Opret Log ind
Vi elsker cheatere/snydere... eller hvad?
Skrevet af: MumaCe    5. juni 2016 22:56      
Det her er egentlig et emne jeg har tænkt over længe. Det skal lige siges, at selv om jeg er skribent her på siden, så er det udelukkende mine egne tanker denne blog udtrykker.

Nårhh... men sagener jo den, at der desværre kan udvikles snyd til CS, og der er selvfølgelig nogle gode spillere der ikke kunne lade være med at prøve det. Derudover kan folk også snyde på andre måder, f.eks. med at frarøve tusinde af personer deres skins og penge. Blandt dem er her nogle navne, som de fleste nok er kendt med: KQLY, Sf, Dazed, swag og steel.

Men udover et VAC ban, en masse flame et par måneder og udelukkelse fra de største turneringer, hvordan har det så påvirket dem? - Jamen de er da stadig en del af den her store scene. swag har været coach fra Cloud9 og spillet lidt små-lans med Dazed og steel, og taler og omgås stadig de store stjener i NA CS:GO. Hvad med KQLY og Sf? Jamen lidt det samme. De vinder et lan nu og her og hygger sig med folk fra Titan og EnVyUs.

Jamen er det ikke også okay og er det ikke synd, at de ikke bare fik et lille ban? NEJ, NEJ og atter NEJ!!!! Forhelved hvor er det useriøst og uanstændigt på så mange måder. Hvad er det for et signal vi sender alle dem som drømmer om at spille på toppen? - At man egentlig godt kan tage en chance og snyde sig til andres penge, lønninger og status, hvis man bare er villig til at modtage en lille straf?

Da de forskellige personer blev tager for snyd, var alle ude og sige "Føj, føj, føj", men så snart det bliver hverdag igen, så har vi ikke noget i mod, at de får en fin løn for at være coach eller vinder penge til andre events. Altså sågar bettingsider sponsorere flere af de her spillere i deres jagt på at blive endnu mere kendte.

HELDIGVIS... har Valve sat en tyk streg under, at de skal udelukkes for altid, og at de ikke en gang må være coaches ved deres events. Det er sådan det skal være. Burde de have fået en straf, hvor der er en tidshorisont på? Ja måske, men straffen skulle alligevel have været tilpas høj (2-4 års udelukkelse), da det er en seriøs "forbrydelse" de har begået imod hele scenen og dens integritet.

OG... så pisser det mig endnu mere af, at CS:GO Danmark, som egentlig gerne vil virke mere og mere seriøse, faktisk skider på, om folk har snydt eller ej. Sry2say, men det er satme ikke okay, når man gerne vil virke mere og mere som nogen man kan stole på. Nu deltager jeg ikke selv ved deres turneringer, men min opfattelse er helt klart, at de går efter begrebet "Damage control", hvor at man prøver at tysse på tingene, og lader problemerne forsvinde lidt over tid, så folk har glemt dem.

Min opfordring er, at man skal til at tænke sig om. Snydere/cheatere skal straffes, og de skal straffes så hårdt, at folk ikke bliver fristet. Og generelt bærer en stor del af scenen skylden, hvor man især på den franske sub-top og hele den amerikanske scene kan se, at de slet ikke er modne nok til udviklingen i CS:GO. Desværre ser scenen ikke ud til at udvikle sig i den rigtige retning omkring det her emne....

Sorry for stavefejl/tastefejl/alle andre fejl.
#1 Apnemt
2016-06-05 23:03
Word!
#2 diOnysos
2016-06-05 23:20
+1

Hvis vi skal have Esport op på et ordentligt plan så er det magtpåliggende at lave nogle stramme regler omkring snyd og vacbans, og gerne i samme stil som Valve ligger for dagen. Det er jo ikke for sjovt mere når vi pludselig sidder og spiller om mange penge og prestige så der bør klart ligges et regelsæt som de mest aktive turneringer til slutter sig.
#3 LETHAL
2016-06-05 23:28
Gode pointer, MuMaCe!

eSport er blevet rigtig stort og for nylig også blevet optaget af Dansk Atletik Forbund - og hvad er mon det næste?

Jeg synes derfor, at det er vigtigt for videreudviklingen af CS som eSport, at man slår hårdt ned på cheaters, matchfixing etc, som man ser det i andre sportsgrene. Med mange penge i omløb, vil der naturligt være flere, der prøver at snyde sig til en gevinst, og man bør derfor vise, at snyd er fuldstændigt uacceptabelt.
#4 LETHAL
2016-06-05 23:28
Hvis vi skal drage perspektiv til seven11 sagen, så formåede xanzir at puste til gløden ved at lyve foran hele det danske community i sit interview. Jeg synes simpelthen, at det er alt for uprofessionelt, hvis man vælger at kigge den anden vej, og lade dette passere.

Hvis man lader dem fortsætte med dette line-up, vil det danne præcedens for fremtidige sager, hvilket ville være en skændsel for videreudviklingen af dansk CS. Jeg håber, at diverse admins og arrangører vil være med til at skabe nogle ordentlige rammer for CS i kampen mod cheat, herunder stole på personlige vurderinger i form af demo reviews.

Nul tolerance.
#5 xanzir
2016-06-05 23:44
Så det du/i ønsker er følgende:

Lad os antage at et "på daværende tidspunkt" talent har et VAC banned account inden han nogensinde var på et hold, havde praccet eller spillet nogen form for seriøs CS. Hvad skal der ske med ham? Skal han virkelig bannes for evigt? Skal alle følge op på Valve's STRAMME regelsæt fordi han hyggede sig og aldrig havde troet han ville spille spillet seriøst ELLER i det hele taget på ingen måder tog det lige så seriøst som alle andre der kender ham nu til dags? Jeg har kun set de mest talentløse bots i CS kommentere og have den holdning I har. Men det egentlig ret fornuftigt og bruge sin søndag på dust2. Der har været en del underholdning :D
#6 MumaCe
2016-06-05 23:49
Jamen jeg kan godt se hvad du mener. Men som jeg også skriver i opslaget:

"Burde de have fået en straf, hvor der er en tidshorisont på? Ja måske, men straffen skulle alligevel have været tilpas høj (2-4 års udelukkelse), da det er en seriøs "forbrydelse" de har begået imod hele scenen og dens integritet. "

Generelt synes jeg et 2 års ban er helt fint, og en person som du skriver, bør ikke have problemer med at vente 2 år, hvis han er så "uerfaren". Men jeg synes ikke vi skal begynde at vurdere i hvilken forbindelse man har snydt, for så ender vi i samme uendelige og uduelige diskussion, hvor folk ikke bliver straffet for deres grådighed.

Lige meget hvad, så vil en person som vælger at bruge snyd, bryde sig mod spillets integritet, lige meget hvor gammel, erfaren eller i hvilken omfang man har valgt at snyde. Derfor skal det straffes, hvis personen inden for en forholdsvis nær fremtid ønsker at spille konkurrencepræget CS.
#7 diOnysos
2016-06-06 00:07
Man behøver ikke at følge Valves stramme kurs hvis det var, men nu er der engang udstukket en retnings linie og der er minimum en af jeres spillere som falder uden for dem, da den vac som alle i cs godt ved er reel og er tixum/tarziq's og dermed falder jeres team for langt mere "venligere" regelsæt, men uanset hvordan man vender og drejer denne sag så kender de fleste der bare er lidt inde i dk cs om hele Emre historien og hans nye alias.
#8 b0ychild
2016-06-06 01:12
Et ban i 2 år er fair, hvis det er 'første' gang, bliver man efterfølgende banned igen for snyd, så er det permanent udelukkelse. Så dit vac ban for 3 år siden, er ligegyldigt. Hvorimod Tixum som har et banned faceit account for 5 måneder siden, skulle imo vente 1,5 år med at kunne deltage igen.
#9 Mrnobody
2016-06-06 01:12
Smid lige link ven.
#13 b0ychild
2016-06-06 01:24
https://www.faceit.com/en/players/Further

Tixum havde denne profil linket på sin steam profil da han hed mylanE på gatherdk, da han blev banned igen, så købte han bare et nyt csgo account med mange timer og skiftede navn til tarziq, han sad og fortalte mig det på ts fordi jeg sad og hatede på ham inde på gatherdk, hvis han skriver jeg lyver er han verdens største taber :) Det er 100% ham
#15 Mrnobody
2016-06-06 01:25
Ja kan se han har linket det her steam til profilen på faceit

http://steamcommunity.com/id/MYYYL/
#16 b0ychild
2016-06-06 01:26
Hehe, det er vel fjernet inden længe :P
#17 Mrnobody
2016-06-06 01:27
Kan han ikke det er locked til profilen :)
#18 b0ychild
2016-06-06 01:27
Enten er det fjernet fra faceit, ellers er mylanes gamle account pludselig privat... har kaldt det nu :D
#10 grand
2016-06-06 01:16
Det vil jeg også gerne se :)
#14 b0ychild
2016-06-06 01:24
https://www.faceit.com/en/players/Further

Tixum havde denne profil linket på sin steam profil da han hed mylanE på gatherdk, da han blev banned igen, så købte han bare et nyt csgo account med mange timer og skiftede navn til tarziq, han sad og fortalte mig det på ts fordi jeg sad og hatede på ham inde på gatherdk, hvis han skriver jeg lyver er han verdens største taber :) Det er 100% ham
#20 grand
2016-06-06 01:33
Godt så. Jeg kan så fortælle dig situationen. Han var blevet banned på sin main account(den der er lavet youtube video om) for snyd. Efterfølgende spillede jeg et par faceit kampe med ham kort tid efter vi startede GatherDK op. Efter de kampe blev han banned igen på faceit. Denne gang var det dog ikke pga. snyd, men derimod fordi han STADIG var banned på sin main account, så derfor bannede de også den pågældende Further account.

Ergo er den ikke blev banned for snyd, men derimod fordi han i forvejen havde en banned bruger derinde.
#22 b0ychild
2016-06-06 01:35
Der står banned for cheat, det er hans egen skyld at han har prøvet at snyde sig ind på FACEIT igen, han har fortalt mig samme historie, men det ændre ikke på at han har et banned faceit account fra 5 måneder siden... :)
#23 grand
2016-06-06 01:38
Ja, fordi hans tidligere account er banned for snyd - derfor de skriver det på den nye også. Det samme gjorde vi på GatherDK, når vi bannede folk der i forvejen var banned for snyd.

Og hvis du ved hvordan historien er, hvorfor så køre en stemning op på noget du faktisk godt ved ikke er sandt?
#24 b0ychild
2016-06-06 01:40
Hvad er det som der ikke er sandt? Det er vel sandt at han har et account banned fra FACEIT fra den 4-1-2016? Hvad er det jeg skriver der er forkert?
#25 grand
2016-06-06 01:41
Jep, men ikke pga. snyd :)
#26 b0ychild
2016-06-06 01:43
Du forstår ikke min pointe, jeg ved godt at han sikkert kun snød på sin Xqtie account, men han var alligevel dum nok til ikke kun at oprette sig 1, men 2 gange på FACEIT efterfølgende, det blev han opdaget i, og derfor så skal hans ban gælde fra den sidste banned account vel? Om der er tale om snyd eller ej, så har han ikke kunne acceptere at han blev banned for tydeligt snyd på FACEIT, så efter det valgte han at prøve at snyde sin vej igennem systemet og oprette sig alligevel, er det fair for alle dem han har snydt imod?
#27 grand
2016-06-06 01:44
Skal jeg ikke kunne udtale mig om. Jeg kigger bare på, hvad der er fakta og hvordan det hænger sammen i denne her sag.
#28 b0ychild
2016-06-06 01:49
Okay, men fakta er stadigvæk at han har et banned FACEIT account fra den 1-4-2016, det ville han IKKE have haft hvis han ikke havde prøvet at snyde sig igennem systemet og oprette sig igen. Jeg kan ikke se hvornår han blev banned på Xqtie accounten, men hvis han ikke oprettede sig igen, så burde bannet gælde fra Xqtie, det er hans egen fejl at have oprettet sig igen, og fået 'nyt' ban... Men hey, det er jo egentlig også bare min mening, det er ikke fair overfor dem han snød imod, at oprette sig inden sin straf er udløbet
#39 Mrnobody
2016-06-06 12:31
Det bare lidt sjovt at han spiller på faceit nu uden at han er blevet banned?

Da han stadig ikke har ventet 2 år så den med at han får instant IP ban holder vist ikke i retten
https://www.faceit.com/en/players/arziiQ
#32 xone
2016-06-06 10:56
Burde hans nye accounts ikke have ban evasion som grund?

Det var i hvert fald sådan de kategoriserede det tidligere, når man prøvede at lave nye accounts, selvom man var taget for snyd på en gammel account.
#40 MENIX
2016-06-06 14:16
Njoeh, men det er forskelligt hvordan de admins vælger at kategorisere dem (Hvis det er som i overnævnte eksempel).

Nogle vælger bare at hamre cheating, fordi de går efter den tidligere profil - andre tager evasion
#29 xone
2016-06-06 09:00
Ja, det ville fandeme være rart.
#44 zanoj
2016-06-06 15:35
e9
#80 ClinT
2016-06-26 19:03
Synes det er ladt at "ung og dum" skal være en undskyldning. Man ved sq godt hvad man laver selv som 12 årig.. :)
#84 mlky
2016-08-02 22:23
Prøver du at sige at det var tilfældet for dig? For det passer jo ikke.
#85 Mrnobody
2016-08-02 23:35
Savage!
#87 KajusKalorius
2016-08-03 14:07
Ild!
#11 grand
2016-06-06 01:20
Nu blev Steel og co. fra iBUYPOWER ikke banned for snyd, men match fixing, så kan ikke helt se, hvorfor de skal sammenlignes her?
#12 MumaCe
2016-06-06 01:22
Personligt synes jeg at begge "forbrydelser" er lige store forbrydelser imod spillets integritet.
#19 grand
2016-06-06 01:28
Det er der ingen tvivl om. Det kan sammenlignes med alle andre sportsgrene; doping og match fixing.

Men for lige at komme on topic, så synes jeg bestemt ikke at Valve skulle have udelukket dem på permanent vis. Det er simpelthen en alt for hård straf efter min mening. Jeg havde været helt okay med det, hvis det var bundet ud i en længere års udelukkelse, da det havde det omfang det havde, men fuldstændig udelukkelse - det er lige i overkanten.
#21 vaMp
2016-06-06 01:34
Personligt synes jeg straffen for deres throw burde nedsættes. Der var på daværende tidspunkt ingen regler for om hvorvidt det var lovligt at tabe en kamp med vilje. Det er jo før set, også i 1.6, at hold har tabt med vilje da de allerede var sikret sig til playoffs og ville give deres kammerater på andre hold en bedre chance for også at kvalificere sig.

Selvfølgelig er det moralsk forkert set fra deres side. Men synes ikke straffen burde være permanent udelukkelse fra hele spillet da der ingen regler var fastslagt omkring det på daværnede tidspunkt. Personligt synes jeg at snyderi er en større forbrydelse imod spillets interegritet - ihvertfald hvis vi sammenligner det med ex-iBP's situation.
#30 Opal
2016-06-06 10:32
Hvordan skal arrangørerne håndhæve dette?
Jo jo, vi kender naturligvis de fleste spillere på scenen, som kan blande sig i toppen af dansk CS.

Men hvis vi nu tager eksemplet med Seven11, som uden tvivl er dét der har bragt emnet op.
Det jeg læser er en helvedes masse anklager, men ingen kommer med konkrete beviser på noget. Der er ikke andet end "Det sagde han på TS" og "Der har engang været skrevet noget på en steam profil, som han har spillet med".

Det eneste konkrete vi har at arbejde ud fra er VAC, hvis vi vel og mærket med 100% sikkerhed kan sætte person og account i forbindelse. Som andre er inde på i den anden tråd, så er Faceit ikke ligefreem glade for at oplyse os hvorvidt der er tale om demo- eller cheat-ban.

Skal nogen bannes for andet end VAC skal der være uomtvistelige beviser for det, ellers kan det IMO forsvares.
#31 MumaCe
2016-06-06 10:50
Netop det problem vendte jeg også med en anden. I første omgang synes jeg det er noget uprofessionelt at det ikke ser ud til at CS:GO Danmark rent faktisk prøver at holde styr på, hvem der har fået VAC, og bekymrer sig om det.

På den anden side, så lader man snydere få helt frit spil. Hvis du vil have et 100% bevis på at en VAC-konto tilhører en bestemt person, så skal personen jo have deltaget i en af jeres turnering med steam-id'et, hvis i skal kunne få et 100%-bevis, hvilket jo er absurd. Derudover antager jeg, at i ikke gemmer alle steam-id'er fra alle jeres turneringer, så man i det mindst kan føre en slags database.

Så det her med at sætte sig ned, og sige, at man vil have et 100%-bevis er jo som sådan bare at lukke øjnene, og så bare håbe at ingen råber op om det, for ellers skal man gøre folk endnu mere sure.
#33 Opal
2016-06-06 10:57
Vi holder naturligvis styr på hvem der deltager med hvilket steam ID.

Men du må vel også kunne forstå, at man ikke kan dømme nogen ude på indicier..
En tilfældig bruger kan sagtens kaste en påstand op i luften om, at du har en VAC'd steam account og hvis tilpas mange mennesker ikke kan lide dig, så spreder det sig hurtigt.. Vi bliver jo nødt til at have noget konkret vi kan gå ud fra, ellers kan vi ikke dømme folk ude i 1 år, eller mere hvis det skulle komme på tale.

At man vil have klare beviser er netop ikke det samme som at lukke øjnene, men at agere ud fra almindelig praksis.. Du får jo heller ikke en bøde for at gå over for rødt lys, hvis der er nogen der "engang har hørt dig sige det på TS" eller lignende..
#34 Opal
2016-06-06 10:58
(Vi mangler den edit funktion)

Dermed ikke sagt, at vores måde at gøre det på er fejlfri, eller at perioden definitivt er lang nok. Alle der har fulgt med i CS:GO DK initiativer ved, at vi løbende tilpasser reglerne.
#35 MumaCe
2016-06-06 11:06
Problemet i mine øjne er netop det her med, at man sætter sig tilbage og siger "Vi skal have et 100%-bevis, ellers vil vi ikke gøre noget", og det er også fair nok man gør det.

Det betyder bare, at man samtidig siger, at samtlige admins på andre sider og turneringer ikke har kompetencerne til at dømme en anden person for snyd. Dermed overlader man det ikke en gang til Valve's VAC, men til, at man kun kan blive udelukket for snyd, hvis man har fået et VAC ban på et account man har brugt i en CS:GO Danmark turnering.

Altså tager man alle de måder man kan blive taget for snyd rundt om på internationale scene og siger, at kun ved et tilfælde kan man blive udelukket for snyd hos CS:GO Danmark og deres turneringer.

Men det der pisser (undskyld udtrykket) mest af er, at man for CS:GO Danmark's side kun vælger at se et år tilbage. Man kan ved at bruge snyd få en chance for at vinde tusinde og atter tusinde af kroner i jeres turneringer, og så kun risikere et års udelukkelse, det er satme pinligt.
#73 Sander
2016-06-09 13:53
Sorry mumme, men der har jo været flere eksempler, hvor FACEIT admins bare har bannet en som ikke snyder. Hvis jeg kørte en turnering, så ville jeg ikke stole på et demoban fra en helt anden liga/turnering, hvor jeg hverken kender praksis for hvordan den slags vurderer eller kan få udleveret konkrete beviser så som demo, ticks osv.
#74 MumaCe
2016-06-09 14:12
Jamen jeg vil gerne se de beviser. For umiddelbart har jeg ikke set nogen, der har fået faceit ban uden at det er berettiget. Og hvis man ikke kan stole på andre turneringer/ligaer, så giver vi snyderne frit spil til at snyde hvor de nu vil.
#36 zyh
2016-06-06 11:16
Der skal simpelthen bare indføres et Zero Tolerance ban igen, alt det halve fis vi har gang i pt. er jo noget der giver snydere blod på tanden!
Ahh 1 års ban kun? Fuck hvor lækkert gutter, nu vinder vi lige en turnering eller 2 eller måske 30 og så får vi kun 1 års udelukkelse? - Helt snickers :D

Altså snydere har det seriøst for godt og jeg vil væde med at hele lortet sidder og griner af os andre.
#43 zanoj
2016-06-06 15:33
Det vil jeg da virkelig håbe de gør. Ellers er de jo ligeså dumme som resten af os.
Jeg kan i hvert fald sige det sådan her, at jeg ville sidde og grine hele vejen ned til banken, når jeg nu havde rippet 4-5 turneringer for knap 100.000 kr. og så "risikere" at modtage, hvad der svarer til en 2-minutters udvisning! (Fiktivt eksempel). :-)

#DetKanDuVæreSikkerPå
#48 siNde
2016-06-06 17:14
Hvis de beviser du hentyder til ikke er konkrete (mht til bannede accounts i seven11's tilfælde) hvor der står brugte navne som: xanzir, mylane osv., som tilmed er forsøgt skjult med en masse andre random navne efter dem, så vil man jo aldrig kunne knytte personer til accounts der er VAC'et, medmindre personen selv indrømmer det er deres. (hvilket vi jo alle godt ved aldrig kommer til at ske).
Derfor er det da helt absurd at arrangører bare vender den anden kind til, og bruger argumenterne: Der er ikke konkrete beviser, det hele er indicier.
Det er et tamt signal at sende, og giver andre mulighed for at malke det tamme system.
Det er helt hen i vejret at INGEN admins eller arrangører tør tage fat i selve problemet, og gøre noget ved det!
Det ender med at blive CS's endeligt, at det vrimler med snydere (og tidligere snydere), som aldrig har fået en eller anden form for straf. Det er en synd og en skam.
#49 siNde
2016-06-06 17:14
Der burde laves et "Anti Cheating eSport Danmark" eller lign. som kunne sætte et regelsæt, håndhæve og straffer snydere og tidligere snydere. Bla. med databaser med tidligere bannede accounts på faceit, esea og lign. Og VAC bannede accounts.
#62 Opal
2016-06-06 23:16
Nu er det heldigvis ikke sådan, at vi ikke lytter til kritikken der kommer ind. Der kommer rigtig mange gode indspark i en debat som denne, hvilket er super fedt.

Som skrevet tidligere, så er vores regler og måder at gøre tingene på ikke fejlfri endnu, hvilket vi naturligvis også anerkender.

Vi sidder i skrivende stund (eller nok først i morgen) og kigger på hvordan vi skal gribe det an fremadrettet.
#63 siNde
2016-06-06 23:53
Godt at hører i det mindste! :)
#37 mupzgxD
2016-06-06 12:26
Ved ikke. Jeg er helt enig med valve's regel og jeg er selv kæmpe fan af den faktisk. Jeg synes dog godt der kan ske en ting eller to, hvor det bare ikke er fair. Jeg synes fx ikke at dream3r,robiin og jeg er blevet behandlet ordenligt. Vi blev alle taget for 3 år siden og det var langt før reglen overhovedet kom ud ang majors og ban. Jeg var i 14 års alderen dengang og var en umoden lille lorte unge, som slet ikke var gammel nok til at deltage til en major (man skal være 16) og alligevel bliver jeg taget. Hvad så med s1mple, som fik ban i esl osv, men stadig kan deltage til majors. Det giver ikke rigtig mening i mit hoved det hele.
#38 xone
2016-06-06 12:29
s1mple's eksempel synes jeg er dårligt. Hvis jeg ik husker helt forkert, så fik han et ban i 1.6, og prøvede så at oprette en ny account, blev taget i det og fik så yderligere 2 år.

Han er, så vidt jeg lige husker(Jeg er en gammel mand, jeg kan huske forkert) ikke taget for snyd i CSGO.
#89 Messias
2016-11-07 23:34
Af hvad jeg lige kan forstå af hvad de skriver, så blev s1mple taget i at snyde i starten af CSGO.
https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/..
#41 zanoj
2016-06-06 15:26
Nu har jeg researched lidt.
Robiin sagen har intet belæg for, hvorfor han ikke stadig skulle være banned. Uagtet om hans ban ligger før datoen for oprettelsen af en regel. En regel kan jo godt virke med tilbagevirkende kraft, og sørge for, at alle fremtidige og forhenværende bans ligger under. Bannet ligger jo indenfor en periode af 3 år, altså indenfor CS:GO Scoped - og det ligger også i CS:GO, som fik deres egen VAC Ban liste.

Mht. dream3r, så er der jo rent faktisk en smule bevis på, at han kan være (med understregning under kan), uskyldig. Hvilket er en store differens mellem disse 2 sager.

Hvad angår dig, så er det jo en lignende sag med dig, som den var med robiin. Du har så bare været ude og sige offentligt, cadeau til dig, at du har snydt da du ikke vidste hvad du ville med CS:GO. Men derfor gælder reglen stadig, og det er jo i og for sig, retfærdigt nok.
#42 zanoj
2016-06-06 15:29
Desuden tror jeg det er et rigtigt smart move Valve har lavet, hvor de bare har sagt nul-tolerance, fremfor de skal ind og vurdere hver enkelt sag.
Det afskrækker rigtig mange competetive CS:GO spillere fra overhovedet at prøve at snyde, hvis de gerne vil noget med CS - og du er så en af de "uheldige", der er blevet impliceret i en beslutning, som jeg vil våge den påstand, at størstedelen af communitiet ser sig enige i.

Du er blevet VAC Banned og har dermed mistet muligheden for nogensinde at deltage i Valve afholdte turneringer - men det er der vel ikke noget forkert i?
Det er fint at man fortryder en tidligere handling, men derfor ændrer reglerne sig langt fra.
#45 mupzgxD
2016-06-06 16:19
Jeg kan snildt se din pointe i det du skriver. Jeg synes bare også, at hvis man kigger på en spiller som lad os sige kjaerbye, sad og snød i 13-14 årige alderen, som vi næsten alle gjorde for at "owne" vores kammerater på vores bærbar computere, er det vel ikke fair han skal straffes for det 2-3 år senere, når han kommer ind i communityet og han faktisk viser sit kæmpe talent inde for spillet. Imo så burde de have lavet den reglen og sagt at det måske gælder fra alderen 16+, som man skal være for at deltage til deres tuneringer. Jeg havde været helt ok med mit ban, hvis jeg vidste hvad jeg gik ind til og at reglen var ude, men det var den jo ikke..
#47 knx
2016-06-06 16:38
Nul-tolerance. Reglen var ude, helt tilbage i CS 1.6 - uvidenhed er ikke en undskyldning, og 14 årige har bestemt også hjerner.
#50 MumaCe
2016-06-06 19:50
Har du nogen kilde på det med reglen der går tilbage til cs 1.6. Jeg er bare nysgerrig.
#52 knx
2016-06-06 20:35
Aktive brugere fra XplayN-tiden, burde kunne huske der blev indført ZT-bans, som i en periode fungerede på tvært af turneringer og events.
#64 vedde
2016-06-07 01:48
Men så var det jo en nødvendighed at kende XplayN?
Mange personer er ikke inde i CS som alle os.
#69 xone
2016-06-07 14:33
De fleste turneringer/lans skrev holdt sig til ZT, så det var ikke nødvendigt at kende XpN.

Dog kendte alle der spillede 1.6 på turneringsniveau, selvom det var meget lavt niveau, xplayn.
#65 zanoj
2016-06-07 13:53
http://www.slap.dk/News/2011-10-15/zt-ban-cheat-/
#68 MumaCe
2016-06-07 14:31
Okay, jeg tænkte ikke at der blev snakket om ZT, da der ikke var helt nul-tolerance over det synes jeg. Men det vil være rart med ZT igen.
#70 zanoj
2016-06-07 14:45
Det skulle nok i virkeligheden have heddet noget lign.: "CTZT-Ban"; Close To Zero Tolerance ban..
#51 DMGZ
2016-06-06 20:10
Vil gerne se din kilde for det der =)
#53 knx
2016-06-06 20:35
XplayN er desværre ikke oppe længere.
#54 Mrnobody
2016-06-06 20:36
Der var en ZT ban liste tilbage i 1,6 det ved alle da?
#55 DMGZ
2016-06-06 20:37
Troede han mente noget helt andet :D

Har slap.dk ikke listen stadigvæk?
Lige her: http://www.slap.dk/Info/CheatInfo/17/
#56 Mrnobody
2016-06-06 20:38
Lever den stadig :D
#57 DMGZ
2016-06-06 20:39
En meget gammel liste - men tænker da, at man godt kunne genindføre dette... Det burde fandme være muligt.
#58 Mrnobody
2016-06-06 20:41
En nem ting ville være hvis alle events lavede en pagt, hvori man havde navn, ingame nick, steamID, Tidspunkt & længden på ens ban, så kunne alle holde øje med hvor lang tid diverse havde tilbage.

Så ville der aldrig komme nogen diskussion op omkring det igen.
#61 DMGZ
2016-06-06 20:45
Helt enig, kris.
#71 LETHAL
2016-06-07 14:49
Bliver spændende at se, om det kommer til at ske. Især hvor villige f.eks. faceit og esea vil være til at samarbejde, da de er konkurrenter, og esea netop markedsfører sig på at have det bedste AC.

En fælles database for banned steam ids/ip/ingame nicks og demo vault ville helt klart være et skridt i den rigtige retning.
#72 zanoj
2016-06-07 15:11
Jeg tvivler på at sådan en handling kommer til at finde sted - man kan kun håbe på, at det sker, men jeg tvivler.

Problemet med cheatere er, at de er delt i 2 kategorier (groft sagt):
1. Hygger sig med at spille MM og andet bare for at være "god" og ødelægge det for andre - Troll-cheateren.

2. Snyderen der gør det for at tjene penge, vinde turneringer, skjule sit cheat og ikke har nogle personlige skrubler og synes det er helt ok at gøre - Competetive-cheateren.

Forskellen mellem de 2 er, at kategori 1 bare køber en ny steamkonto og ødelægger spillet påny og at kategori 2 typisk har flere planer og skjuler sig bag ip-hiding tools, har flere ældre accounts med masser af aktivitet på (højst sandsynligt farmet af en bot) m.v.
#59 knx
2016-06-06 20:42
Beklager hvis jeg ikke fik formuret mig ordentlig. Jeg er muligvis blevet dummere af at læse kommentarer herinde, de seneste 24 timer. :D
#60 vaMp
2016-06-06 20:44
haha fucking elsafty.
https://www.youtube.com/watch?v=cZ6049flV_o
#67 MENIX
2016-06-07 14:12
HAHAHAHAHA JEG HAVDE HELT GLEMT DEN FILM
#78 noche
2016-06-16 22:20
:)
#88 ch1no
2016-08-03 22:50
hahaha legende da den kom op
#66 zanoj
2016-06-07 14:07
http://www.slap.dk/News/2011-10-15/zt-ban-cheat-/
#77 noche
2016-06-16 22:09
At være ung og dum er ikke et argument for at sløse på reglerne. Jeg forstår godt hvor du kommer fra, men problemet med den holdning er at man ved at cheate kan udvikle sig hurtigere end ens "ligemænd", fordi man kan snyde sig til viden, som ellers skal tillæres igennem erfaring. Det har vi set med mange spillere igennem historien, og jeg mener stadigvæk den dag i dag, at der var én topspiller, der i sin tid nød rigtig godt af den hurtige udvikling. Nu gider jeg ikke nævne navne, men der var mange sub-top spillere, der var kommet frem på cheat. At udvikle sig hurtigere har mange fordele. Et, man er ung, og vil derfor blive anset som et talent. To, man vil hurtigere komme til at spille med hvor det er sjovt og derved øge sin læringskurve endnu mere, og vil på den måde få sig yderligere gavn af at have snydt sig til en position man ikke ville være berettiget til, f.eks. hvis man er god til at skjule det, så møder man automatisk bedre modstandere også. Og tre, man har flere år i sig i forhold til skole / uddannelse / arbejde og generelt inden det rigtige liv rammer en.

Hvem skal også pludselig til at skelne mellem hvem der er unge og dumme? Alder er blot et tal, og det er langt fra alle der er lige dumme og umodne selv som 14 årige, og allerede der og frem til 16 år vil der være nogle som ville spekulere i det.
#75 Frankness
2016-06-09 17:51
Et vac ban er et vac ban, den account skal forblive perm banned med mindre man kan bevise man ikke har snydt, da det sker uskyldige bliver fanget.

For man et vac ban bør man som minimum udelukkes i 2 år, fra alle større turneringer / Lans bør gælde på verdens plan, Dog bør man have lov til at lave en ny steam acc og evt deltage i små ubetydende lans. Kald det en slags prøve periode. for personen et vac ban til eller bliver taget med hænderne i kage dåsen inden for de 2 år er det permanent ban, Samme vil Gælde når de 2 års udelukkelse er overstået. bliver man taget for den ene eller anden form for snyd så er det permanent udelukkelse. På samme vis som andre sports grene, man for en slags tænke pause, for chancen en gang for at bevise man har lært af det.

Her i Danmark har vi noget så trist som NemID. Ved ikke om det kan lade sig gøre. Men fx esport.dk hvor man som bruger har et esport id tilknyttet., om man kunne udvide det til man skal have sin steam acc tilknyttet og første gangs oprettelse bruge nemid. for at man for fremtiden ikke kan snyde sig ind i turneringer ved bare at lave en ny bruger med en ny steam acc og mail. Hvor det pågældende ID skal bruges når man tilmelder sig div lans eller online ting her i landet.
#76 luyee
2016-06-16 21:58
Medmindre det er et VAC ban i CoD.. Wink wink Zerke :D
#79 Frankness
2016-06-16 22:50
hahahahaha :D
#82 vedde
2016-06-26 22:13
Mit vacban er fra CoD hihi
#83 luyee
2016-06-27 17:30
Hmmm
#81 fonzen
2016-06-26 22:09
Fedt read, du har min opbakning og er helt enig med din mening.
#86 mlky
2016-08-03 14:01
Jeg synes personligt sagtens at man kan variere straffen alt efter hvor gamle folk er, der skal altid være en straf, men vil mene at det er counter productive at udelukke samtlige teens der er blevet lokket i fordærv i en tidlig alder, resten af deres liv. Gentagende forseelser skal straffes hårdere og det samme gælder snyd i turneringer. En minimums straf på 2 år for de yngre spillere med en enkelt forseelse vil ikke være i overkanten. Jeg vil mene at det er umoralsk at skære alle over en kam ved at have fastlagte straffe, uden mulighed for at vurdere omstændighederne. Jeg har ikke tænkt alle scenarier igennem, men det er der heller ikke nogen andre der har og derfor vil det altid være en vurderingssag. Der skal samles et panel til hver enkelt sag, hvor alle medlemmer skal være upartiske. Alle der dømmes af panelet skal have mulighed for at forsvare sig. Om mine holdninger er realistiske eller hvem der skal have ansvar for at stable det på benene kan diskuteres.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere