Opret Log ind
ALPHA.S01.E01.PILOT
Skrevet af: klimox    21. marts 2017 09:36      
Alpha har fået nyt hold, og jeg vil i fremtiden blogge om holdet her på dust2. Jeg er manager for Alpha, hvilket betyder, at jeg holder styr på spillerne i det daglige, og udover det styrer jeg også Alphas sociale medier på Twitter og Facebook. Bloggen vil hovedsageligt omhandle, hvordan det går med holdet og organisationen.

Alpha har siden slutningen af 2016 ledt med lys og lygte efter et nyt hold. Det skulle tage os lang tid, før vi endelig kunne offentliggøre vores nye hold bestående af b0ychild, dfen, NoTaN1dgl, wusung og siNde. Inden vi sikrede os aftalen med holdet, nåede vi nok at snakke med over 10 hold på alle niveauer og fra flere lande både løst og fast. Vi, i organisationen, er selvfølgelig utroligt glade for at have sikret os en dedikeret gruppe af spillere, som virkelig er realistiske omkring alt, hvad de foretager sig.

Selvom Alpha ikke har haft et hold før nu, har det ikke gået stille for sig i 2017. Vi har brugt meget af tiden på at sikre aftaler med Billeshave Efterskole på Fyn og fået Playgames.dk ind som hovedsponsor. Billeshave Efterskole starter til sommer en eSportslinje, og denne linje kommer Alpha til at være direkte involveret i. Billeshave vil løbende udvælge deres fem bedste spillere, som vil spille for Alpha Academy til forskellige lans i landet. Det bliver et rigtig spændende projekt at være en del af, og vi glæder os meget til arbejde sammen med Billeshave Efterskole om deres eSportslinje.

Vores fulde lineup blev offentliggjort i mandag den 13. marts. Det startede hektisk, da vi var inviteret til en turnering med start mandag. Denne turnering blev desværre aflyst og rykket til et endnu ubestemt tidspunkt. Spillerne taklede det fint, og der blev praccet i stedet for. Holdet var offentliggjort, og ugen var spækket med officielle kampe. Tirsdag stod den på Dust2 Challenger. Her gik vi ud af gruppen som nummer et, hvor vi efterfølgende skulle møde Shit Aint Safe torsdag i playoffs. Vi vinder en tæt kamp 2-0 (Inferno 16-14 og Nuke 16-11) og er videre til finalen. I finalen venter NP, som er for stærke. Vi er meget tæt på at tage første map men må se os slået efter dobbelt overtime på Train 19-22. På Nuke fungerer det desværre ikke for os, og vi må se os slået 7-16. Dermed taber vi finalen i Dust2 Challenger.

Weekenden byder på Danish Masters #1, hvor vinderen får en plads til Danmarksmesterskabet. Lørdagen har vi ikke de store problemer, hvor vi spiller os igennem gruppespillet og efterfølgende i playoffs vinder 2-0 over Phucket, som består af flere udmærkede spillere. Søndag byder på kvartfinalen til at starte med. Lidt overraskende skal vi møde Sørby eSport. Jeg tænker, at det kunne være sjovt at caste kampen, men pga. problem med twitch kan dette desværre ikke lade sig gøre. Heldigvis spørger Winspai, om jeg vil komme ind på Sørbys TS og caste kampen sammen med ham. Chancen for at få håneretten på direkte stream er fristende, og jeg takker ja med det samme! Sørby skyder fandme igen, og min prediction på 2-0 til Alpha holder ikke stik. Vi vinder kampen 2-1, mens Sørby beviser, at de stadig er et hold, man skal holde øje med i fremtiden. Semifinalen mod mix holdet ErDetEnAbe, som slog vores bracket bedste hold (imo) MODSTAND/NP, er et hold, vi skal have stor respekt for. Heldigvis for os går kampen virkelig godt og får lukket kampen 2-0 med cifrene 16-11 Train og 16-3 Overpass. Perfekt optakt til finalen, som endnu en gang byder på et mix hold mYYwaay i form af (NatoShapix, percy, flip1, meaVe og glace). På papiret det bedste hold, vi har mødt indtil nu. Kampen starter på Cobblestone, hvor vi efter en stille start på T siden begynder at få spillet til at fungere bedre og bedre. Ved half står den 8-7 til os, men på CT siden fungerer det bare ikke. Vi taber mappet. Næste map er Train, hvor vi mildt sagt ikke får et ben til jorden. Vi taber 16-5 på Train og er dermed igen henvist til en 2. plads.

Selvom det var en flok skuffede spillere efter den tabte kamp til mYYwaay, fik vi talt ud om de gode ting, vi kunne tage med for turneringen. Vi var seeded som nummer 3 men når finalen og viser, at holdet er på vej i den rigtige retning. Første uge for det nye Alpha er mere end godkendt med to 2. pladser. Men selvom det er godkendt, er det ikke ensbetydende med, at vi ikke vil have mere! Holdet har bevist, at det kan skyde igen, og vi er med, hvor det er sjovt. De næste dage står den på en masse pracc op til Sorring Lan Party i weekenden!

Næste blog i rækken bliver højest sandsynlig efter Sorring Lan Party ellers arbejdes der på en blog om spiller sammensætning. Jeg er modtagelig overfor forslag og emner til bloggen!
#1 Slettet Bruger
2017-03-21 10:09
Lækker læsning!
#2 Hani
2017-03-21 10:27
Super godt castet af dig og Winspai. Det var fedt med lidt friendly banter på streamen.
Kan være vi skal lave det til en fast ting når holdene møder hinanden! :D
#11 klimox
2017-03-21 15:10
Hvis vi mødes igen er jeg 100 procent klar på at caste med Winspai igen.. Måske på Alpha TS denne gang ;)
#3 cLAW
2017-03-21 10:38
keep it coming!
#4 MrNoOne
2017-03-21 12:28
Kunne være spændende at hører om dine følelser under kampene? (Sidder du under skrivebordet i hver clutch runde, ofre du en ged før kamp af ren og skær passion, eller er følelsesmæssigt i kontrol når det kommer til dit eget hold?)

Kunne også godt tænke mig at hører hvad du gør for at i blive bedre, måske hvad tanker du gør når du kan se at holdet er nede, for at få dem op igen? :D

Men fedt projekt, og glæder mig til at følge med!
#5 MENIX
2017-03-21 12:39
Han sad med hænderne i nudelkrukken!
#10 klimox
2017-03-21 15:07
Jeg tiltede lidt her... Vi vandt heldigvis kampen @Winspai :D https://clips.twitch.tv/MotionlessHedonisticRhinoc..


Tak for forslagene. De vil helt sikkert blive taget i betragtning.
#6 Seneberg
2017-03-21 13:48
Er ked af at må være ham der giver jer en andenplads igen. Denne gang endnu et mix til Sorring :D:D
#7 saks
2017-03-21 13:56
Keep em comming! :)
#8 dewo
2017-03-21 14:43
Skide lækker læsning, glæder mig til at læse nr. 2! :-)
#9 xela
2017-03-21 14:49
Legendarisk læsning!
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere