Opret Log ind
Admin på den Danske Scene
Skrevet af: Mentossen    8. november 2016 01:05      
Heya Peps

De fleste kender mig, men til dem der ikke gør, så er mit navn Tobias, bedre kendt som Mentossen. Jeg har igennem de sidste 2 år, arbejdet med eSport på den danske scene, hvor jeg både har fundet en masse venner, skabt en masse erfaring, samt arbejdet med både små og store personer.

Jeg har siden April 2015 arbejdet som administrator, for flere forskellige firmaer, projekter og turneringer, hvilket har givet mig et godt blik på hvordan de forskellige opture og nedture føles, ud fra ens beslutninger og handlinger.
I denne blog vil jeg tage jer med gennem en admins arbejde, for at give jer en lidt større forståelse af hvor meget arbejde der egentligt ligger i mit arbejde.

Det hele starte med enten at være med til at planlægge en turnering eller komme til hvor rammerne er fastlagt, nogle mere struktureret end andre. Selve planlæggelses fasen kan tage timer nogle gange sågar dage, før alt er på plads, fra regelsæt, til præmiepenge og sponsoraftaler, til struktur og tidspunkter.
Tager vi den nu meget omtalte Dust2 Challenger cup, som et eksempel, så har planlægningen af denne cup taget op mod 2 uger, før alt var på plads, før vi fandt alle holdene, og hele strukturen var lagt.

Før selve afholdelsen skal alt sættes op, servere skal tjekkes og castere skal klargøres, på hvilket der i denne omgang bliver en cup over 3 dage.

Turneringen er faktisk blevet taget godt imod, fra de danske hold der ligger udenfor top 10 listen, dog er der rigtig mange der er blevet sure over valget af de inviteret hold, og flere der er uforstående omkring hvorfor lige netop deres hold ikke er blevet inviteret.
Som turnerings administrator, skal man høre på mange ting, alt fra uskyldige svinere, til personlige trusler, de fleste informationer omkring mig er nemme at finde, da jeg er en offentlig person på scenen.
Der er mange ting man skal stå til ansvar for, specielt fordi det meste sker online, hvor vi alle er lidt mere rapkæftet end vi er i virkeligheden.

Generelt har vi en tendens til at blive grove og personlige, når nogle går imod vores egne meninger, om det er en anklage om snyd eller om det er en helt 3. ting.
Jeg mener at vi er blevet for utaknemmelige for de ting de ting der bliver give til os, de muligheder som står lige for fødderne af os, for lige meget hvad det er, så er det ikke godt nok, og lige meget hvor godt det er, så er der altid en der mener han/hun kan gøre det lidt bedre.

Det store som folk ikke forstår, er at en handling, fra et map ikke kan dømme en person i snyd, da de fleste snydere i dag godt kan finde ud af at skjule at de er nogle idioter.

https://www.youtube.com/watch?v=WYllUMj87d8&fe

Vi få admins der er tilbage, kæmper om overlevelsen, for faktisk at gå flere dage uden at blive svinet til, over ens meninger og handlinger, for at vi ikke mister gejsten, til at gøre de her ting for jer. Og problemet ved vi er så få admins tilbage, er at når en gammel erfaren admin hopper fra, blir en ny grøn admin nødt til at hoppe til, og det skaber kun fejl og problemer, som går ud over os alle.

Ja nogle enkelte har igennem tiderne lavet fejl, uden at nævne navne, men at en admin laver fejl, rammer hele scenen, det skaber utryghed til admins kan deres job. Hvilket gør at flere og flere ikke tror på admins og den autoritet som de har skabt sig og det gør det i sidste ende svær at være admin og på at holde scenen ren.

Personligt bruger jeg omkring 30-40 timer om ugen på eSport, foruden mine almindelige 37 timer og foruden mit virkelige liv. Hvor det er de færreste gange man høre personligt at folk er positive over en turnering eller en handling.

Det er ikke bare at sætte sig og smide en turnering på bordet, der er mange møder, planlægningen og handlinger, før at du som spiller kan spille en turnering.
Alt dette arbejde, sker frivilligt, alene af interessen, det er de færreste, sågar ingen danske admins der direkte bliver betalt for deres arbejde, da det ikke er os bag scenen, der er sjove at sponsorere, da det ikke er vores navn der offentligt kommer ud. hvilket betyder at de fleste af de penge der kunne gå til os, i stedet går til jeres præmiepuljer

----

ZT Bans

Vi har på det seneste set rigtig mange opslag, og sure opstød, om at flere snydere og tidligere snydere deltager i andre events, om det er på dansk grund eller international grund, det er lige meget. ESport er en forretning, hvor vi aldrig helt kan komme til enighed eller få skabt et samarbejde mellem firmaer. Lige meget om du har fået et uskyldigt faceit/cevo/esea ban, om du rent faktisk fortjener det eller ej, så har det ingen betydning for de andre platforme, der er det eneste der har en betydning, VAC bans.
På samme måde er det svært i Danmark, at lave et fælles samarbejde, fordi der opstår nye projekter hverdag, uden et generelt overhoved, som tingene skal gå igennem, turneringer med deres egne regler, egne admins, og egen bestyrelse. og det er det vi ser gang på gang, også derfor at vi ser at ollihelten samt flere får adgang til at deltage i KoN events, Fordi vi ikke snakker sammen, og tvivler på at hele scenen kan nå til enighed, foruden spillernes hjælp!

Hvis der i et samarbejde mellem spillere, turneringsansvarlige og organisationer, blevet skabt boykots i forhold til turneringer, indtil der blev skabt ændringer på strukturen, så ville vi den vej igennem kunne skabe et fællesskab imod snyd.

For selvom Zahid, i sin seneste video om snyd, kommer med nogle rigtige gode pointer, og snak om fællesskab mellem turneringen, så er vi her på Dust2 ikke blevet inkluderet i disse samtaler.

---

Anti Cheat

Anti Cheat er ikke noget der er nemt at arbejde med, Anti cheat er noget der er dyrt at få produceret, dog er der nogle gode midler, som i samarbejde kan skabe nogle gode resultater

Klienter som Easy Anti Cheat, MOSS, Config, Screenshot samt demo uploads, som en tvungen ting, kan være med til at gøre det nemmere, når man ved hvad man skal kigge efter.

Undersøgelserne skal ikke kun komme fra forespørgsler på demoer, men skal også komme i stikprøver, og ikke kun mod folk vi har en ide om snyder, men mod alt og alle.
Ved at skabe et fællesskab imod snyd, samt en hårdere straf imod dem der snyder, kan vi også være med til at skabe en større frygt for at snyde. hvilket gør vi kan være med til at fjerne dem fra scenen der prøver at ødelægge det fra os andre.

TL;DR

Læs hele teksten, hvis du har en mening omkring admin arbejde og kampen imod snydere.

---

Hvis i har nogle spørgsmål, tanker eller andre ting, skal i være velkommen til at skrive, vær velkommen til at debattere, samt til at hjælpe med at gøre en forskel på scenen, fra de helt store drenge til de nyfødte babyer!
#1 MENIX
2016-11-08 01:18
hej
-edit: forkert topic, fedt...


men så hej alligevel da!
#2 Mentossen
2016-11-08 01:26
Random Much
#7 Tazh
2016-11-08 08:56
#roadToBeyondPurpleStar
#16 klimox
2016-11-08 10:44
+1 :D

#RoadtoPurpleStar
#3 RUPPERT
2016-11-08 02:08
Fed blog. Arbejder selv som admin hos FACEIT lige pt. har nemlig tænkt på at blive admin for esport, men ved sku ikke helt lige pt. med alle de problemer du skrev i bloggen (trusler m.m)
#4 Mentossen
2016-11-08 02:14
Trusler er en minimal del der desværre forekommer
#5 RUPPERT
2016-11-08 02:20
Vil gerne være med til at gøre den danske scene bedre. Ved dog ikke om jeg vil bruge al min tid på at lave cups m.m og så bliver svinet til. (som Zahid sagde i hans video, at flere folk valgte at gå pga. man waster sin tid)
#53 buttley
2016-11-14 00:06
Hva' satan, havde slet ikke opfanget du var dansk, der kan man bare se :D Jamen hey, fellow-FACEIT'er!
#54 RUPPERT
2016-11-14 00:08
Hey Buttley :D!
#6 Trixitlol
2016-11-08 08:50
Kæmpe Cadeur til det arbejde i ligger i den Danske Esports scene :-)

Desværre, og som du selv udtrykker forekommer det desværre at folk er nogle rapkæftede umodne mennesker bag en skærm - det vil man aldrig slippe af med i E-sport (tror jeg).

Håber på du/i kan fortsætte den store indsats!
#29 M0dEx
2016-11-09 13:44
Men når man så sender 5-6 klips til admins med "spil" hvor folk snyder så sker der heller ikke noget. Hvis du f.eks. tager eSport.dk hvor flere unknow hold vinder f.eks. KoN, og så viser skrald på forskellige clients, lans osv.

Når en admin skriver "Ja, vi tror han cheater. Men vi kan ikke gøre noget" Så bliver man som spiller lidt træt af det hele. Så længe admins ikke får lagt et eksempel, så bliver det ikke bedre. Der er vel ALDRIG en admin som har smidt et hold ud på sin EGEN mistanke om de snyder? Eller er jeg helt galt på den?

Jeg har MEGA respekt for det arbejde admins laver, og folk som Mentossen er mega nice, og altid imødekommende. Men som atlet som gerne vil være hvad man kan, og så får max høvl til et unknown hold.

Trixit, dit hold har jo selv været beskyldt for meget cheat, og har ikke rigtigt vist andet udover på esport.dk turneringer. I flækker hold som T46 og wicked gaming i mm-vision ligaen, men til bootcamp taber i til Købmændende rimelig nemt.

Så længe der ikke bliver gjordt et eksempel, så sker der desværre ikke noget med cheaterne.

:)
#31 vedde
2016-11-09 13:56
Hvad så hvis der intet ligger i de klips udover whine?
Man kan jo ikke bare smide et hold ud, fordi der er mistanke. Så går det hele jo over i noget a la Malthe Thomsen aka Pædagogen der blev anklaget for overgreb på børn i børnehaven han arbejdede i i USA. Politiet pressede en "bestemt sandhed" ud af ham, da anklageren påstod at sidde inde med en video af ham, hvor han havde overfaldt børn.
#35 M0dEx
2016-11-09 17:48
whine? Når flere hold har fundet klip, i flere forskellige kampe. + selv admins har sagt at de tror der er noget.

Vil give dig ret i at mange bliver kaldt cheatere pga. et lucky shoot, eller bare fordi de er dygtige til spillet. Men snyderne skal findes og stoppes, og bliver de ikke gjordt før admins tager den første :)
#8 FISK3NNN
2016-11-08 09:18
+1 På stikprøver..

Det er dog bare så skide svært at banne/udelukke folk fordi man "tror" de snyder... især når det er mennesker som skal gøre det.

Burde man ikke finde et alternativ?
Fx. hvis man indgiver sin demo og der er en del ting som lugter, men man kan jo aldrig være helt sikker - kunne man så udelukke den person KUN for den pågældende turnering og så tvinge holdet til at spille med stand-in resten af tiden?
Evt. have 3 dedikeret admins til at se demoer hvis nødvendigt... skulle 2 ud af 3 admin mene der er noget som lugter, så udelukker man den ene spiller fra resten af den ene turnering. Efterfølgende vil der selvfølgelig være ekstra opmærksomhed på den person, i kommende turneringer.

Dette er blot et foreslag.
#9 Energy
2016-11-08 09:35
Kan stadig ikke se hvordan en demo skal afslører om en person snyder. Der kan være mange tilfældigheder i ens spille stil. Bare tjek ens egen demo med WH og hvor mange gange sigter man ikke på en person igennem væggen?

Rent teknisk kan man kun afsløre folk via en demo hvis det er helt tydeligt med aimlock eller anden form hvor der er ingen mulighed for at tage fejl. Jeg vender gerne tilbage til ældre sager hvor Ave blev taget af VacBans ud fra en demo. Det er 100% sikker at de tog fejl og det blev til et ban den forkerte vej. Anti Cheat klient er den eneste løsning på problemet.
#11 spray
2016-11-08 09:43
Du mener da ikke seriøst en Anti-cheat klient er den eneste løsning?
#12 notaN1dgl
2016-11-08 09:45
Væltede lidt xD Problemet med Anti-Cheat er at det er lort til at finde cheaters. :(
#13 Mentossen
2016-11-08 09:54
Omkring anticheat.. der er det der at moss er et godt program... bortset fra det er de færreste der kender det..

Kort sagt
MOSS’s features include:
– Automatic random screenshots
– Unique PC identifier based on Hardware information
– Capture game’s key files
– Real time Processor Speed versus BIOS setup and box nominal speed
– Game Exe SHA signature and start time
– Ingame screenshot stored when PrtnScrn is pressed
– Keyboard and mouse Macros uses detected and reported including Keys, timing and uses count
– The Processes names, path and SHA listing at game start
#26 Energy
2016-11-09 10:51
Skriver jo ikke VAC er løsningen. Men snyd kan du intet gøre ved, det findes i alle sportsgrene. Men du skal ikke sige til mig ESEA ikke gør et godt stykke arbejde for at lukke ned for cheats.

Men konkret mener stadig ikke at en demo afslører en spiller.
#34 spray
2016-11-09 15:35
Har jeg på noget tidspunkt skrevet noget om VAC? - det er ikke for sjov jeg skriver 'klient' efter anti-cheat.

Hvorfor kan man intet gøre ved snyd? Det går da meget godt for League of Legends, så vidt jeg er oplyst. Forstår slet ikke din tankegang, jeg har aldrig sagt ESEA ikke gør et godt stykke arbejde, hvor kommer det nu fra?

Hvorfor skifter du mening mht. demoer, du har lige skrevet at en demo godt kan afsløre en med cheat?

Vil du prøve igen?
#10 SnaL
2016-11-08 09:36
Jeg husker dengang alle sagde ColoN snød.. man valgte at give ham en chance på lan hvor han overraskede alle med det helt samme spil og den samme stil som online.

Problemet idag er at man også kan snyde på lan... Så det er svært at vide hvem der faktisk er clean og hvem der ikke er.... :(

Btw Mentossen i love you <3 :p

Fed blog.
#14 FISK3NNN
2016-11-08 10:09
Tror også bare man nogen gange skal lade ting ligge...

hvis man hele tiden har den opfattelse af tingene, at en person snyder - også selvom de gør det godt på LAN, så bliver hele så gråt...

Kunne det tænkes, at 9/10 gange er anklagerne bullshit og bare skaber mere diskussion end noget andet...
Synes det er synd, at man ofte anklager folk bare fordi man taber... "vi tabte - DE MÅ JO SNYDE"

Folk der snyder skal nok blive caught på LAN på et eller andet tidspunkt... og når det alligevel drejer sig om små LANs og personer som ikke tjener penge på spille - så synes jeg man måske skal slappe liiiidt af og bare spille spillet.
#30 M0dEx
2016-11-09 13:47
Fisk er det ikke dig fra IBeS?
Hvor i flækkede alt til KoN, men var så mega ringe på lan, og havde nærmest ikke en forståelse for spillet? Efter lan gik i så i opløsning og en af jeres x spilleres står noteret på ZT bans for snyd?

Eller? :)
#33 FISK3NNN
2016-11-09 14:19
The one and only.

Det er nu en gammel sag efterhånden.
Synes ikke vi "flækkede" KoN, men vi vandt den ja.

Der kom efterfølgende en del ting op omkring en af spillerne - som uheldigvis ikke klarede sig godt til LAN - det gjorde ingen af os.
Vi havde omkring 40 mennesker bag os da vi spillede KoN, som alle snakkede negativt om os - Så ja, vi klarede mildest talt rigtigt skidt.
Bare lige til info: Dem som vi tabte til i KoN, slog NIP ud uden før i EWS kval.. Så regnede nu ikke med vi ville vinde :)
Det var første gang på LAN for nogle af spillerne.

Der er dog ingen som tror vi snød til KoN... den store debat gik på om hvorvidt en af os havde et VAC BAN eller ej :)

Spilleren som havde en del snak omkring sig har siden hen været til 2 LANs hvor han har performet OK.. Det samme har jeg...
Men godt nok du lige puster lidt til gløderne.. hvem end du så er ^^
#36 M0dEx
2016-11-09 17:51
Hvem end jeg er ? Du er sjov :)

Det var heller ikke for at være flabet eller træls, men den der "Folk der snyder skal nok blive caught på LAN på et eller andet tidspunkt... og når det alligevel drejer sig om små LANs og personer som ikke tjener penge på spille - så synes jeg man måske skal slappe liiiidt af og bare spille spillet." Er jo et typisk jeg cheater kommentar. For hvad med alle os som lægger 40-50 timer om ugen i cs, og bliver slået ud af et hold der snyder. Nogle af os forsøger at komme i betragtning til top 10 i Danmark, men bliver set som lort da man får bank af et unknow hold med snydere.. Kan ikke se hvordan det kan være i orden at snyde, om det så er for 100 eller 100.000 kr. :)
#37 FISK3NNN
2016-11-10 09:37
Hej igen,

Nej, selvfølgelig er det ikke i orden - Fuck cheaters.
Men ligesom du ligger 40-50 timer i CSGO om ugen, så er det rigtigt mange andre som også gør- også selvom de ikke er "kendte" ansigter på scenen.'

Mener blot, at anklager om snyd ofte er totalt ubegrundet og egentligt skaber en helt masse lorte omtale om personer.

Dengang vi vandt KoN var jeg helt nede over den "mediestorm" vi endte i pga. en af vores spillere - som siden hen har deltaget i LANs og klaret sig OK.
PErsonligt var rigtig ked af det over den behandling vi fik - og ønsker det ikke for andre.

Så med min kommentar menes der, at man skal passe på at anklage for snyd... for det er altså tilladt at tabe i CSGO - selv til mindre kendte hold.
#38 M0dEx
2016-11-10 09:52
Så du vil stadig påstå at i var 5 spillere uden snyd der vandt KoN?
#40 FISK3NNN
2016-11-10 09:56
Efter alt hvad der er kommet frem, så ved jeg ikke hvad der er sandt længere.

om Han snyd til KoN, who knows...
Stort set alle vi spillede imod mente han ikke snyd - Eller de sagde det efterfølgende... men de mente alle han havde et VAC ban og derfor burde udelukkes.

Så ja.. det tror jeg..
Vi spillede out of our minds og var hyped over at vi slog så gode hold.
Tilgængæld tror jeg, at folk tiltede over os, og det hjalp os sindsygt meget.
#41 notaN1dgl
2016-11-10 09:58
mente han ikke snød? :)
Alle mente han snød jo idiot... :D
anyway var du lort i alle kampene i spillede, og blev carriede af 2 cheaters :))
#46 FISK3NNN
2016-11-10 10:06
Synes nu ikke jeg var lort..

spillede som IGL på daværende tidspunkt... Gjorde min del af arbejdet..

Men hvis det giver dig stiv pibe, så det er fint med mig :)
er lidt care.
#48 notaN1dgl
2016-11-10 10:08
:)
#39 notaN1dgl
2016-11-10 09:54
Xantos og d1sco aka frede2k aka pushW sad og snød :)
Stop nu med at blive ved med at sige de var clean eller whatever :)
XANTOS VAR LORT LAN? xd
#42 FISK3NNN
2016-11-10 09:58
Du sagde selv efterfølgende at, du ikke troede Xantos snød til KoN, men at han havde snydt - og det har han!

Det med D1sco, og han alt det med dust2 har jeg først lige fundet ud af.. lel.
Troede ikke det var "den" Disco der var tale om. hahaha

og bare FYI.. Xantos har været på LAN siden NPH og spillet udemærket.. men self.. ingen ved om han er clean :)
#43 notaN1dgl
2016-11-10 09:59
HAR JEG SAGT HAN IKKE SNØD TIL KON???
ER DU HELT BRÆNDT WTF HAHAHAHA
det var ikke for sjovt at wusung og jeg lavede fucking clips udfra de demoer vi havde fået af ham???
#45 FISK3NNN
2016-11-10 10:05
Undskyld du..
Det må have været nogle af de andre...

min fejl.
#47 notaN1dgl
2016-11-10 10:07
Det var mig som sad og hatede på jer hele tiden xD
#50 FISK3NNN
2016-11-10 10:20
Ja, det kan jeg huske nu hahaha..

Der blev spammet godt og grundet på diverse medier^^
#52 notaN1dgl
2016-11-10 10:22
Jaja :)
#44 FISK3NNN
2016-11-10 10:00
og siger ikke nogen er clean - og siger ikke nogen snyder...

prøver at holde mig passivt, da jeg føler det er en kæmpe glidebane, med folk tror de er pisse gode, whiner over hinanden... i sidste ende er det primært en hobby... ikke noget jeg får stiv pik over :)
#49 SnaL
2016-11-10 10:09
Hvilket lan har xantoss været til og spille "ok" ? :D
#51 FISK3NNN
2016-11-10 10:20
Kan sgu ikke huske hvad de hedder m8..

Du må gerne spørge ham :)
#15 C-LIND
2016-11-08 10:18
+1 on that.
#17 zyh
2016-11-08 14:24
Admin arbejde er et utaknemmeligt job, though skal man også vide at admins får deres positive respons i jo mindre fejl der opstår.
- Det ville være forkert at rose en admin for "arbejdet" personen laver, der er en grund til at det et arbejde og man kan ikke altid forvente positiv respons.
Desuden vil jeg stadig mene at admins er blevet for bløde. Folk kommer med en undskyldning offentligt og straks lader man folk slippe igennem nåleøjet. Jeg savner nogle nosser fra arrangørende som ikke er bange for at endnu en internetkriger sidder og er klar til at svine dem synder og sammen på forums.
Har man bare en smule indblik i kodning, struktur og baggrundsprogrammering - så ved man også at de mekaniske movements folk laver fra tid til ikke er et tilfælde.
Jeg synes det er vigtigt at folk får et indblik i cheat hovedsageligt, hvad der gør det er så nemt for programmørende, hvad der gør kodningen så ufattelig let og hvordan man gemmer det via. computeren / systemet / software / hardware - uden det overhovedet registreres som en proces der kører.

- Jamen zyh, det er da helt normalt at følge folk igennem væggen med steady aim og mekaniske locks på modstanderen..............

Vågn nu op forhelvede, der er seriøst ikke en eneste reél human bevægelse i de mekaniske locks man ser fra cheaters. (Yes admins, det kan også måles igennem POV demoes)
Når det så er sagt, så synes jeg også at vi som spillere ikke ser resultater indenfor området. Man vælger altid den billigste løsning mht. til mulighederne.

(HINT ComicCon casteren), (HINT Hosten til PowerLAN) osv.

Vil man tages seriøs som arrangør / Admin, så skal resultaterne være der og så længe at cheaterne render rundt og hygger sig og gnider sig i sine små hænder, så render admins rundt og laver topics på forums omkring det er vigtigt at nedbringe mængden af cheat og hate.
Skaf resultater, ban de røvhuller og vurdér jeres eget arbejde. I er fandme nogle dygtige admins indimellem, så gå nu sammen om det!
#55 Silan
2016-11-15 09:37
Du burde melde dig, når du er så dygtig. Du siger selv det er et utaknemmeligt job, og så bruger du en A4 side på at svine dem. Det er frivilligt arbejde, og de laver fejl fordi de er mennesker, de skal have ros alligevel, ellers løber de sidste skrigende væk.
#56 zyh
2016-11-22 11:40
Jeg synes da også at admins får ros når der skal roses?
- Nu kender jeg mentossen privat og hver gang diskuterer vi ting som dette, men som jeg siger til ham får spillere hellere ikke ros for at tabe kampe. Spillere får ros når resultater bliver skabt.
Det gælder jo også i admin miljøet Silan.

Min besked er slet ikke så hård som det lyder når man læser den. Læs det med et smil på læben i stedet :-)
#18 GnuEN
2016-11-08 17:57
Tobias hvordan kan du skrive en blog når du burde dobbelttjekke at de servere er klar til iaften!?!?! :D :D
#19 Mentossen
2016-11-08 18:23
Fordi jeg skrev bloggen i nat ... haha
#20 MENIX
2016-11-08 18:26
få lige discord linket til at virke så man kan tjekke ind!
#21 Polar
2016-11-08 18:29
https://discord.gg/9jD48Vf - men den der Gnu har allerede tjekket ind for jer
#22 MENIX
2016-11-08 18:36
ye
#23 SnaL
2016-11-08 18:50
Ro på nu MENIX!!!!
#24 fuglsang
2016-11-08 22:56
Mht. "gruppen" som Sui omtaler i videoen, så blev den etableret før i gik live med dust2, og som der bliver nævnt er vi bare blevet enige om at lave noget i fællesskab. :-)

Men ja, fokus på ban, og for os arrangører er det vigtigt med et centralt organ som samler bans i en database.

P.S. godt arbejde med dust2 og turneringerne omkring det.
#25 Messias
2016-11-08 23:01
Al ros til folk som gider stå for en turnering og få ting stablet på benene :)
#27 Opal
2016-11-09 11:03
Demoer kan kun benyttes i et vis omfang. Efterhånden er diverse cheaters blevet så gode til det, at hvis de virkelig vil snyde, så kan de gøre det så det ikke spottes på en demo.
Det er særligt et problem, at der umiddelbart ikke findes nogen i DK der er kompetente til at se en demo igennem og rent faktisk spotte snyd? No disrespect, men det er altså ikke bare lige til, medmindre det er kong-retard der sidder og guffer..

Fyr op for AC klienter som krav til spillerne.. Ja, det koster, men hvis turneirngerne skal være seriøse bør det helt sikkert også være en del af det.. Det kan være, at det i nogle tilfælde giver en falsk tryghed, men i det mindste gør man noget.. Manglende AC client var en stor fejl, da jeg var en del af CS:GO Danmark...
#28 Buglezz
2016-11-09 12:28
God blog. Gode pointer. Lad os nu stoppe snydere, og vokse sammen i dansk esport i stedet :)

Lets go!
#32 AlexBorg
2016-11-09 13:57
Rigtig god blog, og admin arbejde er bare et totalt utaknemmeligt job...
Jeg skal selv være head admin til NpH#4 i CS:GO Turneringen. Her håber jeg på at have den bedst mulige kontakt mellem spillere og admins. Derudover vil jeg gå meget op i at alle er vel infomeret på reglerne og straffe ved overtrædelserne af disse.
Ellers har jeg gået med tanken om at sige alle på ZT Ban listen ikke er velkommen, dog regner jeg med at ændre det til, at man ikke er velkommen hvis man har et VAC ban som er nyere end 1 år gammelt.

Men respekt for dit arbejde! Og jeg tror på der en dag vil komme en måde at fjerne alt form for cheat^
#57 ruggah
2016-11-22 12:28
Som admin vil der være en del uro omkring din person, hvis du ikke er afklaret fra start og har oparbejdet en grund til at spillerne skal respektere dig. Så kommer resten af sig selv.

Der er grund til at eksempelvis Lizzard og Frederik (byskov/realition) havde så stor succes i hhv. DEL på XplayN og GDK Ligaen på Gaming.dk. Det kræver en helvedes masse forarbejde, situationsfornemmelse og at have et opdateret regelsæt. Derudover, brugte de i arbejdet som admins, lang tid på at tage beslutninger - intet forhastet eller halvt. Folk respekterede deres beslutninger, fordi det altid var professionelt.

Selvfølgelig vil der altid være den %-del som er utilfredse, fordi de står i midten af det hele. Sådan er det. Men, er der én ting folk har respekt for, så er det velovervejede beslutninger på et grundlag man kan forholde sig til. Om det så er med tilbagevirkende kraft, så må det være sådan.

Jeg har haft æren af at arbejde sammen med - og være spiller i tiden under - både Lizzard og Frederik, og jeg må indrømme, at siden de var fast inventar af dansk CS, så har der ikke været mange af samme kaliber.
#58 Mentossen
2016-12-21 14:07
Enig !
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere