for holdet rent udviklingsmæssigt, og selv hvis du ikke kan spille de største turneringer, tror jeg sgu mange mere end gerne ville betalt for at spille CS og de spille de turneringer alligevel, da det er en drøm for en del mennesker.
#26 noche
2017-10-05 17:24
Du forstår da godt hvorfor vi ser akademi hold på den måde? Du skriver i hvert fald årsagen til hvorfor vi andre anser akademiholdet til at have ingen rolle.
Hvis det var for at gemme talenter til eventuelt videresalg, så kunne man lave en separat organisation med anden ledelse . Denne organisation kunne man så invitere ind til at spille fra samme sted som hovedorganisationen for der er intet regelsæt imod den slags endnu, så vidt jeg ved. Fordelen ville være, at begge hold ville kunne konkurrere i samme turneringer. Minusset ville være at have én kransekagefigur til at styre holdet og ledelsen, hvilket man ofte har alligevel.
#27 RomanEmpire
2017-10-05 17:29
Du forstår da godt hvorfor vi ser akademi hold på den måde? Nej det gør jeg ikke helt, og ja jeg er uenig i den måde dig og Martin ser academy hold på i CS. Hvor man rykker folk op.

Giver absolut ingen mening at hvis North spiller i superligaen, og North academy spiller i serie 3, men Heroic spiller også i superligaen, at så tager man en spiller fra serie 3, kontra et andet superliga hold.
#28 noche
2017-10-05 17:45
Overdrivelse fremmer forståelsen?

Det du referer til er holdets niveau, men du ser bort fra individets niveau og potentialet deri. Der er ikke særlig langt individuelt fra North Academy til North. Der hvor der er langt er på det holdmæssige plan, men det betyder ikke at en spiller ikke burde kunne skifte, hvis det er den rigtige.
Baggrunden for at have et akademihold er netop, så du kan lave de samme rammer omkring spillerne og give dem samme metoder at arbejde ud fra, så en af spillerne netop kan tages ud, og sættes i stedet for en anden. Hvis dette ikke er tilfældet er der ingen grund til at have et akademihold.
#30 RomanEmpire
2017-10-05 17:54
"Det du referer til er holdets niveau, men du ser bort fra individets niveau og potentialet deri"

På ingen måde. Hvis mertz var så fantastisk god og bedre, end JUGi, så tror jeg sgu nok at Astralis, North eller Heroic allerede havde snuppet ham.

Desuden hvis han har potentiale til at komme på de hold. Så skal han jo videre i systemet fremfor at spille på et t4-3 hold, så kan netop kan bevise at han har det potentiale, præcist ligesom at JUGi gør lige nu.

"Hvis dette ikke er tilfældet er der ingen grund til at have et akademihold."

Well igen, jeg kan sgu ikke snakke for de organisationer med academi holds vejne, eller hvad fanden de vil med dem. Men jeg kunne da sikkert finde på en masse grunde, men om jeg er enige med dem er en anden sag.

Men somsagt jeg kommer bare til at gentage mig selv. Det giver ingen mening at hive en fin profil fra t4 op på et t1 hold, når der er en fin profil fra et andet t1 hold der har langt mere erfaring mod t1 hold, og har bevist sig selv imod t1.
#37 noche
2017-10-06 19:56
Hvorfor skulle de det? Astralis har device, Heroic har Jugi? Deraf din egen ide omkring at se på North. Hvis du skal smide mere hundrede tusinde for Jugi for et skifte fra Heroic til North, hvorfor så ikke overveje muligheden om at gøre det gratis og tage mertz. Ja han mangler flere kampe end fx jugi på et højere niveau, men det er ikke ensbetydende med at han ikke kan fungere og passe ind. Tværtimod har han en fordel af at skulle komme fra et lignende system, hvis man ellers give akademitanken bare lidt retfærdighed.
Mertz er blot et eksempel, og ikke givet at løsningen er bedre.

Du måler holdene, og du gør det igen i stedet for spilleren. Du snakker om fx mertz, som om hans nuværende potentiale er T3-4, og kun hvis han kommer højere op, så kan potentialet løfte sig. Det er en HELT FORKERT måde at anskue tingene på. Spillerens potentiale ligger i ham selv, ikke i holdets præstationer. Og det tiltrods har han fx spillet godt op imod HR, som ofte driller de helt store. Et hold er ikke bedre end sit svageste led og dårligste dag.

Vi er enige i at Jugi i øjeblikket er en bedre spiller end mertz, jeg vil sågar sige, at han har mere potentiale, men ikke fordi han spiller hos Heroic og derved er placeret det højere. Jeg ville have sagt det samme for over et år tilbage. Det ligger som jeg siger helt og holdent hos individet.

For mange mange år tilbage spillede jeg mod et hold der hed Biowar omkring oprykning til EPS Germany (vi kunne selvfølgelig ikke rykke op grundet vores blandede nationaliteter). På dette hold var der en spiller, der hed approx, hvor du kunne mærke potentialet i spilleren, og efter en sæson i EPS skiftede han fra det lavere rangerede PoD hold (Biowar under ny organisation) direkte til toppen. Han var med ET en stjerne og dominerede EPS de næste mange år. Og jeg kan blive ved med at nævne eksempler på spillere, der har sprunget dine såkaldte tiers over, og faldet fuldstændig på plads alene baseret på deres talent. Det er ikke nødvendigt at skulle igennem dem, hvis du har det rette potentiale.
#38 RomanEmpire
2017-10-06 20:21
"men det er ikke ensbetydende med at han ikke kan fungere og passe ind. "

Det ved man jo aldrigt. Synes bare det er et vanvittigt kvantespring at tage niveau mæssigt. Kan slet ikke se at det passer til den naturlige udvikling jeg personligt mener at han har brug for. Kun folk der er decideret fantom talenter kan jeg se lave de spring hvor det giver mening.

Men igen, jeg læser hvad du skriver og dine begrundelser, og kan selvfølgeligt godt se dine pointer og meningen med dem. Men igen, så forstår jeg bare ikke at folk vil tage så stort et sats. Når man har et alternativ der er "field tested" på det niveau. Samt man så netop kan give mertz den tid han har brug for på Heroic til at bevise sig selv og udvikle sig i et mere naturligt tempo.

"Du måler holdene, og du gør det igen i stedet for spilleren"

Mertz han gør det fornuftigt på den niveau han spiller på, og det er det som jeg bedømmer ham efter. Som skrevet tideligere kan jeg ikke se at han har et fantom niveau der retfærdiggøre at han skal springe et udviklingsled over og gå direkte til tier 1 toppen.

Hvis vi skal snakke om unge folk der havde et fantom niveau vil jeg snakke ville jeg nævne s1mple og NiKo før de slog igennem. De er måske undtagelserne der havde niveauet fra t3-4 teams til at hoppe direkte op på top tier 1 teams som unge talenter uden meget t1 erfaring. Og i dag er niveauet højere en før, så at springe et led over er altså ikke det samme som det var for 5 år siden. Hvor halvdelen af scenen var amatører og tilsvarende "øl bold" niveau i CS.

Jeg er fuldstændigt enig med dig at individets skill og potentiale ikke har noget med holdet og holdets resultater at gøre til en hvis grad. Så hvis jeg har givet en anden opfattelse så beklager jeg. Ændre dog ikke på at jeg ikke er enig, hvis din holdning er at mertz er klar/har gjort sig fortjent til at spille for North ;)
#25 MattShades
2017-10-04 23:59
Jeg er også enig i en del af dine pointer. Jeg ville til en hver tid holde CajunB på holdet, men synes som dig, heller ikke, at hans awp byder nok ind. Dermed ikke sagt, at han er en dårlig awp spiller, for han er fantastisk træfsikker på de "nemme" skud, men jeg synes ikke, at der er nok af det sprudlende awp-spil, som kan åbne kampene op, når North møder modstand. Tilgengæld synes jeg også, at Cajunb er utrolig stærk i pistolrunderne og jeg huske ham som enorm cluth fra hans riffletid, så jeg ville gerne se ham i en mere tilbagetrukket rifflerolle og dermed få en mere "flashy" awpspiller ind på holdet.

Det kunne sagtens være Jugi, som ser helt fænomenal ud, men det kunne også sagtens være Mertz, som helt sikkert også spiller til, at han burde han en chance mod de helt store. Jeg ville, som hold, ikke købe Jugi før, at jeg havde testet Mertz af i en længere periode.

Mht. hvem de så skulle slippe i stedet for en ny awper, så kan jeg, desværre, ikke se andre end Aizy forholde holdet. Jeg havde virkelig håbet, at han ville finde tilbage til før-Faze-tiden, og bevise alle sine kritikkere, at han stadig kan være en superstjerne, men det ser bare ikke ud som om, at han kan komme helt derop igen. Det ville ellers være vildt med både Konfig og Aizy på topniveau.
#29 noche
2017-10-05 17:49
Aizy havde en fantastisk periode under FaZe lidt inden skiftet, og jeg tror de håbede på at få den aizy i stedet for, men tilgengæld er deres samlede niveau steget siden han kom med, og der kan være nogle baggrundsting som har gjort, at han har været en af katalysatorerne til fremdriften eftersom det ikke er alt vi kan se og høre.

cajun kunne samtidig spille 2. awp på bestemte maps, som CT, hvor det kan være en fordel - cache, train, overpass fx.
#33 MattShades
2017-10-05 19:51
Det skal nok passe, at han havde det, men som jeg husker hans tid i Faze, set over hele perioden, så var han langt fra det, som han viste i Dignitas og jeg tænker, at det var den gamle Dignitas Aizy, som man håbede på at få tilbage - og det var også den Aizy, som jeg havde håbet på at se i North. Jeg synes, at det var det helt rigtige, at hente Aizy hjem på daværende tidspunkt. Han har det helt sikkert i sig.

Jeg er ikke sikker på, hvad din overordnet holdning til deres lineup er, når du nævner Cajun som second awp?
#35 noche
2017-10-05 21:48
Det sidste var i forhold til dit midterste stykke, hvis de hæv en primær awp spiller ind.
#31 MattShades
2017-10-05 19:43
Det skal nok passe, at han havde det, men som jeg husker hans tid i Faze, set over hele perioden, så var han langt fra det, som han viste i Dignitas og jeg tænker, at det var den gamle Dignitas Aizy, som man håbede på at få tilbage - og det var også den Aizy, som jeg havde håbet på at se i North. Jeg synes, at det var det helt rigtige, at hente Aizy hjem på daværende tidspunkt. Han har det helt sikkert i sig.

Jeg er ikke sikker på, hvad din overordnet holdning til deres lineup er, når du nævner Cajun som second awp?
#32 RomanEmpire
2017-10-05 19:48
http://prntscr.com/gtphtc - Klik der når du svarer folk brother ;)
#34 MattShades
2017-10-05 19:51
Det synes jeg nu også at jeg havde, men åbenbart ikke. :/

Kan man kun redigere sine “svar” og ikke sin “kommentar”?
#39 sirr
2017-10-20 10:17
Fed blog med nogle gode inputs. Følger ikke selv nok med til at kunne sige hverken fra eller til ift. hvem der kunne erstatte hvem.

Men jeg tror du har fat i noget ift. samarbejdet mellem MSL og ruggah er key og giver dem en fordel ift. mange andre hold. Jeg er selv en af dem der i lang tid ikke mente MSL var god nok til toppen og følte ofte han blev båret en stor del af vejen, men han har flere gange bevist at han hører til "deroppe" - om det så er top3 eller ej, kan jeg ikke sige.
#40 RomanEmpire
2017-10-20 18:14
Tak for rosen. Synes jeg kan huske dit nickname. Om det er fra xplayn, gaming.dk eller begge er svært at sige. Men meget fedt at kunne genkende folk fra "gamle" dage.

noche og dig med en gul bold på xplayn, hvis jeg husker rigtigt ;)
#41 sirr
2017-10-23 12:43
Det var så lidt.

Hehe, de sidste par år på xplayn husker jeg ikke helt - synes ikoner, farverne, admins og redaktører skiftede en del. Men jeg har bestemt brugt meget tid på scenen de i 1.6 og CSS hvorefter IRL tog over for mig ;-)!
#43 hodor
2018-01-25 17:23
true
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere