Opret Log ind
eSporten, sporten med lort i gemmerne.
Skrevet af:     15. marts 2017 08:46      
"Jeg vil godt vende 2 problemstillinger i vores sport. Jeg bruger ingen navne, andet end til et eksempel og anmoder om at folk med viden undlader at bruge navne i kommentarer for god orden"

15 år har jeg nu været i eSportens fagre univers, som betalt eSport udøver, event arrangør, organisations ejer, forenings formand, nyheds site redaktør, nyheds site skribent, foredragsholder, frivillig hjælper til lan, cs:go underviser, team manager og nu selvstændig erhvervsdrivende. Jeg er ked af, at skulle overbringe et dårligt budskab, nogen nyhed er det ikke. Men vi bliver aldrig bedre og vi ødelægger meget for os selv.

Her til morgen snakkede jeg med en direktør for et større firma, som i deres strategi har lagt over 2 millioner ind de næste 2 år på at investere i promovering i eSporten. Og han har aldrig oplevet lignende, de er åbenbart blevet kontaktet af en konkurrent til en af deres nuværende samarbejdspartnere, omkring denne samarbejdspartner, som i sædvanlig "eSports" maner får talt dårligt om deres konkurrent.

Jeg er ikke overrasket, selvom det er et nyt lavmål indenfor vores kultur og miljø. Men vi er et autonom miljø, som er opvokset med racisme, mandschauvinisme, trashtalking, dishing, mobning, hacking og en tendens til at bruge alle de værste gloser om hinanden, hvis vi finder grund til dette. Dette afskrækker meget lige nu på flere fronter af større interesser, og det kommer til at koste os i processen som kører nu. Etik og moral fylder meget lidt i vores kultur. Kan godt være vi fremlægger et glansbillede, når vi viser videoer op af vindende eSports hold i omfavnelse, men vi er alt andet end et samlet community.

I miljøet har der altid været misundelse, had, bagtalen og offentlige usmagelige diskussioner med grimme gloser. Jeg er ikke nogen helligånd, har selv i sin tid deltaget i sådanne tilbage i CS:S tiden og ikke med den pæneste side af mig selv udadtil. Jeg håber, at grunden til at jeg er stoppet med disse handler mest om at jeg hviler mere i mig selv nu.

Hvilken anden sport kan vise et så grimt billede til offentligt skue? Vi skyder os selv i foden med den tilgang til tingene, det er fint med konstruktiv kritik og alle har jo lov til at have hver deres mening om tingene. Oftest bærer det selvfølgelig præg af hvorhenne man står i forhold til tingene og ens egen interesse i dette. Det miljø som vi viser over forums som dette, har altid været sådan her og det kommer ikke til at ændre sig. Heldigvis ser vi ikke dette offentligt så meget, selvom der kan komme hentydninger til twitter fights til turneringer osv. Men vi ser ikke Frederik Byskov i slips og fint jakkesæt gå over til konkurrentens sponsor, svine dem til overfor sponsoren for derefter at gå tilbage til sit kontor og forvente at selvsamme sponsor kommer løbende til ham ugen efter. For han er professionel og ved hvordan man istedet skal holde fokus på sin egen forretning.

Dette vil jeg også opfordre alle andre til. Plej jeres egen forretning fremfor alt, for lige nu er det ikke til at sige hvor grænserne går i eSport. Vi udvider løbende min egen forretning og er fra sommeren oppe på ialt 5 fuldtidsansatte. Hvorfor skal vi være grådige, der er nok til os alle.

Danmark er et lille land ja, men vi har alle interesse i at pleje vores sportsgren og vejen frem er ikke at skabe et nyt lavmål i eSport med sådanne tiltag. Fremskridt og stilstand er 2 vidt forskellige ting, men engang imellem sukker jeg bare dybt og accepterer at verdenen ikke bare ændrer sig hurtigt.

Det eneste gode jeg kan sige til denne historie, var at heldigvis selvom denne direktør, som jeg også selv er igang med at opbygge et samarbejde med, ikke er blevet skræmt af denne henvendelse. Han sagde, at han var mere tilbøjelig nu til at arbejde endnu tættere med hans nuværende partner fordi konkurrenten til hans samarbejdspartner havde vist en uprofessionalisme, han ikke var glad for. Han havde så heldigvis for den nuværende partner også en tilfredsstillelse af tingenes gang og var ikke tilbøjelig til at ændre mening om deres investering i eSporten, for selvom han er ked af sådanne oplevelser, så har han også forretnings brillerne på og kan se hans egen idé i at støtte op om det således han kan drage nytte af med flere kroner og ører på bundlinjen.

Vi har mange problemer endnu, som vi aldrig får bugt med vil jeg tro. Konstant holdsplittelse har jeg oplevet gang på gang er det andet emne jeg vil hurtigt vende, store planer bliver fremlagt og skrottet igen efter en måned, da den ene på holdet var for dårlig til de andre's niveau eller fordi en enkelt på holdet var for god til de andre, fordi man får et spændende tilbud osv. I bund og grund har jeg oplevet det meget ud på skoler, som jeg har undervist på i de seneste 2 år. Velfungerende hold, som lige pludselig splittes fordi den ene har vist dårlige kampe eller fordi de har en kamp, hvor deres tone overfor hinanden pludselig tager overhånd, skriver grimme beskeder til hinanden efter kampen og det behøver ikke kun være ingame relateret som er faktoren der får det til at ryge. Hvor ofte ser vi hold bliver splittet efter kort tid i fodbold, håndbold, baseball? Hvad handler det om? Drømme, mål, empati, tålmodighed og selverkendelse. Jeg tror aldrig, det kommer til at ændre sig. Uanset hvor meget jeg og andre prædiker om stabilitet til hjælp på ens udvikling. Jeg kom til tops med et hold, som jeg holdte sammen med i 3 år. 2 af os endte på landsholdet og vi gik altså fra at være i den tredjebedste liga i den første sæson til at blive hhv. 2, 3 og 1 det sidste år jeg spillede for holdet før jeg trak stikket som aktiv.

Jeg spillede med en gut som jeg slet ikke kunne fordrage, men vurderede at han havde den perfekte dynamik i vores hold med en meget aggressiv spillestil og i forhold til hans hold passede han perfekt ind. Jeg var en meget tilbagelænet rolig og afventende spiller type som levede højt på min gaming iq fremfor reflekser. Det var en kamp for mig i starten at acceptere vores aggressive dynamo som ofte døde på en håbløs måde før runden nærmest var gået igang, men han var i det lange løb en uforudsigelig faktor på holdet som så også bare var ren mean machine firepower gut som gjorde os fuldendt. Hvor kan i hver især relatere jer til dette?

I arbejdslivet bliver du ofte sat sammen med folk som du ikke kan lide eller fordrage. Jeg har selv prøvet at arbejde tæt sammen med en, som var mere end ualmindeligt irriterende og jeg er sikker på at han syntes samme om mig. Men i bund og grund, så var vores fælles mål om at dyrke vores arbejde og virksomheden vigtigt nok til at vi holdte hinanden ud. Vi var begge med til at skabe en omsætning stigning på over 50% i en virksomhed med under 15 ansatte og fik som følge af dette 3 nye kollegaer.

Jeg er ganske klar over, at ligesom hvis man i fodboldverdenen får et tilbud fra en bedre klub, er det svært at sige nej tak osv. Men jeg vil bare opfordre til mange af de unge knægte med store drømme derude også arbejder langsigtet med deres udvikling og deres teams. Ligesom på arbejdsmarkedet, hvor mange unge skiftet job hvert eneste år istedet for at holde fast, så er det også ungdommens natur at skifte hurtigt, fordi man har hele livet foran sig. Selvfølgelig drømmer alle de unge knægte nu om den store karriere, men når det kommer til stykket, er det ligesom fodbold, håndbold osv. Nåleøjet er lille og ikke alle kommer igennem. Hvis i vil igennem, så lyt til gamle fjolser såsom mig selv. Hold fokus, hvil i jer selv, hold balance i dit liv med alle de omkringliggende faktorer, ophold professionel tilgang, fokuser mest på dine fejl fremfor dine team mates, samarbejd med dine team mates om at lære af hinandens og egne fejl, gå i dybden løbende med taktikker, opbyg selvtillid og tillid til jeres team.

I bund og grund tror jeg uanset hvad, de ting som jeg har skrevet om vil ændre sig. Men i vores nye verden med alle de muligheder, opfordrer jeg til at vi også vokser med opgaven som vi har i denne skabelse.

Jeg ønsker jer alle, som sammen med mig elsker eSporten en fortsat god dag.
#1 Slettet Bruger
2017-03-15 09:07
Nu fik jeg et par forespørgsler, så afklarer lige en ting hurtigt. Nej, det er ikke mit firma's konkurrenter, så er den afklaret. Jeg har et godt samarbejde med vores konkurrenter faktisk og synes de hver især kører en god forretning, det skal slet ikke forstås i den retning. Jeg har ingen aktier i de pågældende aktører/projekter/firmaer som der her drejer sig om.

Bare husk, når det regner på Astralis, Heroic, North osv så drypper det på os andre. Så støt op om hinanden mere. Det var min 25 øre.
#2 munkefar
2017-03-15 10:06
Synes lidt du kaster pærer, æbler og bananer ned i en blender og moser det hele til ukendelighed og bagefter forsøger at pege på tre-fire vidt forskellige ting, der skal tages stilling til, så det er lidt svært at tyde, hvad vi egentlig skal diskutere her.

Og så synes jeg, at du maler et lidt for sort billede af communitiets forfatning. Det skal nu nok blive bedre af sig selv, tror jeg. Vi er allerede inde i den fase, hvor vi som community ikke har 100 procent ejerskab over e-sporten.

Professionelle folk vil i de kommende år komme ind og tage mere og mere over i e-sporten, så alle autodidaktiske amatører vil stille og roligt blive skubbet hen på en øde ø, hvor de kan hygge sig med alle deres nedbrændte broer.

EDIT: Der er selvfølgelig også vanvittig mange autodidaktiske folk, der gør et fantastisk stykke arbejde og arbejder professionelt :) ovenstående er ikke ment som en hån mod alle, der er helt eller delvist selvlærte i e-sport.
#3 steady
2017-03-15 10:11
Men jeg synes måske ikke, at jeg har brændt så mange broer, så hvad sker der med os autodidaktiske amatører, som ikke leger pyromaner? Har vi slet ingen rolle mere? :D
#4 munkefar
2017-03-15 10:12
Haha, jeg har LIGE lavet et edit. Trykker "Send" og så har du været her allerede :)
#5 steady
2017-03-15 10:19
Haha! Jeg holder dig på tæerne fra nu af og til evig tid. Tak for edit, nu har jeg det meget bedre.

Og communitiet er sort, kulsort! Eller det er i hvert fald ikke vildt skægt at være autodidakt amatør i feltet lige nu. Men forhåbentlig kan der ske to ting snart.

Pengene kommer til flere projekter end bare holdene, så vi alle kan give det vi gerne vil; kvalitetsrammer, der står mål med det holdene forventer.

Eller en bevidsthed om, fra holdene, at pengene bare ikke er der til de danske events og den eneste måde at få den slags støtte er ved at holdene fortsætter den gode opbakning til online og LAN-arrangørene, så de kan vise gode resultater til samarbejdspartnere.

Al den, og der er meget af den for tiden, bashing der foregår, retten henvendelser direkte til sponsorerer mellem, Brunos geniale term, kon-kollegaer, det skaber bare utrygge og ustabile rammer. Ikke bare for arrangører, men også for samarbejdspartnere, som ikke tør investere, fordi hvem skal de stole på?
#7 Slettet Bruger
2017-03-15 10:25
Ja det er rigtigt, jeg fik vendt for mange ting på en gang. Sådan går det, når man vågner alt for tidligt og skriver det samtidig med at man får lavet lidt løst arbejde. Beklager :)

Men i bund og grund handler det om 2 ting.

1. Vores miljø/kultur som er fyldt med dårligdomme og generelle børne mentaliteter, hvor man med alverdens midler lige nu prøver at få en bid af kagen. Finder det i hvert fald som et nyt lavmål når man kontakter en investor til eSporten og skriver dårligt om en anden part.

2. De konstante holdskifte, som desværre påvirker både turneringer og stabiliteten. Omend det selvfølgelig giver nyheds sider noget at skrive om.
#23 qdkthomas
2017-03-15 19:22
Del 1 af din blog er så ironisk, som noget kan blive, når man ser på hvem du samarbejder med.
#25 Slettet Bruger
2017-03-15 20:22
Jeg samarbejder med rigtig mange, så du er nød til at uddybe dine bevæggrunde, andet end bare smide ud med en påstand som denne.
#6 Martin
2017-03-15 10:21
Det lyder bare lidt hult når man tænker på sådan et indlæg du laver på Facebook.

Michael Rüsz Petersen aka django.

21. februar kl. 11:51
"men måske en website der ikke tiltaler mig så meget som de andre og så dust2.dk som har god dækning på csgo, men desværre ikke altid fokuserer på objektiv journalistik og stiller dårlige spørgsmål i interviews i forhold til den gængse journalist ville gøre samt bruger spalteplads på at gøre reklame for en af deres sponsors ved direkte hentyde til at man skal bruge sine penge der. "

https://www.facebook.com/groups/1508178942841208/p..
#8 Slettet Bruger
2017-03-15 10:30
Det handler ikke om det? Kan ikke helt følge dig, hvordan den hænger sammen? Har haft diskussionen med Sander over fb blandt andet og jeg kan fint forholde mig til jeres måde at gøre tingene på. Jeg er uenig, men kan fint forstå at man har en forretning, der skal køre rundt og i har valgt at inddrage det som nyheder. Det er konstruktiv kritik uden af være dunder, jeg er jo her stadig på siden og støtter samtidig op om de mange tiltag i f.eks. gør for scenen. Jeg synes jo i har gang i noget godt og har da også snakket med Sander om selv at støtte op om jeres side på økonomisk vis. Men ingen af os er større, end vi også allesammen kan erkende vi laver fejl. Derfor er en sund og voksen debat også fin for udvikling.
#10 Martin
2017-03-15 10:40
"ikke altid fokuserer på objektiv journalistik og stiller dårlige spørgsmål i interviews"

vs.

"I miljøet har der altid været misundelse, had, bagtalen og offentlige usmagelige diskussioner med grimme gloser. Jeg er ikke nogen helligånd, har selv i sin tid deltaget i sådanne tilbage i CS:S tiden og ikke med den pæneste side af mig selv udadtil. Jeg håber, at grunden til at jeg er stoppet med disse handler mest om at jeg hviler mere i mig selv nu."

Virker ret selvmodsigende.

Og jeg kan godt forstå i langer ud efter Dust2.dk. Vores interesseområde i dansk CS omhandler elite CS og vi plejer denne scenes interesserer. Vi skriver de gode historier og de kritiske historier.

Når man får kritik kan man forvalte den som man vil. Jeg kan godt forstå i bakker hinanden op når i nu er en del af hinandens firmaer og projekter.
#12 Slettet Bruger
2017-03-15 10:54
Jeg forstår ingenting her? Jeg bakker op om alle på den danske scene. Jeg har ingen aktie i eSport.dk, gaming.dk, eller eSport Danmark. Hvem tænker du på her? Altså er det mit firma du hentyder til?

Kan ikke se min kritik: "ikke altid fokuserer på objektiv journalistik og stiller dårlige spørgsmål i interviews" er decideret bagtalen. I det opslag lagde jeg op til en åben debat om alle de nyheds sites, der dækker eSport og jeg synes da hvis du læser den igennem igen med objektive briller at jeg kritiserer alle nyheds siderne for ting samt giver også ros.

Jeg er ked af at du har fået den opfattelse af, at der var ekstra hård kritik af jer. For så vil jeg godt pointere at i gør det skide godt, både med at være de hurtigste på markedet omkring cs nyheder og dækker bredt. Jeg beklager, hvis du føler at jeg har været efter jer generelt, for det har jeg slet ikke haft nogen interesse i. Jeg er kritisk overalt, uden at være grov. Så sent som i går aftes, opfordrede jeg mit elev hold på Frederikshavn Ungdomsskole at de skulle følge med her på siden fordi det er den, hvor de bedst kan blive en del af det danske community.

Hvis du føler at jeg har en aktie i Zahid, så kan manden sikkert selv fortælle dig, at jeg som sent som igår aftes også over telefon brokkede mig til ham over ting ved DM, som jeg ikke var tilfreds med, især i forhold til manglende opvarmningsrum, som FeTiSh også gav udtryk for. Jeg beklager, hvis du føler at jeg vælger side, for det har jeg ingen interesse i.
#13 Martin
2017-03-15 10:57
Der står da her i er partnere.
https://www.facebook.com/groups/1508178942841208/p..
#16 Slettet Bruger
2017-03-15 11:04
Zahid har en andel i firmaet eSport Service, men det har ingen interesse eller andel i eSport.dk/Copenhagen Games og det samme har jeg heller ikke. Jeg har ingen nyheds sites i min interesse. Jeg har kendt Zahid i 7 år på godt og ondt, men vil nok hellere sige at jeg har haft tættere samarbejde med f.eks. JCR eller Naxx i gaming.dk tiden da jeg drev en side for ham(cod.gaming.dk).

Der er 5 ejere af firmaet, så der ligger ikke noget stort i det som sådan. Min fuldtids interesse ligger i eSport undervisning, foredrag, talent udvikling, rådgivning, konsultation og team building.
#24 qdkthomas
2017-03-15 19:25
Du ik seriøs nu, vel? like VEL?
#26 Slettet Bruger
2017-03-15 20:23
Hvad snakker du om? Jo, jeg skriver det hele i fuld seriøsitet og ærlighed. Hvad er din pointe?
#9 steady
2017-03-15 10:32
Kritikken er vanvittig subjektiv, men den synes dog lødig nok. Det er vel ikke "bagtalen, bashing eller hadefuld"? Om der er misundelse i den udtalelse, måske. Det kan man vel godt tolke subjektiviteten til at indeholde, hvis Michael ellers har en fod med i at drive community-sites.

Jeg forstår, hvis du føler, at spaltepladsen brugt på at gøre reklame for sponsors er en presset kritik, men der synes jeg nu bare, at en disclaimer om at det netop er en reklame løser den slags problemstillinger fint. Så den del er nok skudt lidt ved siden af.

Med henblik på "dårlige spørgsmål", så er det ganske enkelt en usaglig kritik. En konstruktiv kritik gav jeg vist for ikke så lang tid siden til Sander (tror jeg). Pointen var måske nok den samme; spørgsmålene var meget overfladiske og gav ingen indsigt - man kunne kalde dem statiske. Så jeg er enig i, at de kan forekomme, men kritikken man giver bør indeholde et eksempel, så det kan bedres.

Fordi der er ingen tvivl; dust2.dk er Danmarks, med afstand, bedste community-nyhedssite. Dermed ikke sagt, at alt hvad I gør er perfekt, men de småfejl, der sniger sig ind, dem behøver man ikke at nævne hver en gang. Man ved at øvelse gør mester og så er det meget sjovere at bakke op, juble og give konstruktive råd med på vejen.
#11 Martin
2017-03-15 10:45
Så når esport.dk segmentet er utilfredse og skriver det på facebook, så er det okay.
Men når dust2.dk skriver historier på sitet, så bør vi skrive dem privat.

¯\_(ツ)_/¯
#15 steady
2017-03-15 11:01
What? :D

Utilfredse må vi alle være og udtrykke det har vi alle ret til. Er det det vi diskuterer, synes du?

Jeg forstår slet ikke præmissen eSport.dk (hihi, stort S) segmentet som begreb. For mig at se, så er brugerfladen overlappende og de samme findes begge steder.

Jeg synes da også fint, at jeg viser, at Michaels kommentar har mangler, men i forhold til de ting han gerne vil til livs; bashing, bagtalen osv, så synes jeg ikke, at han udfører nogle af delene.

Hans kritik bliver ukonstruktiv og tenderer vel ubrugelig i forhold til at forstå hvad der menes med "dårlige spørgsmål". Det prøver jeg at kvalificere ved at sige, at de kan forstås som statiske eller overfladiske til tider. Det siger jeg samtidig må forventes og så er det bedre at bakke op og støtte end kritisere.

Jeres historier på sitet er gode, fine og relevante - i hvert fald de fleste af dem jeg læser. Faktisk nok dem alle. Det er jo mere manglen på det positive jeg for tiden er lidt ramt af. Guderne vil vide, at der sikkert foregår en masse jeg ikke forstår - det synes efterhånden tydeligt imellem jer og eSport.dk.

Jeg håber, at I får løst hvad der end måtte være imellem jer, så hverken I eller dem føler sig forfulgt, censureret eller andet.
#17 Slettet Bruger
2017-03-15 11:09
Jeg er helt klart for det store S ;) Hvem er det nu som får tjære i øjnene, hver gang det kommer op? :D

Jeg hører også en masse i gemmerne om alt muligt skidt imellem de 2 sider uden at jeg faktisk ved, hvad det hele bunder ud i og hvad der ligger bag dette.

Ditto til de 2 sidste linjer især.
#29 polarbear
2017-03-20 18:00
Hvor står det?
#14 Slettet Bruger
2017-03-15 11:00
En disclaimer om at det netop er en reklame løser den slags problemstillinger fint. Helt enig, så ville jeg også være helt med på opbaknings vognen :D

Ingen forventer sindsygt dygtige formulerede spørgsmål og man kan forholde sig anderledes til spørgsmålene hver gang de kommer op. For man har jo også hver sin indgang til tingene, hvis man er stor fanboy af en eller anden gut, så har man måske(hvad ved jeg) en interesse i at høre om hans interesser udover eSport, imens siden som laver nyheden om ham gutten her, mere er interesseret i det eSport relaterede.

Jeg er ikke uddannet journalist og bliver jeg heller ikke. Har selv drevet en community side og har derfor en mening om tingene, ikke ensbetydende med at jeg er klog som bare pokker på området haha.
#27 Sander
2017-03-16 09:27
Men det står altså også i toppen af de nyheder, hvor der er reklame som en del af det. Bare lige så den er på plads, for vi vil ikke snyde nogen, men vi er jo nødt til at få det hele til at køre rundt, og som jeg også nævnte på fb, så putter vi kun relevante ting i; fx en nyhed om Masters gruppe a, så er der info om bookmakerens forventninger her, så det jo har en relevans for læseren.
#28 Slettet Bruger
2017-03-16 10:36
Ah super, så er det jo efter min mening helt iorden :) Bare mine gamle øjne der har svigtet mig. ;) Denne blog er dog heller ikke omhandlende dette overhovedet.
#18 Holztan
2017-03-15 13:50
Jeg synes også en stor udfordring for dansk esport, er at få Esport Danmark til at få noget indsigt i scenen, og virkelig involvere alle mulige aktører, for at få den bedst mulige eksekvering. Som et forbund burde man altså hyre nogle league ops folk, som kan stå inde for at turneringer fungerer 100% optimalt.

Husker selv tilbage for 5-6 år siden, da jeg og nogle andre stod bag Starcraft 2's pendant til Dust2.dk, og vi organiserede de bedste og mest populære turneringer, samt var det mest populære nyhedssite for Starcraft 2 i Danmark. Lige pludselig besluttede Esport Danmark at de skulle afholde et DM i Starcraft 2, uden forinden at have konfereret med os. Og hvis jeg husker rigtig, så gjorde de det i samme ombæring med Counter Strike, hvor de ikke involverede Xplayn (som også dengang dækkede SC2) eller Gaming.dk før efter annonceringen.

Situationen var præcist den samme som vi ser med "DM" i CSGO nu. Det var ét stort rod for især spillere og de communitysites som skrev om det dengang. Men man har navnet DM, så man kan få nogle fede præmier, gode sponsorkroner og lækker medieomtale i mainstream medier.

Hvis de skal fungere som et forbund og talerør for HELE danmarks esport miljø, bør de altså også have de største og vigtigste stemmer i miljøet med omkring bordet, når der bliver drøftet ting som Danmarksmesterskab, kommunikationsstrategi, planlægning af events osv.

Måske har det ændret sig siden 2011-2012, men på nuværende tidspunkt ser det ikke sådan ud.
#19 Martin
2017-03-15 13:55
Det lyder ret spot on.
Hvem er esport Danmark egentlig? Og hvor ligner alle mongoler på deres header?
http://esportdanmark.dk/wp-content/uploads/2016/10..

Og hvorfor er Dansk Metal involveret?
eSport Danmark
Co/ Dansk Metal,
#20 Holztan
2017-03-15 17:26
I sin tid (siger jeg som om det er 100 år siden) så var Dansk Metal hovedsponsor, og det nød vi da også godt af, da vi også fik dem ind over vores Starcraft 2 liga som navnesponsor.

Kan være en del af sponsoratet er, at de må benytte sig af deres lokaler eller noget. Skal ikke kunne sige hvordan konstruktionen er derinde nu. I det hele taget synes jeg at der burde være mere gennemsigtighed over forbundet. Der er mange ubesvarede spørgsmål når man kigger på deres hjemmeside:

Hvad får man som LAN / eventarrangør ud af at betale 1.000 kr. årligt til dem?
Hvad får jeg som enkeltperson ud af at betale 150 kr.?
Hvor ser jeg stillingen til det officielle Esport Danmark Danmarksmesterskab - og hvor mange forskellige spil har officiele Danmarksmesterskaber?
Hvad er optagelseskravene for både foreninger, virksomheder og enkeltpersoner?
Man skal kunne tilslutte sig vedtægterne, men hvor finder jeg dem?

Og mange flere..
#21 Slettet Bruger
2017-03-15 17:35
100% enig. Desværre har denne mangel på gennemsigtighed været i en del år, var formand for Viborg eSport i sin tid og vi anede ikke hvad det var meningen at forbundet skulle gøre for os udover moralsk støtte...
#22 Holztan
2017-03-15 17:52
Det lever hvertfald ikke op til deres vision:

".. Derfor skal eSport Danmark være et af verdens stærkeste, mest demokratiske, visionære og transparente forbund .."
#30 Brumme
2017-03-31 09:11
DJANG0 för president!
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere