Opret Log ind
Anmeldelse af Zowie G-SR & Zowie Camade
Skrevet af: byx    31. marts 2017 23:06      
Som en efterfølger til vores tidligere anmeldelse af Zowie P TF-X musemåtten som kan ses her http://www.dust2.dk/Blog/22-anmeldelse-af-zowie-p-.. er det endelig blevet tid til at se nærmere på den ekstremt populære Zowie G-SR Gaming Mousepad.

Det er ingen hemmelighed at jeg personligt har set meget frem til at anmelde lige præcis den her musemåtte, og det er der mange grunde til.

Jeg var meget imponeret over den oplevelse jeg havde med P TF-X modellen fra Zowie selvom det ikke ligefrem er den mest brugte eller omtalte musemåtte på markedet for gaming, og siden Zowie G-SR er en af de mest benyttede musemåtter for de bedste Counter-Strike: Global Offensive spillere i verden, har min nysgerrighed været ret stor de sidste par måneder.

Udover at give jer mine tanker omkring Zowie G-SR, vil jeg også tage et nærmere kig på deres ledningsholder kaldet Camade, som også er lavet af Zowie.

Nå, nu er det vist nok med introduktionen, lad os komme ned til detaljerne og se nærmere på Zowie G-SR!

http://imgur.com/4ltmpND

Design & Specifikationer

Large Model
Cloth Surface
480 x 400 mm Size
3.5 mm Thickness
100% Compatible with all types of mice

Information fra Zowie

“SR is the answer for gamers that enjoy the comfort of a soft rubber base in a cloth mousepad. The newly developed soft rubber base is 100% flat, providing comfort while maintaining a consistent glide across the mousepad to ensure the best performance is met. SR comes in two sizes: G-SR (large) and P-SR(small).” - Kilde http://zowie.benq.com/en/product/mouse-pad/sr/g-sr..

Valget For Mange af De Bedste CSGO Spillere

Hvad der gør en bestemt musemåtte den bedste til Counter-Strike: Global Offensive vil altid være et spørgsmål om personlig smag, men det er ingen hemmelighed at størstedelen af de bedste spillere i verden bruger Zowie G-SR.

Device, FalleN, Xyp9x, NiKo, apEX, ChrisJ, Oskar og mange flere bruger denne musemåtte, så mine forventninger var naturligt meget høje inden jeg fik pakken fra Zowie.

En ting omkring Zowie G-SR som jeg altid har fundet ret interessant er det faktum at mange spillere fra hele kloden har gået til ekstreme længder for at få præcist den her musemåtte i den ældre blå version. Så vidt jeg ved er både denne som jeg har modtaget, som er i sort, og den blå version, identiske.

Hvis du ikke er vild med det diskrete sorte design har Zowie også lavet en limited edition af G-SR til HLTV.org som giver et mere visuelt design som du kan se nærmere på her

http://zowie.benq.com/en/product/mouse-pad/sr/g-sr..

Både størrelse og tykkelse er identisk med den sorte G-SR, men det er også muligt at bestille modellen G-SR+-SE som har en tykkelse på 5 millimeter som den eneste forskel fra den førstnævnte udgave. Denne kan du se her

http://zowie.benq.com/en/product/mouse-pad/sr/g-sr..

Udpakning & Indtryk

http://imgur.com/D1hqfA5

Så meget Zowie på et enkelt billede!

Det tog mig ikke mere end 2 sekunder at sætte min morgenmad på pause da pakkemanden ringede på min dørklokke og leverede pakken fra Zowie. Jeg var nu endelig klar til at få min nysgerrighed tilfredsstillet!

Efter at have fået musemåtten ud af pakken startede jeg med at røre ved overfladen, og det var en ret spændende oplevelse. Sammenlignet med SteelSeries QcK, som også er en meget populær musemåtte iblandt gamere fra alle verdensdele, er Zowie G-SR langt mere fin-vævet i overfalden, og den føles også mere slidstærk. Det var i hvert fald mine første tanker.

Gummi-basen føles solid uden at være svær at flytte rundt på hvis man ønsker det, og jeg kan ikke klage over størrelsen på Zowie G-SR. Sammenlignet med min nuværende musemåtte som er Goliathus Speed i Large fra Razer, er Zowie G-SR lidt større og det er noget jeg byder varmt velkomment da jeg som regel justerede min daværende Razer musemåtte til mit skrivebord når jeg skulle spille CSGO da jeg altid manglede et par centimeters råderum.

Mine settings i CSGO er 1.1 sensitivity med 800 dpi og ingen acceleration, bare for reference.

G-SR til Gaming

Efter at have fået alt på plads var det tid til at hoppe ind i CSGO og se hvordan G-SR ville klare sig og fornemmes når der skulle skydes headshots.

Den glatte overflade føles hurtig, pålidelig og balanceret. Sammenligner jeg Zowie G-SR med min nuværende musemåtte, Goliathus Speed fra Razer, er forskellen på de to ret stor.

Hvor Goliathus har en glat, ja nærmest sæbeglat overflade som til tider kan føles en anelse for hurtig, føler jeg at mine bevægelser er noget mere kontrollerede med Zowie G-SR på trods af at overfladen her også er meget gnidningsfri og kører som en leg.

På Goliathus bevæger min mus sig næsten dobbelt så langt med et lille skub som den gør på G-SR, så det giver en ide om hvordan overfladen på de to musemåtter adskiller sig fra hinanden.

Inde i CSGO tog det mig noget tid til at vænne mig til G-SR, men efter at have spillet et par timer synes jeg at fornemmelsen af musemåtten blev meget familiær, og jeg havde ingen problemer med at tilpasse mine bevægelser til G-SR.

Jeg blev i det hele taget hurtigt bekendt med G-SR, og selv de hurtigste swipes eller 180 grader vendinger føles som en leg!

G-SR Sammenlignet med Zowie P TF-X Mousepad

Som jeg tidligere har nævnt min forrige anmeldelse af Zowie P TF-X musemåtten, tænkte jeg det ville være en god ide at sammenligne de to i forhold til hvordan de adskiller sig fra hinanden.

Hvor G-SR og P TF-X musemåtterne er identiske i design, så ligger forskellen i den overflade de hver især er lavet med. P TF-X har en hybrid-overflade som kombinerer fornemmelsen af en stofmusemåtte med de hurtige bevægelser man kender fra musemåtter med en plastik-overflade.

http://imgur.com/ltzBTLs

Lig mærke til at forskellen i størrelsen på de to musemåtter skyldes at G-SR er en Large model, og P TF-X er den lille version af sin egen serie. Det er også muligt at få den større version af TF serien som hedder G TF-X som også er på 480 x 400 mm præcist som G-SR.

http://imgur.com/3IYtKMy

P TF-X øverst, og G-SR i bunden!

Som man nemt kan se på dette close-up billede af Zowie G-SR & Zowie P TF-X, så er forskellen på de to overflader ret iøjnefaldende.

Det er svært for mig at sige hvilken en af de to jeg specielt foretrækker. Hvis du vil have en meget hurtig musemåtte med den klassiske plastik-overflade, er det helt klart TF serien du skal se nærmere på, hvorimod SR serien giver en lidt mere balanceret overflade med både kontrol og gnidningsfri overflade.

Anderledes End Andre Stofmusemåtter

Som man kan se på de to billeder ovenfor, har Zowie G-SR en ret unik overflade. Den er meget fin-vævet i stedet for at være af et solidt materiale over hele musemåtten som på f.eks. Razer Goliathus og SteelSeries QcK.

Dette faktum giver mig den tanke at G-SR vil kunne holde længere end de to andre musemåtter da mange også ved at Goliathus Speed og QcK har til vane for at føles slidte efter 6-12 måneders brug.

Det er dog kun min personlige spekulation, men jeg synes alligevel det er værd at nævne.

Pris

Den billigste pris jeg kunne finde hos en dansk forhandler for Zowie G-SR er 304 kroner inklusiv fragt, hvilket jeg synes er en meget fair pris.

For mig personligt, er der ingen smalhuller i forhold til Zowie G-SR, hverken i forhold til størrelse, brug eller andet man kunne komme i tanke om. Dette kombineret med en stof-overflade og en solid gummi-base, synes jeg at der er ret god værdi i dette produkt til lige over 300 danske kroner.

Konkurrerende musemåtter som dem nævnt i denne anmeldelse går for stort set det samme, så det burde ikke være noget problem at tage Zowie G-SR med i dine betragtninger hvis du skal ud at finde en ny musemåtte hvor gaming er den største prioritet.

Zowie Camade

http://imgur.com/9QhXTmu

En Mouse Bungee som de hedder i daglig tale, er et ret fedt produkt, og heldigvis havde Zowie også valgt at inkludere deres udgave af sådan en i den pakke jeg modtog fra dem. Camade er navnet, og siden jeg ikke har haft sådan en fætter før så jeg frem til at kunne fjerne det dobbeltklæbende-tape jeg har haft påsat min skærm indtil nu som holdte styr på ledningen til min mus.

Camade er lavet af plastik/metal og et meget brugervenligt design uden de store dikkedarer. Du tager bare din mus og holder en finger på ledningen i forhold til længden på kablet så det passer til din musemåtte og sensitivity og sætter det fast på de to holdere bag på Camade. Nu kan du bevæge din mus rundt uden at bekymre dig om at ledningen falder af musemåtten eller andet.

Du kan også tilpasse positionen på selve Camade så den passer i forhold til dit skrivebord og dine personlige præferencer.

http://imgur.com/bqh564f

Her kan du se at ledningen på min mus er tilpasset i forhold til størrelsen på Zowie G-SR!

http://imgur.com/9QgSQ8v

Her ser vi Zowie Camade bagfra hvor ledningen er placeret i de to holdere for størst mulige beskyttelse!

Med en pris på 199 danske kroner (Webhallen.com, red.) er Zowie Camade en cool lille gadget at have hvis du gerne vil sikre de mest optimale rammer for dine fremtidige frags i CSGO og andre spil.

Camade gav mig i det hele taget den klassiske følelse af ”Du ved ikke hvad du har savnet før du har prøvet det” – og således vil jeg varmt anbefale enhver seriøs gamer at få fingrene i dette produkt.

Konklusion

Det har været en stor fornøjelse at teste både G-SR musemåtten og Camade fra Zowie. Som tidligere nævnt har min nysgerrighed og forventninger været meget høje med disse to produkter, og endnu engang har Zowie bevist at deres produkter virkelig er lavet til seriøse gamere.

Jeg har ikke fundet nogle punkter hvor jeg følte disse to modeller havde fejl eller mangler. Det er altid ret overraskende når man tester produkter og ikke føler at der er synlige grunde til forbedringer, men det er konklusionen i denne omgang.

Både Zowie G-SR og Zowie Camade får højest mulige point i min bog, og jeg kan kun give min største anbefaling til begge produkter for dem som læser denne anmeldelse.

Selvom G-SR bliver brandet som en stofmusemåtte, finder jeg stadigvæk overfladen unik i forhold til andre musemåtter indenfor samme kategori som jeg har testet igennem årene, og jeg ret sikker på at alle der prøver G-SR vil blive positivt overrasket over materialerne der er blevet brugt.

Med en overflade som føles hurtig i forhold til andre musemåtter med en plastik-overflade, og dog alligevel har samme følelse af kontrol som en stofmusemåtte, er dette et produkt du bør kigge nærmere på efter min mening.

Jeg kan nu sagtens forstå hvorfor så mange af de bedste CSGO spillere i verden bruger Zowie G-SR som deres foretrukne musemåtte, og jeg har ikke tænkt mig at gå tilbage til en af de andre jeg har liggende på mit skrivebord.

Godt gået Zowie!

Du kan læse mere om både G-SR musemåtten og Camade her

http://zowie.benq.com/

Tidligere Anmeldelser af Compass Gaming

Zowie XL2540 240 hz eSport Monitor (byx)

http://www.hltv.org/blog/13396-review-of-the-zowie..

Zowie XL2540 240 hz eSport Monitor (rex)

http://www.hltv.org/?pageid=135&userid=513969&..

Zowie P TF-X Mousepad

http://www.hltv.org/blog/13450-review-of-the-zowie..

HyperX Alloy FPS Mechanical Keyboard

http://www.hltv.org/blog/13592-review-of-hyperx-al..

HyperX Cloud Revolver Headset

http://www.hltv.org/blog/13609-review-of-hyperx-cl..

Sennheiser GSP 300 Headset

http://www.hltv.org/blog/13641-review-of-sennheise..

Maxnomic Classic Office eSport Chair

http://www.hltv.org/blog/13659-review-of-maxnomic-..

SteelSeries Rival 700

http://www.hltv.org/blog/13696-review-of-steelseri..

Corsair Harpoon RGB Gaming Mouse

http://www.hltv.org/blog/13699-review-corsair-harp..

SteelSeries Arctis 3 Gaming Headset

http://www.hltv.org/blog/13745-review-of-steelseri..

Headsets

http://www.hltv.org/?pageid=135&userid=513969&..

Mouse guide

http://www.hltv.org/?pageid=135&userid=513969&..

Zowie Mice

http://www.hltv.org/?pageid=135&userid=513969&..

Monitors

http://www.hltv.org/?pageid=135&userid=513969&..
#1 Mads
2017-04-01 00:01
Holy fuck xd
#2 byx
2017-04-01 00:05
What's up?
#3 sekke
2017-04-01 01:20
Det er klart en af de bedste musemåtter jeg har haft og jeg har brugt stofmussemåtter siden 04, så jeg har været igennem nogle stykker. :P
#4 byx
2017-04-01 09:01
Haha ja den er super lækker :) jeg fik min første fra ca. 14 år siden. En ægte Steelpad i stål, senere efterfulgt af Icemat. Åh hvilke tider det var!
#5 sekke
2017-04-01 09:43
Ja, begge de to har jeg også været igennem, alt det teflon man skulle have ved siden af, puha. En gammel ven ødelagde sin Icemat i rage til et lan, ved at slå musen igennem den.
#6 byx
2017-04-01 10:19
Hahaha ja jeg glemmer aldrig hvordan jeg sad med en saks og prøvede at klippe teflon korrekt til :D lol!
#7 duargon
2017-11-23 16:06
du ved ikke hvor mange icemat's jeg har smadret :D
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere